9

Нов

преди 6 години

И ко стана с предложението за бюджет на БСП - май даже не го и прочетоха ... :) Язък дето си напъваха *** кратуни :)

8

Анонимен

преди 6 години

Защо тавана при пенсиите не се променя?Значи тези които са си плащали всичко по високите заплати са най- прецакани!

7

Анонимен

преди 6 години

За да се изплаща тази минимална заплата повечето фирми ще съкратят маргиналите. И ще ги хранят после с нашите пари от соц.грижи и бюрата по труда.

6

риторично

преди 6 години

А условието за 12 месеца осигурителен стаж, за да получиш обезщетение за безработица, защо го премълчавате?Защо не се говори открито за предприетите рестрикции?

5

Нов пенсионер

преди 6 години

Тези 207 знаеш от кого са ,,завещани".Сега няма такива пенсии. А пенсионен и здравен фонд така и не бе създаден 45 години.

4

Андрешко

преди 6 години

Предлагам на Симеонов да се замразят всички сметки и да се остави да живее няколко месеца с богатата пица Калцоне от 207.60 лв,както живеят някои пенсионери.

3

Анонимен

преди 6 години

Те знаят и могат да си позволят, пенсии и заплати да се увеличат поне двойно, ама ако го направят от веднъж, все едно си признават, че умишлено са ги държали ниски и затова сега ни забаламосват и ги вдигат по малко всяка година.

2

ано

преди 6 години

Защо отпадна пенсионирането 3 кат., при навършен стаж и повече но недостигаща възраст от 1 г., 4% да се удържат само за годината в която се пенсионираш по-рано а не както е сега пожизнено? Това е голяма несправедливост!

1

Анонимен

преди 6 години

На мен ми се виждат добре промените. Можеше да е по-добре, ама пак е нещо. Сега работодателите ще нададат вой за увеличението на минималната заплата.