28

Недоволен

преди 6 години

Какъв Симеонов, какъв кабинет, кви 5 лева?Да махнат този, па да сложат онзи.Време е за рестарт на държавата или да ни махат нас пък да си се сменят.

27

Пенсионер

преди 6 години

Увеличиха пенсийките, благодарение на патриотите.

26

сминдух енд чесън

преди 6 години

Дърпането на баби по границата беше много по голямо нарушение интервюто с Николаев,ама щом сетивността е полза на журналистиката, а не към обикновените хора..

25

Татаро-болгар

преди 6 години

До Само да се знае..Валери,Волен и Каракачанов са много слаби управници.За това тази ''държава'' няма да изплува от дъното.Няма проблеми и на дъното някой трябва да се мъчи.Все пак природата си знае работата.На едни дава,от други взима.

24

до 22

преди 6 години

И по твоята логика всеки събрал котилото от кола и въжето е по-добрата алтернатива.И за мен политиката не може да е честна и чиста ,ама такива анонимки запяли песничката на дясното, с някакъв лидер от нейде си измислен ,едва ли могат да са по-добри.Би ли гласувал за партия Демократично бъдеще за България (извинявам се ако я има)дето само едно ,две лица си чувал ,а всичко останало е събирано с "идеална" цел от доказали се.Защото точно това се получава ,даваме властта в ръцете на сулъо.

23

Анонимен

преди 6 години

А за Сидера какво?След като от неговата квота бе назначен министъра на ДПС Караниколов и човека на ДПС във ВСС и защитава ревностно магията може да остане А.

22

Анонимен

преди 6 години

Предишният парламент беше мега гига зле. Този парламент е много много по-зле и от предишният. Колкото по-рано се саморазпуснат депутатите, толкова по-добре.

21

Анонимен

преди 6 години

Имам си едно правило при избори - гледам коя партия има най-големи шансове против БСП и ДПС и гласувам за нея, която и да е. По-големи национални предатели от комунистите (извиняюсь, друзья, социалистите) и потурчените няма!

20

Анонимен

преди 6 години

Не знам ДПС дали помагат на интеграцията ,ама Валерките не пречат.Иначе и за мен ББ е изчерпана тема и му е време да си дава оставката.Не може да си смениш половината депутати и министри след огромни скандали, и да имаш лице да си лидер.

19

Анонимен

преди 6 години

Айде Мустафа да не дава акъл, кой какви оставки да дава в България!

18

Само да се знае..

преди 6 години

Не харесвам Валери, но трябва да се знае, че той е единствения трън в руско-ченгеджийската шайка на власт. Всички останали са другари.

17

Анонимен

преди 6 години

ПатрЕотите да бивши агенти на ДС, ДПС също са бивши агенти на ДС , Десните и те агенти , Гербетите и те , БСП наследници на БКП! Кого лъжете ????

16

микроскоп

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSЗабелязваш ли как Каракачанов ВМРО изчезна,говори се че иска да подава оставка като министър и да бяга от патриотите!

15

Мдаа

преди 6 години

До редакциятаУважаема г-жо Пейчева, нищо лично, но в заглавието думата "кабинета" трябва да е с пълен член.До Анонимен 2"toq *** ne znae bulgarski a ostavki iskal,,,,kade po sveta go ima tova vie DPS ste EMIGRANTI"Уважаеми Анонимен, като имаш претенции, че знаеш български език, защо не пишеш на кирилица тогава? По този начин показваш неуважение към родния си език. И ти май си "емигрант", или нещо от сорта.

14

Анонимен

преди 6 години

ДПС е стара рИмска партия, по - стара от самото БКП

13

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До процес необратимKoлко "много скоро" ?

12

Карадайъ,

преди 6 години

Аз знам,че ти знаеш, а и много други също знаят,че ДПС е излишноТо за България.

11

Анонимен

преди 6 години

Ох, тия дано само да не окапезят Председателството!

10

процес необратим

преди 6 години

Патриотите ще се разцепят много скоро и ГЕРБ стават малцинство в парламента!хахах някой гълта вода

9

казаХ

преди 6 години

Време е дУпИсЕ да се саморазпусне...Така е в нормалните демокрации...-няма място за етнически противоконституционни партии,десатабилизиращи държавата и работещи за чужди интереси.