62

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААОще 100 коментара да напишеш, пак няма да станеш професор, личи си, че си абсолютен дилетант в науките!

61

Анонимен

преди 6 години

Турските дронове не са турски, явно турците са откраднали някаква технология.Работата на дроновете се дължи на следните науки:1.радиокомуникации;2.радиовълнова техника;3.електроника;4.софтуеър.Няма нищо кой знае колко голямо да направиш един дрон.Казвам ти го като инженер.

60

Анонимен

преди 6 години

Лягайте да спите и оставете науките за по-умните хора от вас, няма да станете професори!

59

еееетъфд

преди 6 години

няма ли вече да си лягате бе

58

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААСтига с тия турски дронове, ставаш смешен вече!

57

нещо си

преди 6 години

човешките тела не са нежни може роботи да са от здрав метал но в човешкото тяло може да има по сложна логика а не сама това което е очевидно кат сила и здравина. и самите гени може да еволюират.

56

Анонимен

преди 6 години

Много професори в науките станахте тука.Нали?Ама сигурно не знаете принципа на Хайзенберг или как работи един обикновен транзистор.

55

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААПишеш фантастики, нищо не разбираш от наука, лягай си при *** да я гушкаш, вместо да коментираш теми, които не разбираш, приятел!Много фантастика си чел явно!!!

54

blablabla

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААНа колко години си - няколко реда от програмист и хоп = изкуствен интелект. Алоу - човекът има и друго освен интелект - затова е човек. И другото не е просто тленно тяло.

53

объркан

преди 6 години

но дали стоманата става за мускули стоманата твърда ще се движи но дали ще има памет и ще образува нова .и ако отключиш цяла голяма час от умът си може да предадеш мисли до друг човек с предаване на информация но става с пълно отключване на умът.

52

Анонимен

преди 6 години

1.Казва се титан, не титаний.Титанът е хим . елемент , който има пореден номер 22 в периодичната система.2.Няма как да има мускули от титан-много фантастика си чел , нали?3.Турските дронове са голяма глупост, и не са измислени от турците.

51

ще се запълни

преди 6 години

спорно е и че робота е по умен от останалото защото е от метал пак и капацитета му ще се запълни . но при органичните организми може да се образува все по нова памет.

50

Анонимен

преди 6 години

Турци и високи технологии-все едно слон в стъкларски магазин.От други неща разбират турците, ама не и от технологии!!!

49

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА Нищо не разбираш от наука ти, приятел.По-добре си пий биричката, опъни жена си и не коментирай неща, които не разбираш.

48

Анонимен

преди 6 години

Тука някой хора са много назад. Не става въпрос дали машината може да прави мускули. В бъдещото всички машини , ще са свързани и ше се учат сами една от деуга. Това вечв работи реално на първично ниво. Военните искат да правят армия от машини, които ще се управляват от изкуствен интелект, които в даден момент може са реши да ги управлява сам. Сега е трудно за възприемане , но никой не говори за сега , а за бъдещето.

47

до до е луд

преди 6 години

съмнявам се робот да образува мускулна маса защото са от стомана и нямат други тъкани и мисля че е по добре клетките да се делят като на органичните организми .

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46Много малък брой елементарни частици засега е доказано, че могат да пренасят информация.Засега само фотоните и електроните.Повечето елементарни частици са нестабилни!На това се основава цялата електроника и оптични комуникации!

45

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААПълни глупости пишеш, само най-големите откачалки ще искат да си инсталират в тялото механични и електронни компоненти.Ще правите хибриди м/у хора и роботи ли?Няма по-голям ужас от това!

44

до е лудо

преди 6 години

това че роботите са по добри от хората е спорно .робота няма как да еволюира няма де ен ка как ще се размножава.а за роботската сила роботите може да образуват мускулна маса.просто органичното може да се развива проста има клетки и те могат да се делят а на роботите - че това е само стомана и електроника.

43

Анонимен

преди 6 години

Квантовите компютри няма да работят на базата на двоичната бройна система, а на базата на съществуването на междинни състояния(между 0 и 1).Бъдещите компютърни инженери трябва да учат повече квантова механика и физика на елементарните частици, а не само цифрова схемотехника, операционни системи и програмни езици.