13

Футуролог

преди 3 месеца

Каталунците определено не са в час

Каква независимост сънуват тези дилетанти?

Испанското правителство само от добродушие още не е пратило танкове и да разстрелва каталунските сепаратисти по улиците

Ама тъй е като слушат мишоци като нашия Христо Стоичков

За независимост трябва нещо като СССР да стои зад гърба ти и да си готов на всякакви жертви

Юнкер е изгонен позорно от власта в Люксембург защото е превърнал държавата си в ченгеджийница като "1984" а сега той коли и беси в ЕС

наивници

12

Québ&#2

преди 3 месеца

Не на разцееееепването на Испания, не на разцепването на Канада!

11

сей ун дзеро!

преди 3 месеца

има много евреи спасени чрез българи и България.
да видиме при назе че стане ли като у Испания,ГБ - Шотландия(забрави се),Сърбия -отнеха и Косово. не ме коментирайте,нема да отговорим. :)
танцувайте си у вашия танц. :)

10

Анонимен

преди 3 месеца

До славянин
Това, че си разбрал нещо, сигурно е потресаващо явление за теб, но не е знак свише...

9

виц

преди 3 месеца

имаше такъв виц,когато започнаха измислената приказка за независимост,на един митинг ораторът пита„кои сме ние?“,каталунци,му отговарят,“какво искаме?“,независимост,„ще трябва да дадето по 5 евро да финансираме независимоста“,тогава всички в един гкас започват да крещят„ние сме испанци,испанци....“толкова им стиска на каталунците

8

Анонимен

преди 3 месеца

..........Espazit.........

7

КАПУТАЛОНЕЦ

преди 3 месеца

УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ИЗИГРАХА, ЧЕ АКО ГЛАСУВАМЕ ЗА ОТДЕЛЯНЕ ТАКА ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ПОВЕЧЕ ПАРИ И НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ НА ИСПАНИЯ!! А СА ИЗЛЕЗНА, ЧЕ ЩЕ СЕ СРИНЕМ КАТО ИЗЛЕЗЕМ ОТ ИСПАНИЯ!!!

НИКАКВО ИЗЛИЗАНЕ!!!!

ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА! ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА!!!

ДЪЛАГ МАНДАТ ЗА НАШИЯ ЛИДЕР ПЛЪХ ПРЪДНЬОН :D

6

Анонимен

преди 3 месеца

Такъв брилянтен автогол си вкараха каталунците, че чак футболистите им завидяха. За съжаление на сепаратистите бизнеса не разбира от независимост и националност, а от икономически изгоди. Както казват старите хора, парите движат света.

5

КАПУТАЛОНЕЦ

преди 3 месеца

ОТДЕЛЯМЕ СЕ НО САМО АКО ТОВА Е ЗА НАС ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГОДНО!!! ЩОМ ЩЕ НИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ЕС НЯМА ДА СЕ ОТДЕЛЯМЕ , ЧЕ С ИКОНОМИКАТА НИ Е СВЪРШЕНО :D

ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА ИНТЕРЕСА КЛАНИ ФЕСА!!1

НАШИЯ ЛИДЕР ПЛЪХ ПРЪДНЬОН Е ТОЧНО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА 99% ОТ ИНТЕРЕСЧИЙСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КАПУТАЛОНИЯ :D

4

Burzum

преди 3 месеца

Независимостта винаги има цена ...може да бъде платена в рамките на едно поколение стига то да е готово да се пожертва....

3

да,така е

преди 3 месеца

До Анонимен 1

Само дето на българския народ му се искаха мерцедеси,яхти и долари,приказваше си на ушенце вицове за бай Тошо,и с надежда и упование чакаше Америка!Е,тя дойде и донесе демокрация!Блазе ни!

2

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 3 месеца

КОЯ Е ТАЗИ НЕНОРМАЛНА КОМПАНИЯ ,КОЯТО ЩЕ СТОИ В КАТАЛУНИЯ СЛЕД КАТО МНОГО ДОБРЕ СЕ ЗНАЕ ,ЧЕ КОГАТО КАТАЛУНИЯ СЕ ОТДЕЛИ АВТОМАТИЧНО СЕ ОТСТРАНЯВА И ОТ ЕС ! КОЯ КОМАПИЯ ПРЕДПОЧИТА ДА ПЛАЩА ВИСОКИ МИТА ВМЕСТО ДА ИЗНАСЯ СТОКА .А 27 ДЪРЖАВИ ОТ ЕС БЕЗ ДА ПЛАЩА МИТО ?!
КАТАЛУНЦИТЕ ЗАГУБИХА ИГРАТА ! ДОРИ И ДА ОСТАНАТ В РАМКИТЕ НА ИСПАНИЯ , ИСПАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВЕЧЕ ЩЕ ГЛЕДА С ДРУГИ ОЧИ НА КАТАЛУНЦИТЕ ,НЯМА ДА ОТПУСКА ЗА КАТАЛУНИЯ ТЕЗИ СРЕДСТВА КОИТО ОТПУСКАШЕ ДО СЕГА !

1

Анонимен

преди 3 месеца

В 80 те години на миналият век българският народ живееше в пъти по добре от хиспанците и елините!!Факт!Те бяха изостали аграрни държави със слабо развит туризъм!!