10

№37

преди 6 години

Имотите са част от БВП и то с добър % , но каквото и да правят и пишат ,този БАЛОН ще ипусне един ден и ще стане мазило .

9

гост

преди 6 години

По добре да идват руснаци и да купуват жилища отколкото азиатски престъпници и терористи. Освен че си харчат парите в България, сме със сходен език и една религия. Руснаците са се родили да бъдат българи.

8

св влас

преди 6 години

руснаците вече не купуват, повече продават.свършиха парите.има апартаменти с неплатени режийни по 2-3 години.който купи такъв,ще плаща

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Руски евреи(емигрирали навън) изкупуват изгодно апартаменти от разочарованите рускоговорящи.Скоро обаче и те ще се чудят, как да се отърват от некачествените апартаменти и номерата на бай ***, дето им взима много пари за уж "поддръжка".

6

пфу

преди 6 години

Тези руснаци са едни богаташи . . . Боже опази! Най-добре е да им се забрани да купуват в БГ че егати опростачването дето настъпва в обкръжението.

5

4

преди 6 години

Защо трябва да идват руснаци като непрекъснато плюят тях нека идват от ес

4

друг вълк

преди 6 години

Поздрави на Катето от Поморие!

3

морски вълк

преди 6 години

защо ни навирате мокрите сънища на пишман инвеститори и брокерчета? Големи глупости са написани. Дайте статистика на сделките!

2

Arking

преди 6 години

Fakenews.

1

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да се конкурира с руснаците. Половината от тях са милионери, а другата половина - милиардери.Българите, като изключим шайката на Суджуците, в преобладаващата си част са бедни като църковни мишки.