21

Анонимен

преди 6 години

В До 19 - Най-често са ботове, които използват алгоритми, които Valve не са успели да засекат, което е въпрос на време. Не е един бот на един компютър, а е по скоро 1000 на сървър, който не зарежда графиките на играта, а просто подава команди и засича, каквото му прати Dota сървъра. Жалкото в, че с тези умения, човек може да прави много повече, от това, ама не се славим като раса с много Intelligence.

20

Вуйчо Ваньо

преди 6 години

Ками, ти коя игра играеш?

19

Изрут

преди 6 години

По-скоро бих продал дъщеря си за 5000 долара, вместо акаунта си в Steam.

18

Анонимен

преди 6 години

До ХмКато направиш 10к битки без да знаеш какво правиш изобщо в тая игра после винрейта няма оправяне ако ще и от клана на KAZNA или EPIC да си. Сега ако почна от начало знам кво да правя.

17

Х

преди 6 години

Някой да беше споменал че е незаконно и може да си загубите аккаунта...

16

Алекс

преди 6 години

Хаха, около 10тина години закъсняла новина в ММОтата епик екипировка се продава за хиляди долари, и най-странното е че не само на официалните сървъри.

15

Пълни глупости!

преди 6 години

За да ти се даде изобщо възможност да играеш в ранк системата на DotA, трябва да имаш около 200 игри на акаунта си, при средна продължителност на игра над 30 мин. Това е поне месец игра, освен ако не играш по 16 часа на ден. Друго условие да се отключи ранк системата е акаунтът да бъде валидиран чрез уникален телефонен номер.Който смята, че нов договор с телефонен оператор и месец игра си заслужава десетте долара, да заповяда!

14

Анонимен

преди 6 години

На един колега му предлагаха за профила му 100 долара, но той не го продаде. Беше го разработвал 2 г. този профил. Представете си за 2 г. работа да ви дават 100 долара.Някак си...Такива статии са фейк.

13

Анонимен

преди 6 години

Ела ми 1в1 ве

12

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

11

Хм

преди 6 години

За 60К битки да си 50,1% в WoT значи да си пълен нубар :)

10

Анонимен

преди 6 години

до IVOА колко си дал за премиум и злато?

9

Анонимен

преди 6 години

WOT 60К битки, 50,1% win8 1300, КОлко давате?

8

wotunicum3200wn62wr

преди 6 години

До Ivoтвоето свободно време си е поне 12-15 часа на ден.всички 10ки ли? и тези от кампниите ли? аре да се мерим и да видим колко лъжеш

7

Анонимен

преди 6 години

Дето пееше един пич: Money for nothing... Само безплатните мaцки ги няма, сега е модерно да си хващат некой дъpтак с кинти.

6

Ivo

преди 6 години

Първия си ацц в wow го дадох за 100 долара, после последваха десетина за по 500 това е за година игра, през свободното време. Преди година ацц в wot със всички 10ки за около 800 евро. Междувременно съм изкарал от цс го някъде около 500-600.

5

Анонимен

преди 6 години

Кой ги играе тия умрели игри.Покемона беше преди 3-4 години.Лол и тоя загина само предметите са интересни.

4

Анонимен

преди 6 години

До 6,приятелю разправяй ги на баба си, аз в момента от офиса си тук в Сидней в момента виждам Пасифика, времето е слънчево и прекрасно, след малко се прибирам и се чудя дали да се разходя около океана или Операта. Обикновено ако стане късно се разхождам до Операта, живея квартала срещу Операта и ми е близо. По3драви от сидней

3

Анонимен

преди 6 години

Нито са бързи, нито са лесни пари. Оня е спал върху клавиатурата за да достигне въпросният левел, а другия дето му купува профила обикновено не разполага с толкова време за прогрес в играта.

2

cyka bl

преди 6 години

каква новина е това? продаване на акаунти го има още от началото на 00', ако не и по-рано. Да бяхте направили малко проучване...Според данни(!!!), 92% от играчите са под 4400MMR. Хора с 4.4кMMR са доста над средното.