26

Анонимен

преди 6 години

До 13Пич, ако трябва да аминеш 35 години, че да има умствен багаж и опит, то тежко ти и горко до тогава ...

25

ТТ

преди 6 години

Начи, мъкна един на андроид; ала-бала, сичко си има, ама картата - ваучър, купена някога за 10-тина еврея, и никога не е зареждана и няма и да бъде. К? За кво го мъкна - ми плеъра ми ("Филипс" некъв) вади супер *** звук на слушалки. Става.. за флашка. Ступид-фона от друга страна - прекрасен! Пъ и снима - демек спестява бая скан, принт и изобразително изкуство на лекции. Иначе, в другия джоб - Nokia с копчета, брат! Демек - тей излиза, че съм непроследим, безстрашен, въоръжен и опасен.

24

истината

преди 6 години

А бе бъзикате се но и тук сме така.Аз имам смартфон който се развали и от една две седмици съм с телефон с копчета. най- обикновен имам приятели който ме питаха как мога да съм с такъв, как влизам в интернет, как си проверявам фб. и като им казах че не го правя едва не паднаха.За това, че тук също влизаме в тези 95%

23

Анонимен

преди 6 години

Едно време робите ги принуждавали да се подчиняват жестоко- с окови и бой. Днешните роби ги държат в подчинение "демократично", чрез интернет, социални мрежи и кредити. Не изключвам ако утре заповядат задължителна консумация на наркотици- като за начало марихуана.

22

до 7

преди 6 години

То остави в кафенето, ама загледай в автомобилите какво правят особено дамите и девойките докато се чака в задръстване на светофар и т.н. Докато се движат се говори със слушалки, иначе се чопли по дисплея.

21

Аз съм добре.

преди 6 години

Аз съм добре. Ползвам телефона само за да правя пари, след това ми е излишен.

20

@

преди 6 години

Дигиталния свят е вид робство.Преди са слагали синджир на шията на робите, сега е сурат тефтер и подобни социални мрежи, различни "безплатни" приложения които дърпат и пращат лична информация за вас.Сега пиша това и е възможно програмка "паяк" която не виждаме да регистрира моя IP адрес, от там физическия и праща всичко това в база данни. За всеки от нас може да има досие, не си мислете че това е трудно или скъпо.

19

Анонимен

преди 6 години

В интернет има за всеки по нещо. Чрез използването на смартфон можееш да си свързан навсякъде с мрежата.

18

Анонимен

преди 6 години

Направете един експеримент. Изключете си мобилния трафик, оставете само да ви търсят. Не влизайте в интернет и фейсбук една седмица. Ще се изненадате страшно много на ефекта. Буквално се пречиствате от задръстванията на глобалната мрежа, дори сле няколкодневно отсъствие нямате нужда да влизате. После почнете ли отново, пак ще се задръстите. Смятайте колко зле влияят тези неща на нормалния човек.

17

Бандит

преди 6 години

"поколението смартфон" - Поколението с наведената глава !

16

Gega

преди 6 години

До Анонимен 13 Не се подаваш на зомбиране друг път...ти си вече зомби. Нищо не те интересува и си супер затъпял. После като те уволнят от работа или не ти потръгне бизнеса, пак другите ще са ти виновни. Светът се променя и не трябва да изоставаме, иначе лошо ни се пише.

15

Анонимен

преди 6 години

Мен ме притеснява да не остана офлайн защото ми спира връзката с децата по скайпа. А изгубяли връзка с децата все едно някой ми е отрязъл главата. Това ми е проблема иначе влизам по сайтовете да прочета новините защото телевизия не гледам от 1997 година. А й какво да гледам? Турци индиици или треторазрядни краварски измишльотини? Това ме зомбира СКАЙПА без него нямам връзка с децата. Нямам регистрация нито във фасовете нито в туитърите. Какво да правя там да чета и гледам "умнотии"?

14

Анонимен

преди 6 години

Пак статия изсмукана от пръстите

13

Анонимен

преди 6 години

Пълно зомбиране. Точно това е целта на производителите на тези играчки. Как иначе ще станат милиардери ако не са зомбитата? А най лесно се зомбират хората от 10 до 35 годишни. Това са хората с най малко умствен багаж и житейска практика. Ние които сме прехвърли ли 40-те не се поддаваме на зомбиране. Израснали сме в друго време в което възпитанието и училището беше съвсем различно. Умственият ни багаж е в пъти по голям и на високо равнище. Става ми жал като ги гледам по улиците зомбитата!

12

Анонимен

преди 6 години

Представят ли си да останат и без ток, и без вода, и без магазини, във внезапна паднала нощ от облаци пепел, с падащ радиоактивен сняг навсякъде. Хиляди обезумели от ужас от хора се изтрепват за елементарни продоволствия. Градовете ще станат изключително опасни места, както е казано в пророчествата на хопите. Там е предупредено, който оцелее, в никакъв случай да не се доближава до градовете.

11

SS

преди 6 години

Бъдещето на света според мен ще е по-страшно от най-мрачните фантастични филми !

10

До 8

преди 6 години

И ти какво правиш тук тогава бабо?

9

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

8

Анонимен

преди 6 години

както каза преди време един американски професор- интернет е новото оръжие за масово поразяване

7

Анонимен

преди 6 години

Влизам в любимото ми кафене и виждам нещо странно - шумно е и хората си говорят. Е*аси ужаса, явно няма WiFi!