19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16"За толкова пари мога да си достава доста повече удоволствия от една покупка..."Еми достави си. Какво съдиш различните от тебе хора?! Всеки си има глава на раменете и сам си определя за какво ще си дава изкараните или там получените пари.Аз пък с удоволствие извадих преди 3 години 1.5к лева за последната ябълка и сега пак ще ги извадя с удоволствие.

18

Анонимен

преди 6 години

Интервсно мие виваком кога вечер ще си оправят фюжъните доиде ли 21до 23 тв не се гледа сигорно трафика е слаб а или като не ползвам тоя вид услуга е така

17

xiaomi

преди 6 години

който разбира купува,от алиекпрес

16

Bay Hoy

преди 6 години

До Анонимен 16"Много ми е чудно, защо за нещо, което я използвам 3 минути на ден я не, трябва да давам излишни пари."Правилно - за 3 минути на ден - достатъчен ти е съвсем обикновен телефон.Даже като се замисля - и телефон не ти трябва - всеки би ти услужил за 3 минути !!! :)Преброяването на керпедените да започне ... СЕГА !!!

15

Анонимен

преди 6 години

Много ми е чудно, защо за нещо, което я използвам 3 минути на ден я не, трябва да давам излишни пари. Телефона е инструмент за мен. Не е бижу, не е играчка. Имам други играчки и начини да се разкрасявам. Естествено, остава момента на удоволствието от покупката. Но заслжава ли си за едното удоволствие да изсипя една заплата? За толкова пари мога да си достава доста повече удоволствия от една покупка...

14

Bay Hoy

преди 6 години

До Иван"Гледам като намеря коректен търговец да си работя с тях. За телефоните първият ми смартфон, който си купих, беше за 230 лева. Следващият за 180 лв."За толкова пари ... можеш да си купиш мноогоо хубав телефон - домашен с шайба !Виж за добър смартфон си отдели едни 600 - 800 лв., другото си е детска играчка - с уговорката, че телефона е добър за среден клас !Керпедените да не спорят за цената - то за тях има "специални оферти" - преподписване на договор за 2 години - и телефон за 1лв.

13

вивахалмалкал

преди 6 години

от тях не си копувайте телефон. На 3-тият ден ако даде дефект неможе да се замени трябва да е дал до 24 часа. Което е невъзможно защото трябва да се зареди все пак. И трябва да го оставиш за ремонт. В такъв случай казваш им май у дуп и продължаваш напред.

12

До 10

преди 6 години

Кои пък те е вързал и те е накарал да си даваш парите за нещо?Свободата да си я заслужиш трябва да имаш с какво да я измислиш.

11

Анонимен

преди 6 години

КЗП работи, за разлика от всичко друго в България, но за това си има и причина. Понеже от Запад са натиснали тук управялващите от различните "партии" (мафии) да може западняците, които живеят (или работят) в България да имат права като потребители. Иначе и КЗП нямаше да действа, както всичко останало не работи в тази "държава".

10

Анонимен

преди 6 години

КЗП вместо да ми се мота в ефир, да вземе да ми разгледа жалбата, която пуснах преди 2 месеца и по която вест НЯМА.

9

Тинтири Минтири

преди 6 години

До шматкаНевероятно... още има хора, които си вярват, че сме свободни. Да, те "не могат" да ти кажат откъде да купуваш, но мутрите и мафията ще те принудят да купуваш от когото и на каквато цена искат. Пък ти пак си мисли, че си свободен.

8

Анонимен

преди 6 години

Едно време 60% от трафика в интернет беше пoрно, a сега се генерира от ботове. За какво ми е смартфон?

7

Иван

преди 6 години

Гледам като намеря коректен търговец да си работя с тях. За телефоните първият ми смартфон, който си купих, беше за 230 лева. Следващият за 180 лв. Като си изградиш точна представа какви характеристики ти трябват и за какво ще го ползваш(същото важи и за лаптопи и т.н.) лесно намираш каквото ти трябва и в последствие преценяш с какво да направиш компромис(дали цена, дали марка, дали типа на екрана).

6

ОО

преди 6 години

Лелелееее каква ВЕЛИКА мисъл.И за това им плащат заплати......Страшна работа.

5

гост

преди 6 години

Най вече не купувайте от Ментел! Свалят при всякакъв дефект гаранцията!

4

шматка

преди 6 години

До 2Те не могат да ти кажат от кого да купуваш.Ти си свободен човек и избора си е твой.Те само ти казват че това на раменете ти не е закачалка за шапка.

3

Потърпевш.

преди 6 години

Пускал съм жалба за отказан ремонт 2 годишния срок. От КЗП ме препратиха на помирителна комисия(все едно да вървя на ... ). Като въобще не се произнесоха по казуса.Или ги мързи и са некомпетентни или от големите фирми им плащат.Един съвет не разчитайте много на гаранцията вероятно на 70% ще ви откажат ремонт. Жалко, че няма официална статистика.

2

Анонимен

преди 6 години

От кой да купуваме свършете си работата бе аман от непотребни комисии и заплатаджии вкарайте неизрядните в затвора бе, тикви със тикви.

1

Иврупеец

преди 6 години

Не купувайте откъде да е,а само от Телинор ,вивател и ментел. Монополът трябва да върви.