16

Случаен

преди 6 години

Само секция с бутон спира ламарината, и минава пешеходеца, както е в Германда.

15

???

преди 6 години

Полицай на всяка пешеходна пътека!!! А полицаите кога ще си въртят далаверите?

14

Обективен

преди 6 години

По света никъде не плямпотят за "до всеки шофьор катаджия" или за "полицай на всяка пешеходна пътека". По света правят нещо просто и ефикасно - създават убеждението във шофьорите, че ако извършат нарушение неизбежно ще бъдат санкционирани за него, като размера на санкицята е несъществен. В България се прави обратното - по искане на КАТ непрекъснато се вдигат записаните в закона санкции, които после КАТ прилага още по-рядко от преди. Сега КАТ санкционира за около 1 на 100 хиляди нарушения,

13

Анонимен

преди 6 години

Има много просто решение, даже в "изостаналата" Русия е въведено и действа. Нарича се ВИДЕОРЕГИСТРАТОР. Инсталираш си го законно в колата и после се признава в съда. Докато си караш колата, регистрираш нарушения, пращаш ги за обработка и получаваш процент от събраните глоби, наложени за нарушенията, които си заснел. Така КАТ може направо да се закрие, а контрола ще е 100% ефективен, защото ще е анонимен.

12

бай х

преди 6 години

Има как да стане - сложете камери !!!!

11

ЛИквидация на МВР

преди 6 години

НАгли престъпници от МВР инсталирват все по жестоко вредни съоръжения в ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ И ТАЛОНИ НА АВТОМОБИЛА ..ЗА ИЗдръжка на терористи и други в МВР годишно от НАРОДА СЕ КРАДАТ НАД 1 000 000 000 живи кървави лева./вижте колко са ограбени след 1989 година чрез бюджета/МВР Терористите участват в организирана ликвидация на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

10

ЛИквидация на МВР

преди 6 години

НАгли престъпници от МВР инсталирват все по жестоко вредни съоръжения в ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ И ТАЛОНИ НА АВТОМОБИЛА ..СЛЕД 1997 година в личните карти има холограми подържащи пълен ДМК,постоянно следене и центриране ,разболяване и убииства с инсулти,инфаркти и рак.В Новите карти има ПСИ АКТИВАТОРИ<ЗОМБИ БЛокатори и СПИН активатори..Подобни има в талони на автомобили издавани след 2005 година..Позволяват убииства с автомобили

9

МВР Са ТЕРОРИСТИ

преди 6 години

Лепенето на предни стъкла на отвличащи или блокиращи вниманието на водача ЛЕПЕНКИ Е ЗАБРАНЕНО.Терористи на власт принуждават с НАГЛО ПРЕСТЪПНА НЕЗАКОННА НАредба милиони водачи да лепят ТЕЖКО ТЕРОРИСТИЧНИ ХОЛОГРАмНИ ОРЪЖИЯ маскирани като "ВИнетки" и стикери за контролен преглед и застраховки..

8

МВР СА ВИНОВНИ

преди 6 години

Имам опит като председател на комисия по безопасност на движението . Има нужда от арести на нагли престъпници прокарващи все по жестоко вредни НЕЗАКОННИ проекти през парламента.Движението с включени фарове денем е ЗАБРАНЕНО от ЗАКОНА освен в случаите на НАМаЛЕНА ВИДИМОСТ.Движението с ХАЛОГЕННИ фарове е ЗАБРАНЕНО освен в Случаите на силен снеговалеж или гъста мъгла.МВР глобява всички които не УВРЕЖДАТ С включени фарове денем земята.В ЗАКОНА ВСИЧКО НАПИСАНО С ЗАБРАНЯВА СЕ е написано с кръв..

7

Анонимен

преди 6 години

Ах не може. Нека не забравяме, че България е на първо място в Европа и на осмо в галактиката, по брой шуробадженако рушветчийски клесавци на глава от населението. И както се вижда, резултат никакъв. Само вой за пари от тях.

6

Българин 1

преди 6 години

Всичко опира до съзнанието.Колкото по високи глоби се въвеждат повече се увеличава и катафжииската миза.А и колко безсмислени неща се въведоха,които не водят до положителни резултати.А и я да видим какви са нарушителите,по възраст,по доходи,по служебно положение.А и какво правят полицаите,виждат стар автомобил палката горе,задава се скъп лъскав аетомобил палки при нозе и обръщане кръгом.Та всичко е в СЪЗНАНИЕТО на всички!!!

5

не само наказания...

преди 6 години

Превенцията започва от 1 до 7 год възраст в семейството, после в училище и чак след 18год, с репресивни мерки от страна на МВР. Друг е въпроса че МВР се обсъжда от всеки, всеки разбира и от престъпност и от наказания и от всичко...В държавите към който се мъчим да стигнем /сев-западно от Унгария/, като срещнеш полиция, може да кимнеш само и си вървиш по-пътя, ако напсуваш полицай-майко мила, а у нас даже им посягат и те не бият т.к.ги съдят после ..

4

Анонимен

преди 6 години

На пешеходните ако се сложат камери - който не спира, когато има пешеходец на тротоара пред пътеката - честитка по пощата. В Германия да спреш цигарата да си запалиш до пешеходна пътека и спират немците, чак неудобно да ти стане. Тука седят майки с колички и възрастни хора и чакат някой да спре - а джигитите ги мързи да намалят даже. Културния човек сам се сеща, ама дебилното племе - сурови глоби, наказания и само така се сифирясва.

3

Нищо не вършат

преди 6 години

Аз куки до пешеходна пътека не съм виждал. Не познавам и човек глобен за такова нарушение. Куките просто не си вършат работата. Тяхна е вината (и най-вече на ръководството им), че в България е анархия. Но ако имаше ред, нямаше как да си въртят далаверите, нали?Много добре знаем какво се случва на нарушителите в нормалните страни. Я идете да паркирате напряко през тротоара в Германия. До 10 минути някой се е обадил и след още 5 куките са на място и правят брутални проблеми.

2

Някой

преди 6 години

Колколесно могот да се справят!При превишаване на скорост над 30км/ч - конфискуване на автомобила н полза на държавата!При повече от три нарушения, без давност - конфискуване на автомобила в полза на държавата!За има няма 1 месец, всичко ще се успокои!

1

alf

преди 6 години

жертвите по малко то и населението намаля бая и скорост вече не се засича