48

Анонимен

преди 6 години

Десните в Германия са в парламента, но не са във властта. Всички ги избягват поради специфичната неприятна миризма.

47

Анонимен

преди 6 години

СКАНДАЛЪТ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ВЕЧЕ СЕ ВЪРТИ С ПЪЛНА СИЛА В ЕВРОПА. МЕЖДУНАРОДНИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, ПАРЛАМЕНТАРНИ ГРУПИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА, МЕДИИ - ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ОБЕДИНЕНИЯ ПАТРИОТ.И МАЙ САМО ТОЙ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ ЩЕ СИ ХОДИ.

46

\

преди 6 години

"В нормалните демокрации националисти не се допускат във властта.."А преди няколко седмици десните в Германия не влезнаха ли в парламента?

45

brutalen

преди 6 години

a nqma li da e po dobre vmesto simeonov i gerb,dps i bsp da bqdat zabraneni vmesto da klatqt i da dqrpat dqrjavata nadolu.i bes tova ve4e na horata im doide do gusha ot vas mrqsni 2engeta.

44

Анонимен

преди 6 години

В родната му Нидерландия 9 от 50 депутати са от миличките на всички мюсюлмани, които живеят предимно на помощи

43

Анонимен

преди 6 години

Е като няма място за крайни националисти, какво правеха 25 години крайните турски националисти от ДПС във властта? То те са единствените, които делят българските граждани на "наши" и "ваши".

42

Анонимен

преди 6 години

Когато говори ДПС ,бсп,герб и волен стоят мирно.

41

681

преди 6 години

Голям фокусник бил Валерката!След стотици предизборни и медийни изяви успя така да "оправи" пенсионерите, че тези които вземаха минимална пенсия отидоха на 200 лв ( вече уж минимална), а пък тия дето бяха под 200 лв, вече са под минималната. На печелившите честито - както той обича да се изразява! Проблемът си е в нашият генофонд - що за *** сме и още колко ще ги търпим?!В случая пак плюем по турците, а не си виждаме нашите некадърници!Или поредния ход за отвличане на вниманието?!

40

рррррррррр

преди 6 години

Чиба, бе! Ти ли ще се опитваш да даваш тон в живота на нацията българска! Кой да си ходел, вице-премиерът или кабинета! Е няма такава наглост! Пуснали го под кревата той се качил на кревата и пита за жената! Фес кирлив!

39

Карадайъ-неграмотен

преди 6 години

Господин Карадайъ е един прекрасен нов председател на ДПС на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.

38

asd

преди 6 години

<html><body>Кога някой от ДПС и БСП ще подаде оставка след скандал? Никога. За 28 години брутия вътрешен продукт се утрои и това въпреки непрестанните опити на БСП и ДПС да ни държат бедни, за да сме близки с Русия и Турция и далечни със свободния свят. Колко пъти ни завличаха на дъното и пак вървим напред някак.

37

реалист

преди 6 години

ОСТАВКА, ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТАИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. ТАКА ЕДИН ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ, А НЕ ДА СЕ РАЗМИВА МЕЖДУ 240 БЕЗОТГОВОРНИКА.

36

Анонимен

преди 6 години

Причината да не може държавата даизплува е Бойко Борисоф и неговатакрадлива политическа шайка. Каквопонятие от управление на държаватаможе да има някаква мутра която вначалото на управлението си вместоантикризисни мерки не взимаше никаквимерки.И после когато кризата дойдетук беше най-свирепа. Хората започнахада се палят.

35

Анонимен

преди 6 години

Докога антиконституционната ДПС ще дава тон в страната!Да гледаме как Рахой ще се справи с каталунското ДПС и да действаме!

34

Колю

преди 6 години

Националистическа партия нямала място в парламента. А ЕТНИЧЕСКА има ли ? Да не говоря че и двамата сте за затвор.

33

ДС

преди 6 години

Крайно време е това правителство да си ходи.

32

Недоволен до 8

преди 6 години

Хей истината.Ако този Симеонов е патриот и се бори с дпс, тогава защо не влезеш в сайтовете на институциите да видиш имената на директорите. Кой ни уптавлява?Атидже, Мюхетин, Дамла, Осман.Все сегашни управници.

31

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

БСП и ДПС вече са в план Б.Като не могат да вземат властта с избори,влече ги конспирацията.Не се притеснявайте, Бойко пак ще ви го АКНЕ без вазелин.

30

Анонимен

преди 6 години

тия О!*** човечета къде се месят. Да ходят при доган да му пеят песни

29

до 170

преди 6 години

Абсолютно прав си, или ако обобщим, в дастоящето НС НЯМА НИТО ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ Е СВЪРЗАН С БИВШАТА ДС И БКП! Падението на България е впечатляващо!