25

муспи

преди 6 години

Левскари (обръщам се с - левскари, защото те са футболната публика), забелязали ли сте някой да каже лоша дума за този арабски център Бездема?! А той е тежест за Реал, държи го Зидан, също арабин, по расови причини. Наближава времето когато в Европа ще ходят по мачове колкото в България. Наистина, тогава Мерцедес ще е арабски автомобилен завод, с пазари в арабския свят. Колите ще се поръчват в Китай, при условие че китайците ще ги доставят в Дамаск. Европа ще плаща с долари доставяни от евреите.

24

@

преди 6 години

Само "Борето" и отрепките в студиото се направиха на разсеяни, че Каземиро умишлено задържа крака на Йоренте, нарушение за дузпа!!! Добре, че задържането не е срещу Бижутера, иначе щеше да се жалва и в Космоса!!!

23

МИСЛЯ

преди 6 години

ДО 11 АБЕ ЩЕ ВИКАШ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ,КОИТО ЯВНО,ЧЕ СА ПРОПУСНАЛИ ПЪРВИТЕ ТИ СЕДЕМ ГОДИНИ!!!ИНАЧЕ ИСКРЕНО МЕ ЗАБАВЛЯВАШ:)))

22

MMA

преди 6 години

заради битивито спрях да гледам ШЛ. фен съм на английския футбол и винаги съм пристрастен към тамошните отбори, но да хейтваш единия от двамата най- големи в поколението им с реплики "гелосания" "смешни финтове"... оффф забравих еталон у нас е "головата машина", трепващият Божинов...

21

11

преди 6 години

До МИСЛЯАбе ***, що звъниш не мога да разбера - та ти не си виждал нито книга, нито клавиатура. Вредно е да се опитваш да мислиш - просто не можеш.

20

МИСЛЯ

преди 6 години

КОМЕНТАРА!!!АКО НА НЕВОЛНО ИЗПУСНАТА БУКВА КАЗВАШ НЕВЕЖЕСТВО ХА-ХА-ХА

19

МИСЛЯ

преди 6 години

ДО 11 НЕВЕЖА,А НЕ НЕВЕЖ!!!ТАКА МИ КАЗАХА И В УНИВЕРСИТЕТА,КОГАТО МИ ВРЪЧВАХА ДИПЛОМАТА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ!!!А ПРИ ТЕБ МИСЛОВЕН ПРОЦЕС ЯВНО НЕ ПРОТИЧА,ИМАЙКИ ПРЕДВИД ФАКТА,ЧЕ НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ.ПИЙ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА И ПРОЧЕТИ КОМЕТАРА ОТНОВО.МОЖЕ И ДА ГО РАЗБЕРЕШ,АКО ТОЗИ ПЪТ ЗАДЕЙСТВАШ ВСИЧКИТЕ СИ ТРИ МОЗЪЧНИ ГЪНКИ ЕДНОВРЕМЕННО!!!

18

Анонимен

преди 6 години

До всички,възмущаващи се от коментаторите:Само който е преживял,коментарите на Пепи Василев-Петела,знае за какво става въпрос.Тези срещу него да тичат,не могат да го стигнат.

17

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

борето касабов започва да дразни с това кристиано, кейлор, а после роналдо, навас. и му кажете, че заради ЛЛ фернандо се казва йоренте, но заради ЛЛ юго не се казва йорис. приятен ден

16

Анонимен

преди 6 години

Стига ръсихте тъпотии,Реал на практика изпуснаха да разгромят шпорите и за това вина има само Роналдо,който изпусна няколко положения!

15

Фиорентина

преди 6 години

Направо ви казвам след 2-та мача на големите ,пуснах малко заря да събудя комшиите.Моите уважения за феновете на Наполи,но те са смъртен враг за моите,а за Тотнъм бях в небесата от кеф/ там игра и един мн.добър бг.футболист/

14

г

преди 6 години

А ако Тотнъм играе в Испания сигурно ще е в секунда девизион .

13

Анонимен

преди 6 години

Ако Реал играе в първенство като английското,не само че няма да спечели ШЛ,но и няма да се класира за нея.То е лесно с 2-3 серизни мача за година в Испания и с постоянните подпирания от УЕФА било със съдии,било с нагласен жребий.

12

11

преди 6 години

До МИСЛЯПо-добре е да не се опитваш изобщо да мислиш - нищо не ти се разбира. И си невеж ...

11

Фиорентина

преди 6 години

Ами шпикера да беше влязъл на Бернабеу-то такива крясъци за Галактическите,трябваше да намаля звука на телевизора.Ха-Ха-Ха сигурно е убеждавал мнозина преди това да залагат за разгром над Тотнъм аааааа кеф,дано му е изгоряла поне една заплата.

10

Неутрален

преди 6 години

Коментара на Касабов беше осезаемо пристрастен,със странни тълкувания на видими от зрителя ситуации.И само той ги нарича с малките им имена все едне са му братовчеди.Смешничко е.Иначе резултата е реален,дузпа имаше,а Хари Кейн не игра добре.

9

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно измислена дузпа за Реал.Но това разбира се е в реда на нещата,когато играят Реал и Барселона в ШЛ и не им върви мача.Това са най-подпираните отбори в Европа.УЕФА им урежда тия трофеи.

8

Анонимен

преди 6 години

Кейн отново се издъни. На по чисто положение няма как да мечтае. РеалноТо беше Х.

7

Васил

преди 6 години

Сашко, ти кой мач си гледал. Повечето спасявания направи Лорис и той е героя на мача и спаси Тотнъм от загубата

6

МИСЛЯ

преди 6 години

До АнонименСТРАХОТНО КОМЕНТРАНО СТУДИО И СТРАХОТЕН МАЧ!!!КЪДЕ ВИДЯ ШПОРИТЕ ДА ГИ ПРАВЯТ ЛУДИ БРАТ ХА-ХА."БУТИКОВИТЕ БАЛЕРИНИ" ОБИЧАТ ДА ВДИГАТ КУПАТА НА ШЛ,"ГЕЛОСАНИЯТ" МОЖЕ ДА ИГРАЕ КЪДЕТО СИ ПОИСАКА,А ТИ МОЖЕШ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА СЕ ВЪЗМУТИШ НА СОБСТВЕНОТО СИ НЕВЕЖЕСТВО!!!ХУБАВ ДЕН