20

Нормално

преди 6 години

До 17 не е нормално да има по едно бебе на няколко дни

19

Анонимен

преди 6 години

голяма работа важното че е пълно с програмисти за по 3-4хил.лв

18

риторично

преди 6 години

Затова пък от липса на Джипита не можем да са оплачем. На кое ли място сме в ЕС по брой на Джипита на глава от населението!?

17

Анонимен

преди 6 години

Малко но качествени болници с условия и апаратура. Качествени линейни за транспорт до качествено лечебно заведение. Не е нормално да има болници с 1 бебе на няколко дни и да се поддържа такъв персонал.

16

Анонимен

преди 6 години

Кардиолозите също се оплакаха от липсата на интензивни медицински сестри.Няма и да има!Комплексните грижи не само на сестрата задължение

15

американски герой

преди 6 години

те и българите свършват, така че всичко е по план

14

До 10

преди 6 години

"Тази професорка винаги реве за пари"Кратуно куха, учи ти 5 г + 3 специализация и куп безсънни нощи и *** да работиш в мизерия за 1000 лв. на месец и после ми говори, че професорката ти реве за пари...

13

Груева

преди 6 години

Нека ,нали всички правителства за 28 години това искаха.Няма не само неонатолози ,няма въобще да останат лекари и сестри.Корумпираните и *** политици се чудят само как да крадат , а всички останали да работят за дребни пари.Това ми прилича на робовладелски строй.А ни говорят ,че едно време било лошо ,а сега да не е хубаво? А,да , можем да говорим каквото си искаме.Много важно ,като няма кой да те чуе.Абе ,капитализъм.

12

Анонимен

преди 6 години

Ми то вече и без това деца не се раждат, тъй че, няма да има нужда.България се топи, намалява. Мислете за пенсионерите, щото само те ще се увеличават!

11

Анонимен

преди 6 години

Много важно, нали зам. министрите си вдигнаха заплатите. Пък те като се разболеят в болниците Аджъбадем има специалисти, срещу заплащане разбира се.

10

Анонимен

преди 6 години

Тази професорка винаги реве за пари. Всяка година се раждат все по-малко бебета. В Майчин дом родилките си плащат и за избор на екип и за легло. Къде отиват парите? Кадри не достигат във всички сектори. Младите бягат, защото пенсионерите заемат местата.

9

Анонимен

преди 6 години

Важно е асфалт и ремонти да има, май на та им на новородените...Конграчулейшънс Борисов, конграчулейшънс...

8

Анонимен

преди 6 години

Много важно, нали имаме ***.

7

реалист

преди 6 години

Поне имаме все повече санирани блокове. Няма нужда от лекари.

6

бг смешки 2

преди 6 години

то държавата закриха вие 2-3 отделения ......до 3-4 макс 5 години всичко приклюва за България ......държавата е продадена .....народа е *** и ЗАВИСТЛИВ , заплащането ниско във всички важни сфери ...... ББ И ГЕРБ крадат като за последно и ше довършат държавата .....всеки с малко акъл просто се спасява от тук ..... после що нямало работници и лекари ....ами кой да работи за без пари и то по 12 часа ......

5

Морски

преди 6 години

Що гласувате за ГЕРБ бе хора!!!Сега ще търпите и ще си траете.

4

Анонимен

преди 6 години

Когато правителството настоява частния бизнес да вдига заплатите, не е лошо първо да си погледне в неговата паничка! Това е прекрасен пример как в един доминиран от държавата сектор има недостиг на кадри и не се предприемат никакви мерки. Същото е и в образованието, както и на доста други места.

3

Бай Х0ЙЙЙ

преди 6 години

Ааааа, ясно! А какво е положението да попитам, в правителствена болница Лозенец? Там има ли текучество???? Това неонатолози , педиатри... :) Кажете,кажете?

2

Пророкът Гочо

преди 6 години

Ако управителите на обществените болници спрат да ги източват през частните фирми на родата си, ще има пари за заплати на специализанти.Но за целта трябва да има поне един шумно разследван, осъден, глобен и разпердушинен по каналния ред управител. Само че при Боци това няма да се случи.

1

Циник

преди 6 години

Цитат: "По думите й издръжката на един човек излиза около 12 000 лева на година, което означава, че за четирима специализанти лечебното заведение трябва да даде 50 000 лева годишно. "Колко болници могат да си го позволят?"Оно не е важно!Важно е да не спират социала на ромите!Те могат да раждат и "в движение"!