83

AZ22

преди 6 години

И професор да си, няма гаранция, че няма да станеш за смях!

82

Анонимен

преди 6 години

Този андрешко-хитрушко, интегриран в лъжливо-крадливия отбор буда-тикварски, елементарно ни плаши със старата питча за клона, движен от страха да не си загуби топлото и хранително местенце.

81

Анонимен

преди 6 години

не можах да дочета тази *** статия ....

80

До 86

преди 6 години

Когато професора попита има ли нормални хора в държавата,като ти прочетох поста, разбрах колко е прав-няма.

79

:))

преди 6 години

До АзиоДо Бали, Малдивите, ... , Дубай, Хонконг, ...ли отскачат, а не до съседното село на Балканите!? Какъв просперитет?

78

Анонимен

преди 6 години

Е то глупостите не са от вчера. То от вчера да бяха добре.

77

М, да ...

преди 6 години

До 82 АнонименБСП отклонява вниманието?! А ГЕРБ и ОП к`во правят когато цялата власт е в тях? може би разследват и разкриват мащабни престъпленията от миналото/вършат си работата демек/ или сега на тех им е ред /да крадат/?! -:)) пп. Защо ГЕРБ нямат поне 1но голямо разкрито престъпление/кражба/злоупотреба с власт или обществени средства/ресурси? ГЕРБ мълчат, спотайват се нещо? Дори не са възмутени от случаи като КТБ, ЕМКО, ... ! -:))

76

Азио

преди 6 години

Възхитен съм от коментарите на професора...Държавата тази г. дръпна напред икономически, всеки уикенд стотици хиляди коли пъплят към братска Гърция на почивка, 6 милиона пътници на летището...скъпи лимузини щъкат по улиците....Еее гова всичко от крадене ли идва...ай сиктир ШУМКАРИТЕ ЧЕНГЕЛАРИ са бесни на бате Бойко!!!!

75

Анонимен

преди 6 години

Има ли нормални хора в държавата. Професоре нема вече нормални хора в тая държава - всичко лудо, което не е лудо краде.

74

PD

преди 6 години

Правилно профсоре! Ти трябваше да го кажеш. Кой разбрал, разбрал. И предишни професори са го казвали, и въпреки всичко колелото на историята се е завъртало, и пак са отрязвяли клона, и .... при крокодилите. Така че, говори. Крокодилите няма да останат гладни.

73

Анонимен

преди 6 години

Гьонсуратлъка на глашатаите на ГЕРБ няма граници.Въпросът е знае ли някой колко пари са похарчени за да се купят политици,общественици,социолози и политолози,журналисти медии за да поддържат и хвалят статуквото.

72

Еню Илиев

преди 6 години

Прав е професора! Когато роднините си гледат работата какъв е проблемът?

71

хаха

преди 6 години

Абе константинов, абе гербаджийска лъжицо калайдисана! Нали си математик? Ами остави тогава фактите да говорят! Кум-гейт си е ФАКТ!!! Това ли измисли за да защитиш Началника? В Америка каквото е, с тукашното не го сравнявай!

70

Анонимен

преди 6 години

Много често тилата професор е равнозначна на диагноза!При Костантинов това е на 100%. Всезнайко мислещ се за морален оракул, а в същото време е едни обикновен слагач на ГЕРБ!

69

Az

преди 6 години

Kolko ti platiha ot otkradnatoto za tazi patriotichna rech. Da pochnem vsichki da kradem togava ot politicite parite sa v tqh za da ima kragovrat. Problema e , mafiqta si ima dargava I partiq I nqma koi da q sadi ,da I slogi rairanite teniski.

68

Еню Илиев

преди 6 години

Проблемът на Кумгейт в България е не ,че има роднински връзки при управляващите, а че никой от родата не става за нищо.

67

Гвендор

преди 6 години

Професорче, говори за себе си, а не обобщавай, без да си наясно. След като не познаваш всеки един българин поотделно що за стока е, значи най-малкото е не професионално да говориш на ангро. Дори да има доза истина в казаното от теб, то съвсем не е определящо за народа като цяло- Примерно аз съм част от тоя народ и не се смятам за крадлив, нито искам да сядам на трапеза за чужда сметка и т.н. Малко мисли, преди да говориш, не ти отива на годините да се излагаш така и да сипеш брътвежи.

66

Кратун

преди 6 години

Тоя какво се опитва да ни каже? "Всичи са маскари, по цял свят и туй, дето го искате - честност, достойнство и държавничество, никъде го няма. Тъй примерете се и ни оставте на мира да си я караме как си знаеме." Не съм съгласен! Вие сте престъпници и не можете да управлявате държава, защото не ви пука за хората, а ги ползвате като роби!

65

тъпак

преди 6 години

Има ли нормални хора в държавата?---няма, професоре, няма----Щом такива като теб, са професори. Ти стана един от най-големите лиииизачи. Не те ли е срам?

64

Анонимен

преди 6 години

Давай професоре.Нали трябва да стигнеш нивото на Антон Тодоров.Давай,ти можеш.