14

Анонимен

преди 6 години

Защо не закрият всички държавни и общински болници и да има само частни и платени

13

Анонимен

преди 6 години

Медицината е търговия, а здравето е стока, ясно ли е?Нямаш ли пари за лечение, умираш като куче!Така е в ЕС-това е евроатлантическа ценност, защо ревете?Не са виновни лекарите само, те печелят от занаята си, такава е системата , ама нали искате демокрация и ЕС, свиквайте!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Има ли достойни прокурори и съдии в тая държава?Много се съмнявам вече!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Докторската мафия е много силна, и ДАНС няма да я пребори.Една от най-страшните мафии, я вижте откъде идват парите за частните болници-от кражби и далавери.

10

Анонимен

преди 6 години

Далавери има във всички болници, и толкова много, че не само ДАНС, ами и американскито и руското разузнаване ЗАЕДНО да ги разследват, пак няма да ги разкрият всичките кражби и далавери.

9

Анонимен

преди 6 години

До азще м,р,е,,т,е,

8

аз

преди 6 години

Ако ще и ЦРУ,и ФБР да пратите,не си ли плащате по европейски на лекарите ще си мр'ете по български.Както заслужавате!

7

Анонимен

преди 6 години

И не само там се правят тези далавери. Ровнете в която искате пожелание софииска болница и ще се хванете за главата. Пациенти се препращат в частни клиники и им съдират кожляка. Но поради това че пациентите са зависими си траят. А не вярвам прокуратурата да не знае за тези далавери. Знаят разбира се но се ослушват като плъх у брашно.

6

popa ot razgrad

преди 6 години

България = далавера

5

Vesko

преди 6 години

Това е може би първият най-голям проблем в здравеопазването. 'Пробойнните' на кораба. Директори, счетоводители, на ръководни постове се краде адски много от държавните болници. Изнасят се лекарства, пациенти, които не са там. И проверяващите си взимат своя дял и си държат широко 'затворени' очите. А, в медиите се говори за теле под вола. Спрете източването и кражбите, след това оправете сивата икономика за вноските на здравеопазването. Това са 2 НУЖНИ, но не единственни стъпки за подобрение.

4

Георги

преди 6 години

Какви ти съмнения? Пращат те на рренген в болницата а после пътеката се взима от Вива медика .... и това е само едното от многото. Врачанските лекари докараха болницата до това състояние. Не че другите са по-различни. Краде се с ужасяващи мащаби.

3

Анонимен

преди 6 години

Няма! И доктори няма! Мираж.

2

то си е очевадно

преди 6 години

Е то ако нямаше далавери врачанските доктори как щяха да откриват частни болници,струващи милиони!?

1

ОЧЕВИДЕЦ

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОВЕРКА И В ДУПНИЦА.СХЕМАТА Е СЪЩАТА- ЧАСТНАТА БОЛНИЦА НА ЛЕВТЕРОВ ЦЪВТИ ЗА СМЕТКА НА ОБЩИНСКАТА.