13

Анонимен

преди 6 години

Ние чинно си празнуваме НГ в къщи. След това със спестените пари от кувертите си правим ексурзийка. :-) Да платя 150 лв, за нещо, което на другият ден мога да си го купя за 20 лв, само защото днес е 31-ви декември, не ми се връзва логически. :-)

12

Анонимен

преди 6 години

Поредният измислен празник, на който debiliте се радват и очакват с нетърпение, за да платят по 200 лв. за топка руска салата, алкохол от цар киро и още нещо... Маайте отрови за по стотици левове, халал да ви е, селяци.

11

300 лв. като - от 8

преди 6 години

това включва горивото за пътя до там и арсенала/римски свещи най-много купуваме /, малко напитки /газирани/, алкохола е домашен, не повече от 150-200 гр. от вид мезета / 3 -4 вида /,плодове и това е . Другото съседите го носят - правят баница , питка, носят домашен сок за разреждане -любим /Да, там хората все още правят такива неща/ и така. Какви са тия битки по магазините не са ми ясни ! Да пазаруваш като за последно и после седмици да дояждаш - няма смисъл.

10

Фкдсшт

преди 6 години

Тез па с тия звезди, не се спряха

9

До 8

преди 6 години

***, ми поне да беше поканил! Нося дамаджана с българско бренди, ида!

8

Значи аз - на вилата

преди 6 години

камината бумти, изкуствената елхата свети, качамак със свинско и сирене /отказах се да правя капама - никой не я яде/, салатка от кисело зеле, друга туршийка, мезета и няколко съседи за компания ! Навън 34-40 см. сняг ....малко пързаляне с шейни да убием времето , пък и смях да става...Англичаните от съседна вила през 15 мин. пускат по една римска свещ - още по красиво!!Нашия Арсенал за около 150 лв. - щото на село това си е купон за всички и в 12.45 кой от къде е ..... А да всичко около 300лв.

7

До

преди 6 години

"плащаме"... Плащайте! Па се и поствайте.

6

Веско

преди 6 години

До hahaЕ, че това можеш да го правиш всеки уикенд в по-скромни мащаби!?

5

haha

преди 6 години

За 150лв. си взимам едно прасе около 10 кила мъртво тегло, 4 литра хубаво вино и 2 литра гроздова, отивам на вилата и се правя на томахавка - дек съ фръла там съ забием.

4

Бен Гъзара

преди 6 години

На Нова година гочно в 21.30ч. гася лампите и се завивам презглава. Много са ми интересни кривите физиономии на 01.Януари. Пили фалшив алкохол по ресторантите и без пукната пара. Аху иху, после тихо.

3

Анонимен

преди 6 години

До маке500лв макс заплата? Толкова ли ви плащат да пишите глупости из сайтовете? То ясно че за друго явно не ставате.

2

Гина

преди 6 години

Просто богатите харчат няколко хилядарки, ти 100лв, аз 50 и така средното е 500.

1

маке

преди 6 години

на фона на 500 лв мах заплата кви ги дрънкате