34

Jert

преди 6 години

Турците платиха в кеш за сваления самолет. Направо купиха нов... Там едни 100 млн.$, но като прибавим загубите от ветото на селското стопанство и туризма това самолетче им излезе златно. Освен това и на килимчето при Путин да се извини не му бе лесно, но оцеля хайвана.. сега ако го свалят съд до дупка за човешки права, репресии и т.н.

33

Петко

преди 6 години

Нашите кръвни братя в РФ от Башкирия и Татарстан са повечето мохамедани. Така че нашите позиции укрепват така или иначе.

32

така става

преди 6 години

Путин загуби още едно перо в бюджета.Преди Обама купуваше вертолети от Москва и ги подаряваше на Афганистан.Сега обаче, Тръмп смята че Афганистан се нуждае от Американски вертолети.Безкористната помощ се отдръпва.

31

Анонимен

преди 6 години

Преди 2 години, когато турците свалиха руския самолет, путинофилите бълваха огън и жупел срещу ердоган. Аха ги слушаше, путин трябваше да нападне турция. Сега ердоган и путин са направо интимни приятели, а путинофилите станаха и туркофили. Смях.

30

Анонимен

преди 6 години

Русия вече е мюсумизирана

29

Робот

преди 6 години

Самолета го "свалиха"САЩ за да скарат Русия и Турция.Железен Путин накара Ердоган на колене в Москва да му се извинява.Има грешка,но има и прошка.Турция си плати с лихвите за убитият летец и за самолета, но разбра кой я е подкукоросвал и за какво.Като политик Путин е N1.Вместо враг превърна Турция в сподвижник.

28

Анонимен

преди 6 години

Най-много намазваме ние - Ердоган ни го нахлузва мазно,мазно,две турски партии подготвят почвата за окупиране на територията,а вождът,току притичва отвреме навреме да му поднесе поредния ибрик!!!

27

ето кой

преди 6 години

Най-много рускините...

26

до 16 от славянин

преди 6 години

Преди време, когато турция беше срещу Русия, местните многополово-безполови атлантичета бяха първи венцеславци на ''великата'' натовска турция, след като ''великата'' натовска турция се обърна към Руси, местните многополово-безполови атлантичета започнаха да я ''благославят'' колко антидемократична и диктаторска била тя!

25

Анонимен

преди 6 години

Пак надзъртате в съседният двор, вместо да гледаме своя. Какво ни грее кой печели, след като ние сме губещи?

24

Анонимен

преди 6 години

ох на бате гладните българчета пак са се разлаяли

23

българин

преди 6 години

До Анонимен,явно знаеш от личен опит....

22

Анонимен

преди 6 години

От брака между Ердоган и Путин то ясно че Ердогам е по-доволен. Всички знаем че турците си падат малко...........

21

Анонимен

преди 6 години

Не берете грижа за Турция или Русия бе ах *** ци.

20

****

преди 6 години

Целта на Путин беше да вбие клин в НАТО,и да отдалечи втората по численност армия в тази организация.Ако ефин ден решат да изгонят Турция от нато,тогава Путин ще даде червен карто на ердоган,това е играта на Путин,с това привидно ухажване към турция.

19

Фен на путин

преди 6 години

След брака на товарищ путин май ще му се наложи да се пренесе в харема на Ердоган, ще се позабради, а може и направо да смени традиционната ушан.ка с бурка .. !!!

18

Анонимен

преди 6 години

стига вече бе, един милион турци живеят в Бълвария не ви ли е страх накаде ви водят западните ви господари. тях единствено ги интересува да забавят икономиката на Турция, за тази цел с радост жертват Бълвария. На вас каде ви е акъла.

17

анонимен

преди 6 години

москва не вярва на сьлзи имаме свален самолет и убит посланик ако султаньтстьпи накриво ду *** да му е яко

16

Анонимен

преди 6 години

и кой е булката в тоя брак ? и най-важното булката честна ли е или Ц

15

Калеко Алеко

преди 6 години

Преди известно време, когато рушкото СУ беше призимено принудително от комшулука, тук едни патриоти с рушофилистични отклонения ръсеха нецензурни епитети в несвяст по всичко живо което не споделяше прорушката им принадлежност и най-вече по тези които тогава взеха страната на Турция, като страна членка на НАТО ... Сега прави впечатление, че същите тези "патриоти" са станали много по-умерени в изказванията си и дори са почнали да гледат съвсем благосклонно на брака на Ер Доганя с товарищ путин.