13

Бобо

преди 6 години

В неделя следобяд пристигат памперсите.В понеделник пилотите летя..

12

Анонимен

преди 6 години

До шматка"Не може да думкаш по всичко което влезе в нашето въздушно пространство като на сватба.Може да е аварирал пътнически самолет..."Имаш най-малко 3 начина за опознаване, включително и визуален. ;))При самолет тип ренегат, обикновено транспондера се е обадил много отдавна ;) Това е единствената заплаха. В смисъл, ако пилотите не пуснат код за терорист на борда по някаква причина (примерно нямат възможност) или транспондерът е повреден. Като цяло, това е малко вероятен сценарий.

11

Владимир

преди 6 години

Е,тия пилотки как ли ще ни пазят,ако ни нападне Русия? Ами,никак. Като гледам колко гьотферени - русофили пишат тук, страшно е. Но руснаците за пореден път, с тия скапани двигатели за хвърчилата МИГ-29 доказаха, че на тях не бива да се разчита. Те на двигателите не сложиха датчици за масло и ги дадоха без документация, а ако им дадем цял самолет за ремонт?! Направо за бо.клука. Или ще е негоден, или ще е накичен с ел.ключалки, да не го ползваме срещу тях, руснаците.

10

шматка

преди 6 години

До 10ЗРК не стават за еър полисинг.Не може да думкаш по всичко което влезе в нашето въздушно пространство като на сватба.Може да е аварирал пътнически самолет...

9

шматка

преди 6 години

До 7Явно не знаеш но 30год таралясници са гръбнака на Руската и щатска авиация.Това че щатите имат 200-300нови самолета не означава че не разчитат на 14 000 тридесет годишни ф-16 и 18 .Същото че и по зле е с Русия .Там масово самолетите им са на тези години.Значи в държави със стотици милрд военен бюджет могат да летят на стари а ние защото сме цъфнали трябва да осигурим нови играчки на децата.

8

Анонимен

преди 6 години

Въпрос закачка...Ако парите отиват за закупуване на радиолокационни комплекси и ЗРК, по-добре ли ще е? (Знам отговора, помислете си вие по тоя въпрос.)

7

Анонимен

преди 6 години

Тия жени да вземат да си помислят, ако бяха под ръководството на Дрангов, Вл. Вазов, Иван Колев и други генерали прославили армията, дали въобще щяха да са в армията.

6

Анонимен

преди 6 години

Откакто *** изпълнители не ги интересува качеството, нито животите на пилотите, а ги интересува само кога ще грабнат паричките - едните като комисионна, а другите като цена за услугата. А дали тея двигатели са безопасни и дали ще могат да се използват трайно, на никой освен на пилотите не му пука. И като си толко ербап, що не идеш ти да се качиш на 30 годишния таралясник да видим дали няма да оцапаш гащите?

5

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

4

шматка

преди 6 години

До 4Е как така пък всичките накуп са почувствали неразположениеРадев защо употреби пилотите за личните си амбиции

3

шматка

преди 6 години

Пилотите ни не харесали двигателите и отказали да летят.Откога е работа на пилотите да се интересуват от капиталовите ремонти на самолетите.

2

Алекс2

преди 6 години

Нови самолети ? На гол тумбак -чифте пищови ? Няма пари за болни деца тия *** самолети ще си купуват ! За България 100 пъти е по опасна неработещата съдебна система отколкото липса на самолети !

1

Ген.Радев

преди 6 години

И какво ще стане в понеделник?????Ще им дадат от розовите хапчета или РЕДБУЛ, та да полетят?????? Нещастници и марионетки. Има военен съд за такива.