66

ФАШИСТ

преди 3 месеца

До :)) - другарю пионерче , смени стафидата на баба си болшивишка ! " гнила ябълка си " и е нужен СКАЛПЕЛ !

65

clown007

преди 3 месеца

Погледнато реално има доста добре координирани действия между независимото президент и алените каскети. Е , няма нищо чудно в това, нали все пак чугунените глави го подкрепиха като "независим" кандидат на президентските избори. Бая ще да се е надишал с киросинови изпарения докато е бил във ВВСто.

64

Анонимен

преди 3 месеца

10000 пъти по добър от плевнята и от баба Яга ако беше станала

63

cazzo duro

преди 3 месеца

С всеки ден все-повече му лъсва червения дирник и кремълските конци. Баси смешника.

62

ФАШИСТ

преди 3 месеца

всички сте комуняги ! " АИР " от вас няма , АНА ТЕМА вам политиците !

61

:))

преди 3 месеца

До ФАШИСТ

Симеон каза, че трябва да си смениш чипа! -:)) Този дето замени премиерство с царство, т.с кон за кокошка! :))

60

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов, колкото направи за тези години ....срещу тебе да бяга няма да го стигнеш тоя живот. Недей забрава, че си на заплата към Народа и трябва да бачкаш, а не да си квартална заяждачка.

59

ставри

преди 3 месеца

Сценариста е ясен.Какво каза Йотова когато ги избраха?

58

ФАШИСТ

преди 3 месеца

хайде да си възстановим МОНАРХИЯТА и да спрем излагацията на суроватките наречени "президент " - либса на дълновидност , етика ,интелект,"визия" , и благородсъво в най-лошият случай . Нужно ли е излишни пари за президентски избори ?! "Президентскиъе избори " са политически простотии и харчи пари , каква е ползата от "президент" - политически кавги и нищо повече - нарчи пари на вятара !!!

57

Анонимен

преди 3 месеца

До Българин
"Смешното генералче, кво се пъне.."
---
"Смешното генералче" е твоят Банкянски ***. Викат му "тиква", ама и в тиквата има повече семки, отколкото мозък на Боко в кратуната. На него се смее цяла Европа, барабар с кака му Меркел.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Г-н пРЕЗИДЕНТ сега ти искаш да командваш комисията защото си против ГЕРБ.Ами ако следващия път и президента и управляващите са от ГЕРБ ко прайм.Пък и като си купиш самолетите и без това е по-добре да бегаш да ги литкаш.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Генерал Фатмак пак се излага, но кво да очакваме от него и новоизлюпената му селска фръцла....просто чебурашките от кремъл толкова си могат

54

До 22

преди 3 месеца

За кои 30 години говориш? Ти на колко си и ако си ги пеживял припомни си от къде/ЛУКАНОВ/,през кои/БЕРОВ,Попов,Виденов,Костов,Симеон,Станишев/Доган през цялото време/минахме.Ще се сменя ткакто по целия свят но чипа!?,Чипа кой да ви смени ?

53

Българин

преди 3 месеца

Смешното генералче, кво се пъне все едно ще се изака, не вижда къв *** е и говори само глупости по заповед на москва. Те за тва ни се подиграват, че позволихме джуджето от кремъл да назначи тоя рапон за преЦедент на България

52

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ,явно Генерал ДЕСИ ти казва какво да говориш.

51

Аз

преди 3 месеца

Давай смело г-н Президент! 200 % е нужна комисия за санирането! Освен за кражбите при изпълнениено и фундаменалния въпрос - как с публични средства се правят частни имоти??? Как с парите на всички данъкоплатци се "облажват" избрани как с моите пари реабно си купуват гласове за изборите , защото това е истината за санирането. Забранете санирането на частни имоти и средствата да се насочат към публични такива!!! Кой болен мозък го измисли това по толкова неадекватен начин!

50

Анонимен

преди 3 месеца

СУДЖУК ПАША сочи върхаъ пак и вика,,Търчете тамо са раята''.

49

Доко Доко

преди 3 месеца

Да,Радев бе избран благодарение на неизбираемия кандидат на герпЪ.Няма какво да,се,залъгвате,хората с десни разбирания го избраха,не каменните чуутури

48

М, да ...

преди 3 месеца

Да, играят си на ченгета, но по същество са си шайка! -:))

47

Идеалист

преди 3 месеца

Браво, г-н Президент! Много хора зад Вас, включително 30% от страта есница!