70

Арести за министри

преди 6 години

НАд 80% от ослепените от ХАлогенни фарове водачи не виждат добре денем и нощем.ХАлогенните фарове са забранени от ЗАКОНА Освен в случаите на силен снеговалеж и гъста мъгла.Престъпника МОсковски да отговаря защо КАТ И ДАИ принуждават водачи да карат с включени халогенни фарове.

69

АРЕСТИ НА МИНИСТРИ

преди 6 години

СЛужители на КАТ Пишат НАГЛО ПРЕСТЪПНИ АКТОВЕ И РазОРЯВАЩИ ГЛОБИ АКО СПАЗВАТЕ ЗАКОНА.НАглия престъпник МОСКОВСКИ И НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ КРАДАТ МИЛИАРДИ ОТ НАРОДА ПОДАВАТ ЗАГИНАЛИ В КАТАСТРОФИ..

68

ЛИквидация на КАТ

преди 6 години

НАгли престъпници на власт отличат вниманието на народа от кражби за десетки милиарди годишно чрез КАТ.КАТ вместо да СПАЗВА ЗАКОНА принуждава милион водачи да уврежда тежко земят ас включени фарове денем вкл против мъгла ..Всички катастрофирали са били ослепени или заслепени с НАГЛО ВРЕДНИ ФАРОВЕ денем и нощем ЗАРаДИ КАТ>

67

Анонимен

преди 6 години

А пешеходците кога ще вземат най- сетне да ги глобяват,пълно със самоубийци сред тях

66

Анонимен

преди 6 години

Има и друг начин за събиране на глобите- замяната им със затвор. Ако глобата е да кажем 500 лв. и човека не може или не иска да я плати да се замени с 1 месец затвор, ако е 1 000 с два. Тази система я има в доста държави. Сега се пишат глоби на ромите за стотици и хиляди лева за незаконен дърводобив и на всички е ясно,че те не могат да ги платят дори и да искат.

65

Симеонов

преди 6 години

Размера на глобите не решава проблема.По-важното е максимално количество от нарушенията да се регистрират и като се наложи глоба,да се събира.С тази полиция,с тази администрация и най-вече с този съд само се имитира дейност.В белите държави де що е кръстовище има камери,пътищата са биг брадър камера до камера,а глобите се събират безжалостно.В Англия например,в провинцията държавата е сключила договори с частни фирми да гледат камерите и да събрат глобите,срещу процент, ха избягай от частника

64

до 63

преди 6 години

До АнонименАми не, няма да помогне. Глобите ще си ги платят малцина, такива наивници като мен, дето не биха дали двайсетачка от принципни съображения. Най-тъпите *** обаче ще си минат със стандартното "ами сега какво правим".

63

джигит

преди 6 години

Защо ли единствената мисъл на управниците е как да глобяват повече? Прости те вземат парите, за тях е изгодно всички да са джигити, да валят глоби а движението .... Майната му.Дали не е по добре да се помисли как да се улесни движението, да изчезнат ограниченията на прави участъци и знак 50.... Да се научат тираджиите да спрат и да пропуснат колоната... Никой не мисли за 50те коли колона и защо я има? Всички искат само да накажат изнервения човек дето е решил да изпревари....

62

Анонимен

преди 6 години

Глобите трябва да са обвързани със средната работна заплата, и като абсолютна стойност трябва да са поне десет пъти по-високи от настоящите. Защото мръсните шоферски парцали не разбират от нищо друго, при тях логическият апарат е много залинял от редовно кесене в задръствания.

61

Анонимен

преди 6 години

Мислисе само за увеличения на глогите, а това е чисто печалбарство за държавата. Слабата подготовка на младити/новите/ водачи е основният проблем. За един час кормуване в София едва ли може да измине повече от 15 километра, Вие решете дали този нов водач с книжка и 250 коня кола е адекватен зад волана. Защо велосипедистите не плащат гражданска отговорност, те са също участници в движението.

60

бор

преди 6 години

осъдеби убийци не могат да затворят, какво остава за превишена скорост. И смъртно наказание да вкарате, като има 3 пътрулки за 300км.,

59

Веско

преди 6 години

Пропуснах да спомена жестоката мярка-видеорегистратори на автобусите! Моменталически ще секнат нарушенията.

58

Анонимен

преди 6 години

Където не са оправени пътищата, не стават и смъртоносни катастрофи.Дупки трябва да има по асфалта! А не като сега - щом ниски автомобили (като спортни например) могат да се движат със 100км/ч значи ПЪТИЩАТА СА ПРЕКАЛЕНО ХУБАВИ.Явно заслужаваме да караме по пътища, по които не можем да вдигнем повече от 60км/ч. Така поне ще си опазим живота и няма да даваме пари за глоби!

57

Събираемоста глупако

преди 6 години

Събираемостта ***, какво като увеличите глобите. Преди месец се похвалиха, че връчили на един джигит глоби за 26 хиляди лева. КАТ да му вдигне паметник или поне да му разлепи снимката на табла "Наша гордост". Какво като му сте връчили глоби за 26 хиляди, да не би да сте му събрали 26 стотинки? Какъв е процента на платилите глоби от преминаващи чужденци, по ваши данни 5% си ги плащат. Смях за новите Ви мерки.

56

отговор

преди 6 години

До HeinrichHimmlerНе е забранено спирането, а карането в аварийната лента!

55

коментар на цитат...

преди 6 години

"Той заяви, че не знае защо родните водачи спазват правилата за движение по пътищата в чужбина, а тук забравят за всички закони и забрани."Ами като не знае, да му обясня, че в чужбина санкциите, каквито и да са, СЕ ПРИЛАГАТ!!! А тук КАТ са само регистратори на ПТП, ранени и загинали. А работата на катаджиите трябва да е превантивна! Като спреш накакъв бързак пет пъти за по 15 минути, защото кара с превишена скорост, дали после пак ще бърза толкова?

54

Анонимен

преди 6 години

а кога ще оправят пътищата ,, само ограничения и камери ,,,всеки иска да дава глоби

53

Анонимен

преди 6 години

Интересно, белята става на ремонтирани и добре направени участъци. Ако има дупки и неравности никой няма да си чупи зорлем колата, но като е хубаво и гладко - много хора са склонни да си счупят главата. Т.е. според мен СКОРОСТТА УБИВА.АЛКОХОЛЪТ СЪЩО!

52

Веско

преди 6 години

Не го познавам Московски, но явно е от онези 80% дето се възмущавахте. Значи вземат книжката (ако има), връчват огромна глоба (ако си на адреса си), снамат колата от регистрация (каквото и да означава това) и нека да обясни накрая все пак. Кое от изброените и как всъщност ще спре ***** като се напие да подкара колата и да убие човек.

51

Анонимен

преди 6 години

"В момента се обдъжда драстично завишаване на санкциите за джигитите" Според мен много по-ефективно е да се обсъжда драстичното завишаване на събираемостта на вече наложените санкции....