15

Анонимен

преди 6 години

Който подкрепя Лудогорец и Домусчиев, след това да не се оплаква защо заплатите в България са ниски и защо олигарсите се подиграват с народа.

14

Разградлия

преди 6 години

Шопарчета, Домуса и европейските съдии ли купува, а ?

13

Не подкрепяйте тима

преди 6 години

Няма истински българин, който да подкрепя Лудогорец. Собственика на този клуб е олигарх, който презира българския народ - гледайте в YouTube, където казва, че българите са некадърници и трябва да плучават 200 лева заплата и отпуск 3 дена в годината. Той граби парите от нас и си прави футболни отбори - играчки с нашите пари. Докато Домусчиев е във футбола, българския национален отбор е обречен.Тук пишат за Домусчиев неговите пазачи (то други няма след нарязването на корабите) и наивници.

12

до 6

преди 6 години

Толкова си гледал ... Дяков да не е малтиец ? Най-важното - Лудогорец е български шампион и представя България, мноо важмо , че няма селянчета с татуси и намокрени от чалгарките *** ...

11

Анонимен

преди 6 години

До 1А френския национален какво общо има с френската нация? Но народа пак ги подкрепя - накрая се вее френско знаме и се пее френския химн. Аре стига сте се правили пак на по-светци от папата

10

чичо

преди 6 години

Браво!Тэва е пътят.А в големите отбори -Ман-Юн и Сити,Арсенал,Челси,Реал ,и т.н. по колко чужденци има .Някой път само един англичанин или испанец,Щом като нашите лигльовци не воюват за мястото си,а гонят фолк певиците,татуси и Студенски град така ще е.Имаме ли един МЛАД открояващ се футболист?НЕ !Цялото поколение е такова като вас хейтъри,***,хленчещи и мързеливи мамини синчета.Не познали труд и мъки но ,,номер1" пред клавиатурата.Интернет и реалният живот са различни неща,мушмороци мамини!

9

Петров

преди 6 години

Кои са Брага?

8

Анонимен

преди 6 години

Браво на момчетата от Лудогорец , жалко само че собственикът им Кирил Домусчиев(заедно с брат си ) е голям мафиот !

7

Anonymous

преди 6 години

Браво на момчетата от Лудогорец , жалко само че собственикъм им Кирил Домусчиев(заедно с брат си ) е голям мафиот !

6

Анонимен

преди 6 години

Как да се гордеем, като сред 11-те, нямаше нито един българин.

5

Анонимен

преди 6 години

Защо да сме хейтъри реалисти сме.Тия са си вкарали автогол.И един гол от Лудогорец та 2:0.Асистирана от противникът победа.

4

Гела

преди 6 години

Браво Лудогорец!Хейтърите у лево !

3

Дивака

преди 6 години

Я са усазнаи кажи друг европеиски шампион без чужденци в отбора друг отбор в България няма освен лудогорец всичко друго е *** браво на момчетата излязоха по европеиски турнири и славят България.

2

Анонимен

преди 6 години

Играли са 12 на 10 с автогол на португалците .То оставаше и да загубят.

1

Анонимен

преди 6 години

И какво българско има в този отбор, треньора, шофьора на автобуса и номера. Отбора на Гела няма нищо общо с България. Е, има, парите ги събира българин.