111

BRAVO

преди 6 години

KIM GI SBRYCHKA TEZ TYPACI

110

Бай Колю

преди 6 години

Ей! Още от преди 35-40 години (като бях ученик още) слушам за проклетата надпревара във въоръжаването! Аман-заман! Как пък не се изтърка тая тема, как пък не намаляха алчните кръвожадни ***! Писна ми вече на гайдата! Как пък не започнаха [да говорят за] надпревара в борбата с рака или нещо подобно! Остави, ами пълно и с *** дето се радват на тия статии и си представят една прекрасна, далечна, ядрена война.

109

Бож.

преди 6 години

Русия създаде първата фалшива нация на Балканския п-в: "македонската"! Америка обаче не харесва фалшивите нации и е склонна да ги игнорира за разлика от нас,които бяхме игнорирани от Русия по времето на побъркания Александър III и на не по-малко побъркания Сталин!

108

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРусия ни зароби с фабрики, заводи, елетроцентрали, силна собствена армия и с много други неща. Америка ни направи свободни, като ни освободи от всичко това. В момента с усилени темпове ни освобождава и от природните ни ресуурси. Да живее Америка!!!

107

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНапълно съм съгласен с теб. Русия трабва да бъде разбита. Освен анексирането на Крим, съсипването на Ирак, Либия, Югославия, Хирошима, Нагасаки, унищожаването на коренното население на американския континент и много други неща е все нейна работа.

106

Анонимен

преди 6 години

Какъв превантивен удар? Те подготвяттерористичен удар подобно на терористичнаорганизация.

105

Анонимен

преди 6 години

А готови ! Никога няма да са готовидостатъчно. Само залъгват себе сии такива като българските будали.

104

Анонимен

преди 6 години

"американците не се ли опитват да спасят заложниците, в американските филми?" Да, във филмите. Това е Холивуд, т.е. самореклама. Реалността е нещо доста по-различно.

103

Helleborus

преди 6 години

Извинявайте, но американците не се ли опитват да спасят заложниците, в американските филми? Корейците са заложници на режима, а не съучастници, никой нормален човек няма оправдание да ги наранява, освен ако те не нападнат конкретна държава, която в отговор да ги нападне. Каквото и да прави корейският лидер, никой няма право да избива неговите заложници. Американците трябва малко да спрат с дрънкането на оръжие и Китай или Русия да преговарят за някоя перестройка с това управление.

102

Анонимен

преди 6 години

М-да-а. 10 самолетоносача и9 вертолетоносача и вече не ставатза нищо.

101

Анонимен

преди 6 години

Бай тръмпуняк, Ким ви еподал команда "мирно",на вас и вашите съюзници,южна корея и япония. Никакви резки движения !

100

Анонимен

преди 6 години

Бай тръмпуняк, превантивенудар означава, че ще налапашкукичката.

99

Анонимен

преди 6 години

Бай Тръмпуняк, всичкитети самолетоносачи са вечененужни купчини желязо.Една грешна стъпка и пътуваткъм дъното.Генералчетатати да внимават в картинката.

98

до 127

преди 6 години

Като какъв се изявяваш бе " другарю" ? Много от рано днес сте се надрусал бе !

97

Анонимен

преди 6 години

Ако американскотопрасе направи пак някоя оттрадиционните си свинщининяма да му се размине.По международното правоСеверна Корея е абсолютноизправна.

96

Анонимен

преди 6 години

Моля, любителите на Жълтурко да бъдат така добри, да си купят по един билет и да отидат в рая на Ким. Моля, побързайте, защото скоро тази държава няма да я има. Жалкото е за 24 милиона корейци, които побърканият държи в страх и лагери. И глад, здравословен глад. Това, че не харесвате САЩ не означава, че СК е нормално място за живеене. Не казвам държава, защото това не е. Концлагер с уплашени и зомбирани хора, без свобода на мисленето и живота си. Тичайте бързо фенове на Ким, той ви чака!

95

Пацu

преди 6 години

Зaкoли пpaceто за Коледа бай Тръмпе!

94

Анонимен

преди 6 години

Удрий бай Тръмпе!

93

Анонимен

преди 6 години

До 120Ще ми извиеш една ....ка . ***.

92

Анонимен

преди 6 години

А СК не можели да стане пус тиня , защото САЩ имат балистични ракети от 50 години. Или да чакат *** още 50 и да може да стреля :))))))