23

11

преди 6 години

Те нямат какво да правят в Юнеско хамериканците ама Израел вече е друго.Ние също нямаме работа там

22

не сме ,,смели,,

преди 6 години

те знаят кво правят ама ние

21

само така

преди 6 години

в Израел ,пустинята,, разцъфтява евреите са задружни помагат си подкрепят се не са като българите разединени от злоба интриги страх егоизъм религията им е такава че са обединени винаги топли сърдечни мили добри хора вярват в Петокнижието ортодоксалните евреи затова са успешни богати лидери изобретателни и талантливи а на бг ,,чалга менте алкохол,, затова сме назад има какво да научим не от медиите а от евреите с вярата им в Бог много ми харесва защото Исус Христос е евреин вярвам в същият Бог

20

еми

преди 6 години

отцикляне от юнеско оон да се чете зацикляне в правилна посока

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Ха-ха-ха....."Русия источва краварски пари".......ти като малък да не си падал на главата си????? Че в края на 80-те години на миналия век, само разпада на СССР спаси краварския обор от финансов крах.....обраха и Русия и всички бивши соцстрани и ни оставиха като клошари.....НО ИДВА ИМ КРАЯ! Вече няма къде да се разширяват и кого да обират! ИДВА ВИ КРАЯ, ИДВА......ЗА РАДОСТ НА МИЛИАРДИ ХОРА ПО СВЕТА!!!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Русия източва американски пари от ЮНЕСКО и беше време ,това да спре.САЩ плащаха най-много пари в ЮНЕСКО,а самите те,нямат толкова много защитени обекти от тази организация.

17

Стамат

преди 6 години

Ха-ха, рептилите абдикират. Всичко се обърна срещу тях. Да продължава така и САЩ, Израел и Англия да отидат там от където са дошли (едно топло, тъмно и приятно място)!

16

Анонимен

преди 6 години

Хммммм.......като че ли тези пък две държави са нужни на някого???? Краварите и култура......СМЯХ В ЗАЛАТА! Освен холивудска боза и откачени аватари..............НИЩО ДРУГО!!!!! НИЩО С ЧОВЕШКА, ВЪЗПИТАТЕЛНА, ЕТИЧНА ЦЕЛ...............само бла-бла-бла-бла...........А евреите......странно, да се чудиш, цял свят ги спасяваше от нацистите, те сега плюят по спасителите си и се съюзяват с тия, които им помагаха тайно и явно!

15

Нетаняху

преди 6 години

Нетаняху през 2002: Америка е изцяло под наш контрол. Каквото решим ние, евреите, това правят те.

14

И що така?

преди 6 години

ЮНЕСКО общо казано се грижи за запазване на световната история.Караварите не могат да преглътнат историческия факт че руснаците оправят военните конфликти дето забъркват ли?Страх ги е че ще ги съдят за Сирия ли що ли?

13

славянин

преди 6 години

Малкият гангстер е възхитен от ''смелото и морално'' решение на глобалния гангстер!

12

какво се чудите?

преди 6 години

РУСКИТЕ хакери са виновни!

11

Да се чете:

преди 6 години

Нетаняху: Американското решение e "смело и морално"Всъщност значи: Американското решение е безрасъдно и ненормално.

10

до 2 от славянин

преди 6 години

Я-а-а-а, още едно яко изкудкудкудякало демократче - ЮНЕСКО била комунистическа организация пълна с мръсни комунисти! Но-о-о-о, всъщност може пък демократчето да е право, само комунистите се интересуват от образование, наука и култура, на капиталистите им трябва само зомбирана биомаса, годна само да бачка и консумира!

9

славянин

преди 6 години

Съвсем естествено е неандерталците да излизат от организация за образование, наука и култура, на тях такива неща не им трябват, дай им плюскане до спукване, ''дълбокомислени'' шоута и екшъни и ежедневни масови стрелби по улици, площади, стадиони, хипермаркети, училища, университети, болници !

8

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина! Къдеро има евреи, там има и проблеми!

7

Анонимен

преди 6 години

След дъщерята на убиеца червен фашист Боков, не е учудващо. Да е за урок на международната общност НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ НАЗНАЧАВАТ БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТ!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Израел,мизраел,краварника незнам си какво ми я се вижте вие бе мишоци.

5

муспи

преди 6 години

Радио Рома Веле е упълномощено да заяви: Премиерът Бойко Борисоффф се е разпоредил България да напусне ЮНЕСКО независимо от САЩ и изсраил! Това си е самостоятелно българско решение. Освен това е връчил иск на САЩ за Откраднатото Злато на стойност 666 милиарда Юана, в противен случай изсраел да се счита в положение на война. - А че кораба Дръзки е в Музея?! - парирал Натаняху. - А че ние не значи че след като сме обявили война ще воюваме! - А ние ще ви унищожиме с турски миротворчески сили! - Ъ?

4

luckyman

преди 6 години

След като големият Израел излезе, какво чудно има, че излиза и малкият?