22

Курти

преди 6 години

Последната снимка номер 8 обезсмисля покупката. Три (3) кюфтета си приказват какво ще ядът после. А тази фигура не се поддържа с милиционерската заплата. За филе Елена, пържолки, салатка и т.н. трябват пари. А и менюто трябва да се преглъща с нещо. За предпочитане да е запечатано с Бандерол. И като прибавим, че милиционерите са слабограмотни и без трудови навици, положението е бедствено. Тия като качат пет стълби и получават аритмия, а щяли да "преследват" Т.Н. "престъпници"....Смех в залата

21

моториста

преди 6 години

Това е стария модел ГС1200.Стар модел на висока цена са взели завалиите. Трошлив е, скъпа му е поддръжката и частите са на доста високи цени. Никой моторджиь, който разбира от мотори не си взема БМВ! Никой!Има къде, къде по-качествени, икономични и здрави мотори с много по-евтина поддръжка.Пак някой е взел някакви комисионни.А обществена поръчка иаше ли?Не, нали!Корупционна сделка та дрънка.Пак парите от народа вземат, а народа мълчи. Къде са медиите? Къде са опозицията?

20

Анонимен

преди 6 години

И за какво да го гони?За превишената скорост или за карането на задна гума?За задната гума мое те фане за шалтера само. Никъде в закона няма забрана за каране на една гума. В Германия съм го виждал това пред полицаи да го правят. Питах германеца с който бях не ги ли спират, глоби, това онова, а той ми казва, че няма забрана и при тях да се кара на задна гума. Единствено могат да ги глобят за опасно каране, но избягвали да го правят, защото е много тр,дно зоказуемо и в съда глобите падали.

19

е

преди 6 години

Преди няколко дни си говорим с приятел гръцки полицай в Солун. Покрай нас профуча нинджа на една гума. Питам го - Спирос тия не ги ли гоните, бе? Той - Вече не щото като ги гоним или бегачът или гоначът дават фира. Ама тоя ела да го видиш тия дни като му връчваме акта, дупе да му е яко ако е регистриран.

18

мдаа

преди 6 години

Ама точно навреме преди зимата им ги дават...:D

17

Анонимен

преди 6 години

Браво, сега да ги пратят да опазват обществения ред из малките градове и населени места.

16

57-60

преди 6 години

По-скоро се запитайте защо Бацик предпочита да се снима със санитарките от "Пирогов", а не с полицаите.

15

Лудият Макс

преди 6 години

Не приличат много на последните модели на БМВ!! По-скоро са стил отпреди 20 год. .... та какво викаш за комисионната!?

14

Анонимен

преди 6 години

Сега донорите със скрити номера или без такива на пистарките си вече ще бъдат с едно на ум .Всичко си има начало и край .

13

Анонимен

преди 6 години

След три години ще кажат че са амортизирани моторите и ще ги повлекат из гаражите си кой на части,кой цял!

12

Анонимен

преди 6 години

Ами и самолети им купете бе!Що да не им купите с нашите пари!?Аз жив полюцай да патрулира пеша по площади и улици не съм видял от байТошовото време!Седят и се разкарват с пърдулките все едно че г@$0вете им са срастнали със седалките!

11

Анонимен

преди 6 години

СИ-ГОРНО СА КУПЕН-И С ИЗ-МАМА

10

2345

преди 6 години

Днес много малко хора уважават и имат вяра на Ушеви.

9

e4o

преди 6 години

Да им ги приспаднат от новите заплати. И без това ги ползват само за лични нужди и да се ежат пред кифлите.

8

Анонимен

преди 6 години

Приличат на бандити с тези мотори.

7

Анонимен

преди 6 години

Тези с моторите крият двайсетуните в ръкавиците,толкова бързо, все едно правят фокуси.

6

до 1

преди 6 години

Гледай по весело на нещата,същите дето са им ги купили точно преди зима ,отговарят и за почистването на улиците.Горките мото-полицай.

5

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Личната преторианска гвардия на магнолията се подготвя за предстоящи протести когато зимата вдигат ударно тока и парното.Просто се подсигуряват. Не е слочайно че оня искаше и армията да бъде включена към МВР....

4

Анонимен

преди 6 години

Тия ако не се похвалят с новите играчки, не могат да живеят.

3

.

преди 6 години

Ухаааа. Сега ще ги вдигаме на задна гума! :)