26

Анонимен

преди 6 години

Да ви преведа новината с две думи. Путин, чрез съветничката на Асад просто казва, че ще черпи кюрдите с една гореща супа. Много гореща.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Това че на Дамаск му оставаше 1 месец, си е напълно вярно! И това при положение че срещу главоре...четата се бореше "коалиция от 60 държави", начело с главния говедар!!! Смешно, нали?! И слава Богу че долетяха братушките! А колкото до кюрдите, Сирия НИКОГА не е обещавала автономия, това го обещаваха краварите на иракските и КАКТО ВИНАГИ ГИ ИЗЛЪГАХА!! ХА-ХА....НЕ ЗНАМ ДАЖЕ ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ПЪТ, в който това говедарско племе да е обещало нещо и ДА ГО Е ИЗПЪЛНИЛО!!!! УНИКАЛНИ ЛЪЖЦИ!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Няма право да третира никой като нашественик защото е никой. сащ са там за да помогнат на сирия и народа ги докрепя

23

Анонимен

преди 6 години

Стана ясно, че Дамаск го е яд, че щатите му превзеха столицата Ракка. Вече за никого не е тайна, че ИД беше създаден за параван зад който Асад изтреби собственият си народ.

22

Анонимен

преди 6 години

Нищо не могат да направят на Турция.Ердоган и Путин са интимни приятелки и само те могат да решат как да се разберат помежду си за Сирия, защото Турция иска част от страната, а Русия държи на Асад... сложно става.САЩ да седят отстрани и да гледат този смешен театър, а накрая да ошамарят всички и да се успокои положението.

21

Анонимен

преди 6 години

Сирия обещаваше на кюрдите държава но сега като видяха че Ирак и Турция смачкаха иракските кюрди почнаха и те да си вярват че без Турция могат да направят нещо,а истината е че преди руснаците да влезнат в Сирия сирийския режим имаше 1 месец живот

20

Анонимен

преди 6 години

е да ама сащ няма как да оцелява икономимата им без да убиват и крадат от др.народи

19

Анонимен

преди 6 години

Ким ще се погрижи за САЩисаните ....

18

скандално

преди 6 години

След освобождението на Дейр-ее-зор от терористите,Сирийските военни са намерили огромен склад с оръжие западно производство,което доказва че запада активно са въоръжавали ИД.

17

До 15

преди 6 години

Путин ще даде на Сирия модерни ракети и за терористите от сащ ще стане страшно а ние ще се кефиме

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ В САЩ, И УМРЕЛИТЕ ЗА ТЯХ. АМА СА МНОГООООООО!

15

чери

преди 6 години

До СИРИЙЦИТЕ НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА ГОНЯТ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ. ТЕ ПРОСТО ГИ УНИЩОЖАВАТ. НЕТ ТЕРОРИСТ, НЕТ ПРОБЛЕМ.

14

Анонимен

преди 6 години

Ще видим как ще превземат нещо без тежки оръжия и авиация. САЩ ще забрани полетите, ще им потроши танковете и оръдията, и ще се наложи руските наемници да дадат фира в големи количества.

13

да

преди 6 години

селският цар Ерджолан станал султан хахахахахахахахахахахахахахахахахалеко със сериалите

12

до 6

преди 6 години

без България няма да останем,но без теб-да !!то и преди Възродителния процес много бяхте отворени ама после бягахте през глава към Анадола на'срани от страх..не приказвайте много, че имената ви нещо са овехтели-да не ги подновим с нови ПАК !!!!!

11

!

преди 6 години

Турция си пази територията от терористите, затова вечно ще са в Сирия, Ирак и т. н. Ако им стиска на сирийците нека ги изкарат от границите си!Свършиха ония времена вече, султаната се завърна!

10

сащ терористи

преди 6 години

Руснаците показаха клип от уж освободения град Ракка,как американски войници товарят на камиони въоръжени терористи който по късно са засечени да атакуват позициите на Сирийската армия!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Браво на сирийците - фащ и туркие нямат място в Свещената земя.

8

Анонимен

преди 6 години

"Ние ще се справим с този проблем така, както се справяме с всеки нашественик в нашите земи", добави тя без повече подробности.Вие не сте се справили с нито един от нашествениците. Руснаците, американците, кюрдите, Хизбула, шиитските милиции на Иран - те се справиха. В Ирак поне местната армия водеше повечето битки, ако и да беше подпомагана от САЩ.

7

do 6

преди 6 години

bularite koito v deystvitelnost sa *** , ne se barkayte s gol gis kadeto nevi e rabota ,da ne ostanete bes bulgaristan vmestuy chakat podhodqshta prichina