15

до 7

преди 6 години

Нямат нищо общо с атака.

14

Анонимен

преди 6 години

Млади и наивни марионетки.....друг им дърпа конците.

13

Анонимен

преди 6 години

Мъжете никога не помъдряват, чисто и просто се вдетеняват. Истинската зрялост идва при жените. Смяна на правилата. Европа ще се управлява от млади мъже и зрели жени. Доказано - това е най печелившия тандем. Дъртият коцкар Тръмп е последното изкопаемо.

12

Анонимен

преди 6 години

Пребивавал съм известно време в Германия и мога да кажа,че интегрирани турци не видях.Те си живеят в затворени общности,спазвайки техните си обичаи и религия , доста различни от немските!И жените им рядко работят,защото са фабрики за деца!

11

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

11 и 12 вие имате ли и бегла представа, как се интегрират бежанците? Повечето от тях СА ВЕЧЕ ИНТЕГРИРАНИ и са с култура много по-голяма от нашите "загрижени" Динковци! Вие немците не ги мислете, те са интегрирали успешно, милиони турци.!

10

А.Х.

преди 6 години

Ако в Европа на власт не дойдат крайнодесни(националсоциалисти), след няколко години това ще е една ислямизирана територии с черни и араби. И за източноеврпейските държави няма да има друг начин, освен да напуснат ЕС. Да, но в такъв случай турците ще ни наводнят с бежанци, а и някои кръгове създадоха чисто мюсюлмански територии на Балканите. Единственото решение е да се забрани исляма, а *** и турците да се изселят, както и евреите, които поддържат всичко това, а юдаизма да се забани.

9

Анонимен

преди 6 години

Все пак е някаква крачка на надежда.Меркел например ще поема бежанци докато не и запалят собственият кокошарник няколко кафяви палавника които е приютила да ги топли от този студен свят.

8

Хайде холан

преди 6 години

Едва ли в Европа,а и в света има по-умерена държава от Австрия!На тия и националистите са им умерени.Да не мислите,че като влязат във властта,ще направят нещо радикално?Нищо подобно-вижте им обещанията,а да не говорим за реалните действия.Какви ще са им "драстичните " мерки-намаляване на помощите за мигранти с някакви мижави проценти,леко засилване на граничния контрол и толкоз.Това спиране изцеяло на миграцията,гонене на мигранти-престъпници и прочее сериозни мерки-забравете!

7

Анонимен

преди 6 години

"Младостта не е порок!"??Така ли??П.П. Младостта не знам дали е порок но глупостта Е!!А младост и глупост вървят ръка за ръка.Ще ви кажа едно.Щастлив съм че няма да съм жив след 50 години.Жална им майка на "живите.

6

Анонимен

преди 6 години

ГЛАСУВАЛИ СА ЗА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ТИП АТАКА! И НА 20 ГОДИНИ ДА БЕШЕ ВСЕ ТАЯ!!!ПОДКРЕПЯМ ГИ!!!НО ЕС СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ФЮРЕРА НА ГЕРМАНИЯ А НЕ ОТ КАНЦЛЕРЧЕТО НА АВСТРИЯ!!!ХАЙЛ МЕРКЕЛ ДЪРЖИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В ЕС, ЗАЩОТО Я ПОДКРЕПЯТ СКАНДИНАВСКИТЕ ДЪРЖАВИ !БИХ ПРЕДПОЧЕЛ МЕРКЕЛ ДА СЕ БЕШЕ ПРАЖДОСАЛА НО УВИ!

5

Анонимен

преди 6 години

Щом младостта върти кормилото то нашето е зациклило

4

Анонимен

преди 6 години

липсва Ципрас *** той ги свърши едни като гърка на нивата

3

Анонимен

преди 6 години

До Да бе... на тия години Путин носеше куфарите на Немцов да помъдре е един вид )

2

Да бе...

преди 6 години

То затова светът е на тоз хал. Мъдростта идва с опита.

1

Българин

преди 6 години

И Жан Виденов поемма властта доста млад, на 35 години, а не сте го споменали.