32

ХМ 2

преди 6 години

Най-важното - улиците трябва да се мият. Жестоки глоби за извърлени фасове, торбички, семки, памперси и фекалии на кучета. кофите за *** трябва да са под земята. Клошарите не трябва да разхвърлят *** на улицата. Забрана в София да се продават дърва и въглища. Забрана да се пие алкохол в градинки. Като искат да цоцат алкохол да ходят в кръчмите. Зелените площи са за спорт и развлечение. Проблемът с паркирането в С-я е огромен. Трябват драстични мерЗа всичко това трябва контрол, такъв няма

31

ХМ

преди 6 години

Цените на транспорта трябва да паднат. Коли от провинцията да паркират извън С-я на паркинги. Хора без гаражи да паркират на изградени подземни и надземни гаражи, ако има такива. Синя зона в местност Крива река - 1 час 20 лв. Забрана в кооперации с парно да има подово отопление и такова на дърва, видно е че при такива инсталации се краде и от съседите. Транспорта трябва да е само трамваи и метро, тролеи.Облекчаване на бюрокрацията за узаконяване на антипаркинг у-ва за хора с подземни гаражи.

30

Анонимен

преди 6 години

Хаха как ги докарват на хартия нещата. От Икеата до Бизнес парка застроиха и последното свободно място от въздушният канал вкарваш мист въздух в София. Из Младост не останаха градинки и места за паркиране. Калта е навсякъде. Денонощно тежка строителна техника кръстосва и разнася калта из града. Почиствам прах у дома и след час два отворен прозорец все едно не съм бърсала. Преди не беше така.

29

Modernoto

преди 6 години

Г-жо Фандъкова стига харчихте пари за псевдо замервания. Няма ли да ремонтирате някоя градинка за 4-5 милиона? Или да закупите още 7-8 електробуса, който да дублират маршрута на метрото както по линия 84? Похарчете 1-2 милиарда със съпартииците ви за саниране на Манастирски ливади и Витошката яка? Нали те са следващите Банкя и Бистрица (ББ) по партиина линия? А хората ги биите през ръцете да не пипат и през устите да не искат. Надяваме се да поразходите евродепутатите с автобус 108.

28

Анонимен

преди 6 години

доколкото схващам от последното изречение топлофикация иска нови зависими васали,аз лично не бих си купил жилище завзето от топлото,за да му плащам цял живот каквото му хрумне

27

мд

преди 6 години

- ограничаване на твърдото гориво за отопление - римляните се увеличават, не намаляват

26

мд

преди 6 години

Няма начин това да е истина, освен ако не са инсталирали филтри на входа на замерващите уреди. Коя от следните мерки се използва: - увеличаване на зелените площи - няма смисъл да се коментира - регулация на строителството - също - обновяване на автомобилния парк - за това трябва да се вдигне стандарта на хората, а това отнема години - преминаване към по-широко използване на градския транспорт - в човешката(не само бг) природа е да се качиш на кола, дори и да има градски транспорт

25

Някой си

преди 6 години

Слушам и не вярвам на очите си ! Как не ви е срам да ни лъжете ? Всеки ден и все по- нагло. Щом захванах да пиша коментари, почва да ми кипва. Народът отчита: Просите си боя !

24

Анонимен

преди 6 години

Ами по-чист ще става, като го мерят в крайните махали на Драгалевци.

23

Анонимен

преди 6 години

И със снимката ни убеждавате че въздуха е по-чист.Дишай софиянецо сега по-чистия,а след 2 години свежия планински въздух,който до тогава ще е в цялата столица.

22

Майтапите ли се?

преди 6 години

Това е някакъв виц, нали? Всяка година въздухът в София става все по-мръсен. И това го виждат всички. Само тотален *** може да дрънка такива глупости. Вдигането на цената на транспорта беше тотална глупост и изкара десетки хиляди таралясници на улиците. Фандъкова няма капацитет за длъността си. Тя си е една провансалска даскалица и толкова.

21

толераЗД

преди 6 години

"Фандъкова каза, че част от мерките, които се предприемат, са непопулярни, защото засягат хората и навиците им."Да де, те и децата ще имат вредни навици ако не се възпитат. Не е приятно, но трябва да се вземе обществено решение - кое е по-важно?Дали да си ходим от площадката пред апартамента навсякъде с кола?Или да дишаме по-чист въздух?Зверски глоби и контрол могат да доведат до съществена разлика, а не - на тези не им е удобно, пък на онези не им изнася...

20

Анонимен

преди 6 години

Как се гаврят...

19

Анонимен

преди 6 години

КАЧЕТЕ СЕ СУТРИН КЪм 8-9 ЧАСА НА КОПИТОТО И ВИЖТЕ КАК СЕ ОЧЕРТАНИ ГОЛЕМИТЕ БУЛЕВАРДИ С МРЪСНОСИНЯ МЪГЛА.ТОВА ЛИ Е ЧИСТИЯТ МЪЗДУХ?

18

Анонимен

преди 6 години

Защо не се мият вече улиците? От прахоляка е замърсяването. Чака се да завали. И най-лесното е да се вдигат такси или данъци. Да се забраняват колите. Ужасно много коли с провинциални регистрации. Напъплиха София. Нахални и прости. Помен не остана от онази културна столица. Защо толкива години един подземен паркинг не се направи? А трябва няколко за да се облекчи движението. Щяха многоетажен парлинг да направят с/у Пощ.палата, но направиха Х-л София. Кой следи за качеството на дизела? Никой.

17

брао, брао

преди 6 години

Така е откакто Бойко и екипЪт берат прашинки ръчно и лично.

16

D

преди 6 години

Данче, а кой изобщо ползва велоалеите?

15

Анонимен

преди 6 години

Цената на бензина трябва да поскъпне поне петорно, за да се принудят селинджърите да си оставят трошките и да се качат на метрото.Дори общината да увеличи данъците, пак ще си ги прибират Фандъкова и Борисов.Не вярвам да дадат от тях на тровените граждани.

14

Анонимен

преди 6 години

На България ще ѝ бъдат наложени солени глоби поради неизпълнение на ангажиментите си относно чистотата на въздуха. София вече 10 години се управлява от ГЕРБ. Изглежда за за ГЕРБ здравето на хората е нещо маловажно. Повече болни, повече бизнес и източване на здравната каса. !

13

Плащач

преди 6 години

Положението е трагедия!Вальо Златев, Валенце, вдигни цените на горивата в София бе, вдигай двойно, особено дизела, стегни примката около врата на селджудите, че се пр0сраха да шофират, не можеме да дишаме, 4 лв за литър на дизел, няма оправия друга!Бензина да стане 3 лв за литър, газта 2 лв!