10

Анонимен

преди 6 години

НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ! ПЪЛЕН БОЙКОТ И ТРЕП..НЕ НА ИЗЗЕДНИЦИТЕ

9

А бе

преди 6 години

До Анонимен"И ти ще станеш стар дедо да те питам тогава"Тия младежи не гласуват,а после-недоволни!Като добър старец(50г) питах дъщерята за кого да гласувам,та да не и проваля бъдещето евентуално,тя ми казва,че не се интересува от това!И аз какво да правя при това положение?Накрая(понеже не харесвам никого) гласувах за Патриотите-сеир да има.Обаче и там геле-откак налапаха кокала въобще не са забавни-бързо се усвоиха.Впрочем,успях да накарам щерката да гласува-излъгах я,че ще я глобят,хи-хи.

8

ТHE Патриот

преди 6 години

Електронното гласуване е пълна пародия и още по лесен начин статуквото да фалшифицира резултатите за справка вижте какво се случва при всички избори във ФАЩ,някой кандидати имат даже негативни гласове! партия ГЕП се чуди какво да измисли за да не изпусне мървешкият си захват над властта!

7

Хм

преди 6 години

Щом всички могат да теглят пари от банкомат,значи могат и да гласуват машинно!Впрочем,чрез машинното гласуване могат да бъдат накарани неграмотните да се научат.Как ли?Ами партиите или кандидатите да са в произволен ред(без номера),а подреждането да се променя при всяко гласуване!Не можеш ли да четеш-гориш...

6

Анонимен

преди 6 години

до 4: технологията се казва блокчейн

5

Анонимен

преди 6 години

АКО ДОПУСНАТ ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВА НИ ЧАКА НАЙ-ГОЛЯМАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ!! ТОГАВА ВСИЧКИ УМРЕЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГРОБ :D :(ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТЪЙ КАТО ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНО ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ВОТА!

4

До 1

преди 6 години

Гласуването не е съвсем същото като прехвърлянето на пари. Ще ти го обясня така: Ако всички пълнолетни българи работят с една банка и всички решат да прехвърлят пари в един и същи ден, системата ще изгърми.Изисква се съвсем друга IT технология. С това не казвам, че не е възможно да се направи, казвам само, че не е същото като прехвърлянето на пари.

3

1

преди 6 години

Е па дано стана стар дядо, какво лошо съм казал? Като стана стар дядо, младите ще гласуват с кой знае каква магия, коят не разбирам, но заради мен ще оставят електронното гласуване още няколко години. Такъв е животът.

2

Анонимен

преди 6 години

и ти ше станеш стар дедо да те питам тогава

1

Анонимен

преди 6 години

За какво се занимават с това "машинно гласуване" и се чудят как да мъкнат машини по корабите?Да се хвърлят директно и да направят електронното гласуване - отварям си телефона и си гласувам така както си превеждам пари от него. Какво толкова?Е, за бабите могат да си оставят и старите урни по училищата още няколко години.