82

123

преди 6 години

Споко бе пич. "Изкуственият интелект винаги е побеждаван от естествената тъпота. *** по света бол.

81

Krom

преди 6 години

Боже, тук са се "изказали" 103 светила, кое от кое по големи?!? И кое Ви дава право да давате оценка на Хокинг? Направо невероятна е българската профанщина. Почти убеден съм, че тук няма нито един физик или човек който да си вади хляба с нещо свързано с роботика или кибернетика. Последното не значи кибичене пред компютъра и чоплене на слънчогледово семе.

80

Анонимен

преди 6 години

Един ден теориите на Хокинг могат да се окажат абсолютно неверни.Хокинг е в центъра на вниманието на медиите, само защото е англичанин, има други големи астрономи и физици-теоретици(руснаци, европейци, американци) , които имат не по-малък принос във физиката от Хокинг.

79

О-хо-хо-хо ооооооо

преди 6 години

Професор Стивън Хокинг внимателно прочете всички ваши коментари и напътствия . Сериозно се замисли и обеща да поправи грешките в изказванията си , като обеща за в бъдеще да преглежда за вашите мнения във "Днес.бг " преди да каже нещо ......... С две думи - Боли го парализирания *** за " високотехнологичните " ви напъни да блеснете със знания на ниво незавършен 3-ти клас в селското ви начално училище .

78

Mockingbird

преди 6 години

стиви, не обичам да се заяждам, ама такова нещо, като "изкуствен интелект" не съществува. не можеш да речеш на нещо предпрограмирано, като дете, отгледано от вълци - "изкуствен интелект". не казвам, че не можеш да го наречеш, без да ти цензурират дума, като ци-***-ин. но интелектът пак липсва, въпреки пропагандата на изкуствения интелект, който създават медиите, като дойче веле. в стремежа си да докарат езика си до подгръбното отвърстие на обама- рапъра на асоциалната политика на евреите.

77

Анонимен

преди 6 години

Никола Тесла е бил много по-голям учен от Хокинг.Никола Тесла се е противопоставил на глобалистката англосаксонска мафия.

76

Анонимен

преди 6 години

За съжаление постиженията в науката не си използват за доброто на хората, а обслужват интересите на един елит , който се мисли за богоизбран.

75

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е да се развиват техниките и технологиите, както и медицината и всичко останало. Но да има ефект. А ние вече и един зъб не можем да си направим. До там ни докараха ,, напредъка на науката" за жалост. Но все пак се радвам на напредъка.

74

Anonymous

преди 6 години

Ердоган е абсолютно некомпетентен профан в областта на ИТ, роботите и изкуствения интелект, от тоя турски дикататор не зависи нищо, ти си тръгнал да го цитираш!

73

Анонимен

преди 6 години

като всички сте толкова умни, къде са ви парите ;)

72

ined

преди 6 години

Естествената тъпота е по-опасна от изкуствения интелект

71

Анонимен

преди 6 години

Слушал е изказването на Путин тази есен и повтаря неговите думи.

70

Анонимен

преди 6 години

Физиката няма да загуби много, ако от нея се премахнат теориите на Хокинг.Те са абсолютно недоказани експериментално, айде някой физик да ми докаже обратното.

69

Анонимен

преди 6 години

Хокинг е абсолютно некомпетентен в области като ИТ и изкуствения интелект.

68

Anonymousо

преди 6 години

Африка е експериментално поле , коет се използва от глобалистката англосаксонска мафия да си тестват ваксините и новите лекарства-продукти на фармацевтичната индустрия.Затова в Африка има толкова бедност и болести.

67

ФАКТ!

преди 6 години

Добре де що не се намалява раждаемостта в Африка то основно там се плодят!Що за глупости само празни констатации увеличавало се населението ми да се увеличава аз кво да направя!Що за и.и.ти!

66

O

преди 6 години

И отново старата песен, че сме много, че не може да се изхраним .. Към 70% от сушата е не населена а ежедневно се изхвърлят хиляди тонове годна храна, само защото не изглежда добре.

65

Anonymous

преди 6 години

Да, вярно е , че теорията и практиката вървят ръка за ръка.Но има заблудени и ограничени практици, които дори не разбират например втория закон на термодинамиката.

64

Анонимен

преди 6 години

Както е казал един голям физик:"Няма нищо по-полезно за практиката от една хубава теория ".

63

Анонимен

преди 6 години

Практическата наука(експерименталната наука)не може да съществува без фундаменталната наука.Фундаментални науки са например квантовата механика и електродинамиката.Инженерните науки(и твойте любими дронове)могат да се разглеждат като приложна физика.