15

Гост

преди 6 години

Цялата история е скалъпена,Пульо изобщо не е имал намерение да играе с AJ

14

Педро ел негро

преди 6 години

Честно, пичове, не си я обяснявам тази злобичка, която ви тресе. Германските медии се изказват изключително ласкаво за Кубрат, а тука ... Хората са публикували диагнозата, името на лекаря, парите, които Кубрат няма да може да спечели (мин. 2.25 млн евро) и не на последно място пишат, че когато Кубрат чува диагнозата, "очите му се насълзяват и има най-тъжното лице в света". А вие тука - плюене, плюене...

13

Анонимен

преди 6 години

Опулев вече ще бъде официален претендент за пенсиониран баксьор. Кога ще играе с Джошуа, на 40 години ли? Тогава трябва да си наеме клиника по мозъчна терапия, ако е в състояние.

12

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Пулю, както се предполагаше НЯМА скъсване на мускулите, а най-вероятно го е претоварил (умишлено или не не зная) при смяна на режимите на тренировка. Само да отметна, че наш Пулю, когато е разбрал датата на мача с Джошуа е казал, че времето няма да му стигне..! ?? Е па тоя Джошуа как се бие през месец- два, а пък нашият дзвер се готви за един мач цяла година.

11

Анонимен

преди 6 години

Пули се опули.

10

Анонимен

преди 6 години

Другарят Пулев се контузи.

9

БРАВО

преди 6 години

Браво на Кобрата - Отметна Джошуа и Продължава Напред .

8

Анонимен

преди 6 години

Ти остави плакатите, ами някои уж водещи телевизии още въртят клипа как юнашки и могъщо се подготвя за великия двубой!

7

Анонимен

преди 6 години

А като се сетя на колко плакати и билбордове го бяха накичили из цяла София.Все едно че е Касиус Клей. А той един чалгар с на-***-ни ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Тия които го направиха име в бокса, го направиха заради Андреа.Сега вече като й се изредиха и промоутъри и всякакви, Кобратчо не им е нужен.

5

Анонимен

преди 6 години

Сега ще се ослушват като диви глигани в чужда царевица и след това ще му нагласят турнир с разни демобилизирани дебелаци! А аз глупавата кратуна се надявах да излезе и с Божия помощ и някой случаен удар да събори Джошуа!

4

Анонимен

преди 6 години

Последно служебно ли ще загуби или ще го нокаутират в първите три секунди?

3

Анонимен

преди 6 години

Няма такъв *** като така наречената Кобра.И преди мача с пенсията Кличко се надува, изхвърля, а на ринга беше повече от смешен.Сега се уплаши от машината за юмруци Джошуа и подви опашка.А преди месеци се силеше и изхвърляше пак.Добър е, но най-вече в приказките.

2

Анонимен

преди 6 години

Хърватинът спаринг му е показал колко струва.Претрепал го е на тренировката и свиха знамената. Хърватите са здрав народ. Сигурно сте наблюдавали в К1 как Мирча Крокоп претрепа иначе много добрия Реми Боняски.

1

Анонимен

преди 6 години

Кобрата!?Мухахаха!Тоя торен червей бил кобра!Мухаха!И защо го квалифицирате "най-добрият ни боксьор"?Щом тоя позьор е най добрия представям си другите!