11

Анонимен

преди 6 години

Ами да са пушили...

10

Ставри

преди 6 години

Стресовите състояния са основен причинител на туморни образования.Стресът изтощава надбъбречните жлези и имунитета.Разбира се и храната, която приемаме е с много в-ва, главно химични,които допълнително натоварват организма,в частност черния дроб.

9

Петя

преди 6 години

Точно така е- много от жените Не пушат но мъжете им пушат и пият и като ги хване щуротията и бият! Та рак се хваща и от пасивно дишане на пушеците и от стреса и тормоза в семейството и в обществото!!!

8

Анонимен

преди 6 години

То жените може да са непушачки, но има ли статистика на колко от тях мъжете им пушат? Пасивното тютюнопушене също води до рак.

7

До 3

преди 6 години

Я прочети по-внимателно! Каква гърда те гони?

6

Анонимен

преди 6 години

Рака не е до пушенето рака се получава при дефектиране на клетки. Когато една клетка спре да се дели настава аномалията. Нали за да остарее човек трябва клетките да работят. При тази работа се променя целият организъм. После се чудят някои че немогат да познаят някого който не са виждали с години. Ами няма да го познаят клетките са си свършили работата и човека се е променил. Тази промяна се случва на всеки 7 години. Затова клетките трябва да работят за да живее човек. Спрът ли край с живота!

5

Анонимен

преди 6 години

Подзаглавието приканва: "Факторите, които влияят, са много. ВИЖТЕ ГИ!"---Е, никъде не ги видях текста. Освен повторението "Факторите, които влияят, са много."Абе, днесбегето, кой не си го може, НЕ СИ го може, както казваше един световно известен (с простотията си) българин. :)

4

Анонимен

преди 6 години

Реалист, наистина ли не разбираш написаното? Ти казваш че все едно половината бутнати от автомобил, никога не са участвали в птп....

3

До реалист

преди 6 години

Приятелю реалист, прочети още веднъж. 54%от жените с рак на гърдата. Не от всички жени. От онези които имат заболяването по-голямата част не са пушили. Изводите всеки сам да ги прави.

2

шматка

преди 6 години

До 1Айде сега пак околните са виновни.Не разбрахте ли вече че основната предпоставка за рак е генетична обремененост.

1

Реалист

преди 6 години

Е, ако пушещите жени са 20-30 процента, то е ясно защо повечето жени с рак не са пушили. Да не забравяме и пасивното пушене заради пушачите, които не се съобразяват с хората окло тях.