44

Анонимен

преди 6 години

Радев не е рекетьор, ме е с измислено минало с репресирани родители, има няколко академии и знае английски.

43

Анонимен

преди 6 години

Добре, че избрахме генерал Радев за Президент на Република България, защото герберския кандидат, който и да беше, щеше да обяви война на Русия. Щото толкова щеше да му е акъла.

42

Анонимен

преди 6 години

Кметът на Симитли се е поболял.

41

до 41

преди 6 години

Какво европейци сме ние бе ..хахахааа..ти излизал ли си да,се огледаш около вас!!Ние сме не трети,четвърти свят.Мръсотия,убийства,кражби,корупция,чалга,простащина,осскатеба природа,мизерия,самоубийства...европеец бил!!!???В,Анадола са цвете беее,сравнение с това тук.

40

Анонимен

преди 6 години

А бе Странджа, ти ще се пенсионираш като ***.Колко стаж направи вече в сайта.

39

решетников

преди 6 години

Много му е странна логиката на тоя за това, кой да назначава ръководителя на комисията. Как щяла да разследва правителството, ако е избран от парламента (където има представители на различни партии!)? Ами ако ти го назначаваш как ще разследва теб или някой от президентството тогава, а?

38

Анонимен

преди 6 години

Радев е отвратителен!

37

До 32

преди 6 години

При всичките проблеми,които има България предпочитам нея отколкото азиатската ти *** Турция.Ние сме европейци и ще бъдеме такива и занапред.А ти азиатецо с това визпитание най добре да не четеш български вестници,камо ли да коментираш.

36

до 41

преди 6 години

Койчо от Котел

35

Анонимен

преди 6 години

Суджуците са пълни лъжци и манипулатори начело с главният суджук!

34

Анонимен

преди 6 години

КОЙ пак увеличи цената на тока.КОЙ пак увеличи цената на парното.КОЙ пак увеличи цената на водата.КОЙ, КОЙ, КОЙ ?

33

изнервен

преди 6 години

Този *** още не е разбрал, че сме парламентарна, а не президентска република. А бе, льохман, не може да забраняваш на парламента да прави комисии за каквто си иска - това е върховният орган в държавата.

32

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

А как разчиташе дрОгарката Нинова на тая сделка със самальотите... - и най-вече на комисионната... - нали по тая причина предложи фуражката за президент...

31

Гюнтер

преди 6 години

Но,друго е интересното!Значи пак разни "оптимисти" скимтят по американския генерал Радеф,предложен за президент от протежето на кОстов ,архимошенничката нинова,и вече скимтят от възторг,чакайки тоз дсця,свърши наква!Помня как така,скимтяха по Велчев прокурора,как шял яко да громи злото!Хора,в таз *** случайни хора и неща няма.НЯМААА..Няма какво да се мазните и да,въздишате по тоя натовец ,шото той не ви е пейнкилера,изибще даже..

30

Анонимен

преди 6 години

Цв.Цв е натиснал бутона и клетката на герберските *** се е отворила.

29

Анонимен

преди 6 години

Суджука няма моралното право да критикува Г-н Зелени чорапи.Защото втория поне е с чисто минало и не е бил мутрфон.

28

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ никой не ги е избирал. Това са най-големите отре-пки на обществото.Това не партия, а политическа шайка за крадене на еврофондове и фалиране на банки.Всички избори, в които ГЕРБ е уж спечелил са тотално фалшифицирани.Обаче плащат на медиите да ги хвалят и да създават една паралелна реалност, която няма нищо общо с действителността в България.Наръдът изнемогва и скоро ще възстане отново. Зимата е близо.

27

Анонимен

преди 6 години

Г-н Президент, във Вас е едничката ни надежда е да вкарате в затвора герберската ***, така както обещавахте миналата година. За това гласувахме за Вас, като последната надежда. Щото друга няма!

26

10

преди 6 години

Как да не знам ,,Новите дрехи на царя'' бе, 14!? Първата книжка която взех от библиотеката преди много години и преди да съм още в първи клас. На следващия ден отидох пак, защото четенето ме увлече и така стигнах до Текумзе и Винету!

25

Анонимен

преди 6 години

Герберуги, вижда се вашият край!Края на кражбите и надежда за излизане от дъното на най-бедната и корумпирана страна в ЕС.