29

Ивка

преди 6 години

До Ивчо 14:Аз пък искам метро на село?!?!?!

28

Аз

преди 6 години

Ами те първо ще спрат служебни автомобили,бусове и камиони.Предимно те минават прегледи по втория начин.А да видим наистина ли ще спрат дараците.Или пак дядото с ладата.

27

корупция

преди 6 години

Първо трябва да се спре корупцията на ниските етажи т.е. при ГТП, чрез стриктен контрол и адекватни наказания, както и отнемане на лицензията и след това можем да сме сигурни, че по пътищата има само изправни автомобили.

26

Анонимен

преди 6 години

Доколкото разбрах има два вида спиране на регистрацията и два вида проверки - ГТП и крайпътни проверки, които са само за товарните автомобили. Проблемът е, че ако не минеш ГТП и те спрат примерно временно регистрацията, ще трябва да викаш Пътна помощ, за да ти кара колата докато я оправиш, както и накрая, след като я оправиш, за да ти закара колата до пункта за ГТП, а след това не е ясно дали трябва и до КАТ да ходиш. В общи линии засилват бюрокрацията и намаляват безопасността по пътищата.

25

Анонимен

преди 6 години

То има и директива за качеството на горивата, но някой смее ли да пипне енергийната мафия...

24

Анонимен

преди 6 години

България 510 коли на 1000 човека население, средно за ЕС 573 коли на 1000 човека население. Ау-у-у-у колко много са в България. Нали така Крайчо Манипулайчо...

23

Анонимен

преди 6 години

Много ще ми е интересно кой и как ще определя колата, таралясника ли е или не!!! Защо нема директива за повишаване на заплатите и пенсиите? Има за всичко друго но не и за стандарта на живот. Изисквания, забрани и глоби, нищо съществено. Важното е плебса да е в напрежение, да не гледа как и колко св краде от Суджуклиите. Започнат ли да мачкат хората с изисквания, които са за страни с висок стандарт, краят на Съджук паша в блузо. Цялата страна се тресе от протести! Пътищата и горивата са трагични.

22

Анонимен

преди 6 години

Как па няма директива за спиране от движение на депутатските коли...

21

Краси

преди 6 години

До Анонимен Дааа, обърнахме си поговорката "Рибата се вмирисва откъм главата". Откъм тялото я вмирисахме ние, загубен български народе, та затуй и главата вмирисана.

20

Анонимен

преди 6 години

Предлагам като в западна Европа, годишните прегледи да важат 2 години

19

Анонимен

преди 6 години

- Купихме си нова кола- Браво, честито- На колко години е- Ами почти нова - на 14Единствено в България можеш да чуеш подобен смешен диалог.

18

Анонимен

преди 6 години

Охоооо, някой отпечатал 2.6 милиона лепенки за КАТ! Я всичко електронно!!!

17

Край

преди 6 години

До тук 2-3 баламурняци държат да си карат неизправните баракуди и да тровят народа и задръстват града.

16

Край

преди 6 години

Събирам желаещи да съдим държавата за това че допуска до движение неизправни коли и по този начин застрашава живота ми и да съдим Столична община за това че въобще не смята да прилага закона и да освободи тротоарите от коли. Фандъкова не иска да налага ред - иска само да раздава обществени поръчки.

15

Край

преди 6 години

Амин дай боже. Българите имат повече коли на 1000 души от датчани, финланци, унгарци, словаци, хървати. А вижте къде са тези страни по БВП на човек пък къде сме ние. Държавата ни разреши по улиците да се търкаля откровена скрап. Няма една върната кола от преглед - всички били изрядни. Резултата е задръстени улици и бавно удушаване в дим. Българите са повече прости отколкото бедни

14

:):)

преди 6 години

някой е решил да си направи бг ТUV и да цоца парички...

13

Ивчо

преди 6 години

ако може теамвай и в Плевен :)

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9: Я си дай критериите за "свястна" кола, моля!

11

Анонимен

преди 6 години

Бай ***, като повечето в този форум на думи са за спазване на правилата и се възмущават от тези, които не ги спазват.Обаче, когато и те самите не спазват определени правила, започват да носят от десет извора вода за да докажат, че видите ли, то не само те ги нарушавали, а имало и други.Докато това не се изкорени, все ще сме си на дъното.Който и да ни управлява.

10

:):)

преди 6 години

ахаа нова хранилка измислихме, че и основание прегледите да поскъпнат.