13

Д

преди 6 години

Доста истини казва и какво от това.

12

хх

преди 6 години

Чекисти,комунисти ,кагебисти заеха цялата влатст в политиката ! Други няма !

11

Факт

преди 6 години

Борисов не би се коалирал с ДПС явно,след като много добре знае,че който го е направил-гори.Естествено,това обаче не пречи да колаборира с ДПС-олигарсите,което и става.Имаше и заигравки с Местан,но тая мина-"екзактния евроатлантик" се оказа чист неоосманист и съвсем излишен посредник.

10

Край

преди 6 години

ДПС не е във властта но си потребява добре - Шиши и неговите фирми си работят.

9

:-)

преди 6 години

на Патриотите им е през оная работа какво мислят гей-либералите в Европа, така че тоя мазния да спре да го играе "неутрален"..тия анадолски номера не минават.никой не се върза на "патриотизма" на Доган, нито на "враговете" Доган-Местан и на изборите ги изритахме на б'оклука .Анадолците са слаби актьори, а постановките им - пълна боза !!!

8

Анонимен

преди 6 години

Мазен...

7

до 6

преди 6 години

А че пенсионерите са ни най-бедните,а тинейджърите,най- неграмотните не е ли по тъжно!?Мога и да продължа- политиците най-продажните,чиновниците- най- много,народът-най-заспал,храните- най-менте,да продължавам ли!?По всичко май сме "най"!ББ може да се гордее!Или викаш и затова ЦУМ-аждиите са му виновни.

6

Анонимен

преди 6 години

разрушителните действия на цум-аджиите по времето на всеки мандат на борисов, стават все по абсурдни.

5

Анонимен

преди 6 години

ДПС - резервният отбор за управлението на Барселона дори!

4

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах само защо РЕЗЕРВЕН - те си управляват много добре вече трети мандат.Дебелян пеечели всички големи обществени поръчки, а Суджуците се консултират за всичко с Почетния председател от Сараите. Той направи и Тиквата генерал преди време и го вкара в политиката. Трябва да си сляп за да не го виждаш.

3

Анонимен

преди 6 години

Политическият анализатор е убеден, че ще има сериозни граждански протести по време на европредседателството ни, тъй като според него хората ще направят всичко възможно Европа да ги чуе.=има си хас, нали дългия ше ги направи, по заръка на цум , със скритата подкрепа паричният фронт и спаската кула, а зад завесата ше са твойте братя.остана ли човек в страната, на който да не му е ясна цялата картина, вкл. и "зад завесата"?

2

Е как?

преди 6 години

Те ГЕРБ и Пеевски са си първи дружки.Другото е парлама гювеч, за пред народа!

1

ТАКА Е

преди 6 години

Винаги ДПС са били с ВРАГОВЕТЕ на БЪЛГАРИЯ. ТИКВАТА и ПЕЕВСКИ са тайни дружки, а генерски пагони ОН получи от ДОГАН