43

ЕМ

преди 6 години

До Анонимен 43:Преди да пишеш, огледай се и помисли! Що за чудо държиш в ръцете си? Компютър - изобретен в САЩ! С операционна система, създадена в САЩ! С процесор, разработен и произведен в Израел! Великоумния ти пост е минал през Интернет (създаден в САЩ) и съврър в САЩ. 10-те най-престижни университета в света са в САЩ - Харвард, МИТ...Та казваш "кравари"...

42

Анонимен

преди 6 години

Ами как няма да излезат?Няма да пълнат гушите на такива ортодоксални,корумпирани комунисти като Бокова!

41

Анонимен

преди 6 години

Япония оттегли финансирането на Юнеско още миналата година.Другарката Бокова да го .................

40

Чукундур

преди 6 години

На господарите на света всичко им е позволено.

39

Анонимен

преди 6 години

Кравари и *** ВЪН ОТВСЯКЪДЕ!

38

До фактическия

преди 6 години

То убаво думаш дувгарю,ама оркестъро не сака да свири без паре!А у Боката ги дадоа за апартаменти,!

37

Факт!

преди 6 години

България и морал Ха, Ха , Ха. България не разсекрети досиетата. Бивши доносноци на ДС управляват БГ. Б-я продаде водата си на Веола, изгонена позорно от Франция. В момента водата на Франция е безплатна. Позорни пенсии, българи умират. Здравеопазването е на аборигенско ниво. България направи ограда, на която цял свят се смее. Една Калинка в БГ е била без диплома и е заемала висш пост. В БГ виждаме депутати да носят чувалчета с бюлетини. Бъргарите пият и пушат като разпрани. Българите много крадат

36

Факт

преди 6 години

Светът чудесно може да си живее без Израел и слугата им САЩ-две па*ра*зитни държави-едната непризнаваща чуждата култура,а другата нямаща такава!Обаче Израел и САЩ не могат да съществуват без Света(т.е. без гостоприемник)!

35

Анонимен

преди 6 години

САЩ и морал ахаххаха. Израел и морал АХАХХАХА.Аре чупката, по-добре ще е без вас и без това нямате никаква културна стойност.

34

Анонимен

преди 6 години

Комунистката Бокова съсипа и Юнеско :-D Всичко, до което се допрат конунисти, се разпада.

33

Re 36

преди 6 години

Не съм п^ростак, но ще ви отговоря във вашия тон. А ти защо си дошъл с миризливите си и дръгливи овце и кози, и палатки в земята на траките и славяните. Защо си дошъл да грабиш Византийската цивилизация с дръгливите си коне, да ос?ирате пътищата на византийците. Когато Византия е имала дворци и университети, вие сте живяли в палатки!Много е лесно да си ***.

32

Анонимен

преди 6 години

До #31И като сте мразили толкова филистимляните, що сте се напъхали в земите им с дръгливите си овце и кози!?? Че приемате за унижение името на страната и хората, които са ви приютили, като змия в пазвата си!???

31

Анонимен

преди 6 години

Четем я, знаем я! Знаем и кои са са семитите. Затова не разбирам защо ни наричате антисемити. Ционистите са най-върлите антисемити. Тази е и причината да се разтуря ЮНЕСКО.

30

До Антисемит 3

преди 6 години

Така е и с Япония. Когато Япония подписва капитулацията Втората световна със САЩ.САЩ искат всички мечове от известни майстори и ги изхвърлят в океана. Което е било страхотно унижение и удар за японците. Защото известните им мечове носят имената на национални герои. Знаем за пътят на война. И до сега мечът на Хонджо не е намерен, той няма стойност, той е безценен за колекционерите, говори се, че американски капитан си го е взел.Четете история и не мразете, обичайте и си оправете България.

29

Бг Израел

преди 6 години

Да живее дружбата между народите на Израел и България!

28

Додо

преди 6 години

Юнеско е дъщерна организация на ООН, демек на Ислямския Джихад, ерго, нито една достойна държава не би си позволила унижението да бъде "член" на Юнеско! И САЩ, и Израел са вън от тази септична яма! Ние обаче, Меркелопослушните Бойкоборисови поданици се радваме, че сме в Юнеско! Защо обаче, питам?!

27

До Антисем 2

преди 6 години

Когато римляните разрушават Храма, Веспасиан, за да унижи евреите им дава името Палестина, от племето фелистимяни, което евреите не са обичали. Това е същият Веспасиан, който като няма пари в хазната, облага тоалетните на войниците с данъци и казва: Парите не миришат. Палестина е измислено понятие.Победителите, за да унищожат народ обикновено разрушават историята му и го унижават.Както става с България, която е разделена Из. Румелия..., така е и с Косово.Нищо ново под слънцето.

26

До Антисемитите

преди 6 години

Вие били ли сте в Израел, изобщо?! Елате да видите какво е летище, метро и обществен транспорт - чистота и климатици. Улиците се мият всеки ден с препарат. Кучешки фекалии не видях. Имаше кучешщи градинки, общината почиства всяка вечер. Храната чиста и истинска. Здравето - елате да видите какво е Детска Онкологична болница. Когато си плащаш здравна осигуровка не плащаш един лев за болница и лекарства. Хората с капково напояване направиха рай в пустинята. Няма да видиш кофа за *** на улицата!

25

Анонимен

преди 6 години

Разтурихме Римската, Византийската, Османската империи и СССР, че едно Юнеско ли няма да разбием, то това си е като десерт.

24

Крали Марко

преди 6 години

Много джан..гали в нашата страна за съжаление. Бялите българи сме Русофили. На всеки е ясно като бял ден. За другите *** ми е все тая.Ге ..ьовете са от запад не от изток . Като 19ти номер Столипиновски бугарин.На последно много се замислям за връзката еврейска със Сатаната сащ.Изобщо за евреите . Наистина ли са толкова подмолни хора.