17

Анонимен

преди 6 години

Абе гледам в момента мача от Стокхолм. Май отново ще има Дришньо Пакпадналов.Ама хайде похвелете го още малко, докато не е свършил мача.

16

Аман!!!

преди 6 години

Спрете футболни фенове да коментирате тениса.Колко трябва да платят на Надал за да падне???Вие имате ли мозъци бре? Какво ли питам,нямате. Интернет ,,мъдреци"!!!А тези слег Григор какви са бе 9.Побеждавал е и Ноле и Надал но ти явно си по,,ритнитопковците"Три дена тренировка на тенисист направи футболист,няма да може да играе един месец.Ти наясно ли си с тежеста на този спорт.А втората и третата ни ракета -около 380-480то място къде ги слагаш? По-добри ли са от Гришо?

15

До 9

преди 6 години

Хаха точно казано!

14

Схема Враца

преди 6 години

"Ботев пада, но не изпада".Става въпрос за един странен отбор,чийто спонсор бе Химкомбината в град Враца. Около спорта там имаше хиляди "мъртви души" и техните възнаграждения деляха 'живи души"-VIP особи.Ботев-Враца(мръсен бъзик с името на Ботев) "уреждаше мачове",падаше от слабите и "биеше" силните. Господин Димитров някак си попада в класацията на отдавнашни събития(дали Роджър Федерер победи Рафаел Надал в два сета не благодарение на Гри?).Залагате ли?Има ли ефект?Заложете на Григор!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Позравления,само напред!

12

Журналист?

преди 6 години

Колежке, пише се ,,тенисист". Това се учи в училище по програмата за основно образование.

11

Анонимен

преди 6 години

един и същ *** си пише и си отговаря на тема бокс. днес, нямате ли модератори, какво правим с този офтопик?

10

Анонимен

преди 6 години

Интересно е дали в скоро време ще видим мача на века Дионтей Уайлдър- Антъни Джошуа! Ей там ще е мазало!Уайлдър иска всички пояси до една година за да стане абсолятен световен шампион. Мисля че го може.

9

Анонимен

преди 6 години

до 10 А бе да ти кажа и тях ги е побеждавал Гришо. Единствено май от големите само идолът му Федерер не е побеждавал.

8

Анонимен

преди 6 години

Браво на ***. Разби всичките световни анонимници. Направо ги размаха.Интересно обаче защо не може да победи Истинските ските шампиони Ноле и Рафа.

7

Анонимен

преди 6 години

до 8 Напълно нормално е човек да се уплаши от тоя киборг Джошуа, но манггалските номера на Пулев да ни кара да чакаме до последно мача и накрая да оповести на всички че няма да има мач..ето това е жалкото, а не проявата на страх.

6

Анонимен

преди 6 години

Да! Истината е че Пулев се уплаши, за съжаление е така!

5

Анонимен

преди 6 години

ДО 4 К'во да стане с Кобрата..нацапа гащите завинаги от Джошуа. Сега ще се бие с още няколко пенсионера и ще се откаже от бокса. Т'ва е жалката истина. Преди мача му с Кличко беше смел, но глупав, сега се оказа страхлив, но умен - остана жив!

4

до 4

преди 6 години

Държанието и действията на Кобрата приличат много на един друг пъзльо и лъжец - Боко Тиквата!

3

54 г. спортист

преди 6 години

Браво Гришо! Много си близо до най-добрите! Не се отпускай нито за миг! Бори се с всичките си сили докато ги надминеш! Гледай в Лондон да си със свежи сили!

2

Анонимен

преди 6 години

Дел Потро ще го отнесе!

1

Анонимен

преди 6 години

Тамън гледам мача и не знам кой от двамата ще е по-добър избор. Така се бъхтят като за последно. Може би Вердаско, щото е по-халтава психика от нашия хубосник