49

Румен

преди 6 години

могат само да ми седнат на червенияпрезидент ***,премиер пожарникар им стигат!

48

Анонимен

преди 6 години

БСП/БКП загива

47

Мартинов

преди 6 години

, СТАРИ СОЦИАЛИСТИ, ПОВЕЧЕТО С ВИД НА ГЛИСTИ. СЛЕД ПОДОБНО УГОЩЕНИЕ, ЯВНО В УМОПОМРАЧЕНИЕ, ВСИЧКИ БУРНО ИЗРЕВАХА ПРИ КОЕТО СЕ ***! НИЕ СМЕ ОТ БЕ-СЕ-***!

46

Мартинов

преди 6 години

БУЗЛУДЖАНСКАТА ГОТВАЧКА........ ТАМ ВИСОКО В ПЛАНИНАТА, НА ПОЛЯНА КРАЙ ГОРАТА, ПОД "ЧИНИЯТА" ПАРТИЙНА И СЪС МИСЪЛ КОТЕРИЙНА, ЕДНА ВЪЗРАСТНА ГОТВАЧКА, ВЛЯЗЛА В РОЛЯТА НА КВАЧКА, ПРАВЕШЕ КЕБАПЧЕТА НА СКАРИ, ДА НАХРАНИ СВОИТЕ ДРУГАРИ. А КЕБАПЧЕТАТА СВИНСКИ СЪС ПРОИЗХОД "НАЙ-РОДНИНСКИ", ЕДРИ, МАЗНИ И БЕЗВКУСНИ, ВИДИМО С ПОДПРАВКИ ГНУСНИ, КОНСУМИРАХА С НАСЛАДА И СЪС БИРА ЗА НАГРАДА , МЛАДИ, СТАРИ СОЦИАЛИСТИ, ПОВЕЧЕТО С ВИД НА ***. СЛЕД ПОДОБНО УГОЩЕНИЕ, ЯВНО В УМОПОМРАЧЕНИЕ, ВСИЧКИ БУРНО ИЗРЕВАХА

45

Българин 1

преди 6 години

Да си припомним какво беше след предишните им управления: след Лукановите две Правителства - купонна система,след Ж.Виденов-хиперинфлация,след С.Станишев-спрени еврофондове,ако това искате пск се случи вярваите на другарката "ЛЪЖА".

44

стар БСП кукловод

преди 6 години

Абе тази другарка Нинова няма да оставим на власт, много ни оряза старите кучета и иска дани държи настрана от властта. То вярно че старата политика сигурно власт нямаше да види БСП, ама ние и така няма да видим власт, тъй че ще свалим нахаканата другарка.

43

Жеката

преди 6 години

До РуменНе сравнявай бекапето на бай Тошо с тези пладнежки разбойници БСП. Комунистите не бяха идеални, ама тези вълци социалисти които сега Нинова иска да ги представи в овча кожа съдраха гърба на народа.

42

Антон

преди 6 години

БСП-то и Корнелия да си сядат на задните части и да кротуват докато мине председателството ни! Какво превъртяха точно сега!? Здрав разум нямат ли? Или келепират ще да е толковаголям,че се натискат точно сега да поемат власта.Да мине ангажимента ни към ЕС пък тогава дасе напъват. Може и някой да ги подкрепи,но несега!

41

Анонимен

преди 6 години

хахахах смях. бсп най много да си свалят гащите

40

ognyanz

преди 6 години

До "айде сиктир": Кой знае, кой знае. С Бойко вече трети път настъпваме мотиката. И колко минаха и заминаха като негови партньори: Яне Янев, пишман-реформаторите, а сега е ред и на патриотите.

39

Румен

преди 6 години

че БСП са си на власт от 1945-а годинасъщо като манталитета на българина,чакащ някой винаги да му даде и гледащ все мин.заплата...,понеже е *** и неук и за повече не може да работи...

38

айде сиктир

преди 6 години

Мъка ,мъка (ама) мъка ! Колкото и да си насъсквате тролчетата другари ,няма да ви огрее ! То ,ние че сме загубен народ - загубен сме ,ама чак да очаквате ,че пак ще "настъпим мотиката" и пак ще ви допуснем до властта - е ,чак толкова загубени ,не сме !

37

ognyanz

преди 6 години

До 34: Не се кахъри толкова. И аз не си представях, че един бивш охранител и полицай с пожарникарско образование може да стане министър-председател на България, но практиката показва друго. Такъв е мат'риала, както казва Бойко.

36

Анонимен

преди 6 години

Еее ,ама как щяло БСП да не е "готово" да управлява ! Ми ,те са като "чавдарчета" - винаги готови (спомняте ли си - "за знамето на Партията и за победата на комунизма - винаги готов") ! Обаче - нЕма да стана ! Щото - колкото пъти БСП се докопа до властта - толкова пъти се усира ( и ни връща назад с по 10-20 години) ,а от кражбите и продажбите им , се разреваха даже пеленаците . Така ,че - не се хабете товарищи - нЕма сми !

35

ognyanz

преди 6 години

До "Бял автобус": Не сме забравили. С доста пари се изръсиха тогава Бойко и Цецо. А до Rt: Практиката показва, че ДПС са готови да се прегърнат с всеки, който ще ги върне във властта. У тях преобладава т това отношение здравият прагматизъм.

34

Анонимен

преди 6 години

Сега си представете не дай си боже БСП-ДПС пак да са на власт. Няма да коментирам , просто си спомнете какво чудо беше при тяхното командване . И накрая представете си Г-жа Лъжа е Премиер на България. Просто ще бъде такъв резил, че ме е срам да си го представя .

33

Анонимен

преди 6 години

А, какво изскимтяха по въпроса червените травестити - Дърева, Симов както и всички квартални соц бабушкери, както и цялата сесесерестанска ***. Апропо рубладжии - изпихте ли си лосиона, целунахте ли мумията на Ленин а прашните кюлота на баба Клара Цеткин. Хахахаааааааааа

32

Rt

преди 6 години

Идва време БСП и ДПС отново да се прегърнат и целуват, както едно време.

31

Анонимен

преди 6 години

Свиленски не беше ли мъж на президента на републиката ?

30

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Преговори... - но с кого..