30

Анонимен

преди 6 години

NE VIJDAM KAKAV E PROBLEMA SAS SEVERNA KOREA NEKA IMAT JADRENNO ORAJIE USA IZRAEL UK FRANZIA SASHO IMAT KOREA NE NAPADA NIKOI TOVA E ZA OTBRANITELNI ZELI KOREA NE VKARVA BEJANZI V EVROPA ABE S TEZ USA ZIONISTI SEKTANTI S TIAXNATA AGRESIVNA I NASILSTVENNA POLITIKA

29

Анонимен

преди 6 години

Най-важната среща Тръмпела е оставил за накрая. На 10.11.2017 г ще моли Президента на РФ за помощ в проблема със СК, като му обещае да му върне Украйна. За Сирия нама какво да говорят. В Сирия Русия удържа убедителна победа над неявно подкрепяните от фащ джихадисти. Предстои продължаване на борбата с явно подкрепяните СДС и кюрдски сепаратисти.

28

Феодализъмливластва?

преди 6 години

Да, 30, днес на власт са бездуховността и безпросветността. Най-трагичната заблуда, в която живет съвремениците ни е, че съществуват в условията на демократично общество. Но истината е друга и е на повърхността. В така наречените демократични, цивилизовани страни властват жестоки кланово-корпоративни затворени, олигархични групи по интереси, а народите участват в демократично-избирателен фарс.Имам подозрения, че това е феодализъм.

27

Анонимен

преди 6 години

Американците уважават комунистите. Тръмп уважава другаря Си, а Путин не е комунист и падна доверието.

26

Анонимен

преди 6 години

Абе те русофилите са осъзнали своите грешки и вървят пред вас. А вие си карате по старому и дори още не сте разбрали заблудите в които живеете. Пак сте на опашката на развитието на човечеството и назад в бездуховността и безпросветността. Факт.

25

Анонимен

преди 6 години

Русофилите също са вид жертви на комунизма.

24

Вгъзилев

преди 6 години

Тоя па ***. Жалък и малък си във всяка една област за да се засягам от тебе бе! От истината те боли, нали.

23

ссдд

преди 6 години

До Вгъзилев.Да не се засегна бе,комунистически червей ?

22

Анонимен

преди 6 години

решението по туит ли ще го научим или?!?

21

ссдд

преди 6 години

Тука се търсят политически изходи от ситуацията,защото САЩ могат да затрият Северна Корея за един ден,но това ще дестабилизира целия регион и ще има последствия за всички.Вашите русофилски мозъчета са прекалено малки за да го разберат това.Китай и САЩ са най-силните държави и найстина могат да решат всеки проблем заедно.Русия не влиза тука защото има по-малко световно влияние и от Индонезия.

20

Анонимен

преди 6 години

IMA Q MAXATE SE OT TAM I KRAI KAKVO STE UVISNALI VSE OKOLO RUSIQ I KITAI KAKVO BABINATA SI TYRSITE NA XILQDI MILI OT USA?

19

Анонимен

преди 6 години

СМЕШЕН РИЖАВ ШУТ ЗА СМЯХ СТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ БЕ, ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИИИИИИИИИИИ, НАЛИ НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ МОЖЕ НЯКОЙ ДА ВИ ИМА ЗА НЕЩО СЛЕД КАТО ЖИВЕЕТЕ НА ГЪРБА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ НО МНОГО СКОРО ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ПОВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ТЪРПИИИИИИИИ СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

18

ХАХАХААААААААААААААА

преди 6 години

ХАХАХАААААААААААААААААААА ДА НЕ БИ ДА МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ ВПЕЧАТЛЯТ НЯКОЙ С ЕВТИНИТЕ СИ СДЕЛКИ ХАХАХАХАХАААААААААААААА И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ НА ЗЕМЯТА НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ФАЛИРАЛА СКАПАНА фащ ХАХАХАХАХААААААААААААААА НА КРАВАРИТЕ ГИ ОЧАКВА САМО ГИБЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА ВСИЧКОТО ЗЛО КОЕТО СА СТОРИЛИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТОООООООО

17

ГОСТ

преди 6 години

До До полит.ахмакаНА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ РИЖАВИЯ КАКВА СДЕЛКА БИЛ НАПРАВИЛЛЛЛЛ И ДА СЕ СКЪСА НЕ МОЖЕ ДА СПАСИ ФАЛИРАЛ фащ ХАХАХАХАХААААААААААААААААА С ДЕЙСТВИЯТА СИ РИЖАВИЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ ДОКАЗВА БЕЗПОМОЩНОСТТА НА ФАЛИРАЛА фащ ХАХАХАХАХААААААААААААА МНОГО СКОРО ГИ ОЧАКВА СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УРААААААААААААААААА

16

Анонимен

преди 6 години

Кашерната *** е пред фалит. Яко пълзене в китайските крака пада.

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя па баалък, не знаеш ли че гъбите виреят на влажно бе, онзи? Знаеш ли в Ел Ей и Маями какви гъби могат да цъфнат. Само глупавите ти изказвания могат да се сравняват с тях по размер.

14

Анонимен

преди 6 години

Прави впечатление, че Президентът Тръмп успява вече втори последователен път да реализира огромни сделки за Америка при международните си обиколки. Нищо, че 80% се впечатляват не от това, а от воинствената риторика, която изглежда е похват за сега.

13

Анонимен

преди 6 години

Аре пускайте гъбата над Пхенян, че ми писна вече. Едно и същи локуми разтягат от година.

12

Анонимен

преди 6 години

Кога ще е импичмента на този ***? Има разследване, прокурор, хванаха го вече в примката че лъже краде и убива докога ще го търпят?

11

До полит.ахмака

преди 6 години

А прочете ли за колко милиарда долара са уредили сделки?! Ако беше истински анализатор нямаше да задаваш глупавu въпроси.