103

куката

преди 6 години

Е па така си е, като гледам че къде-къде по прости от мен крадат като за световно ми иде да започна да вия као вук!Как пък немам един /само един/ роднина някъде из високите етажи? Е...ба си каръка съм, нали!

102

Членска карта №7

преди 6 години

До Комунистите ограбихаИ продължават да грабят, седнали удобно в министерските кресла... Синовете им, унуките им, пазвантите им...

101

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

100

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

99

М, да ...

преди 6 години

До До М, да ...Освен да разсмива публиката с необузданото си агресивно, първично, безконтролно поведение, изцепки, ... за друго едва ли става! За шут става, но за политик НЕ! пп. дребните селски хитреци - комедианти /зависи гл.точка и оценка на публиката, защото някои им се гневят, но едва ли някойможе да ги възприеме на сериозно/в БГ политика са : Б.Борисов-В.Сидеров-В.Симеонов!

98

Членска карта №7

преди 6 години

до 110Ми, вгледай се по-добре! Пречи на българските интереси, като крепи продажен, антибългарски кабинет!

97

Членска карта №7

преди 6 години

Рядко нагла и безпаметна твар е Фантомът :-)

96

Анонимен

преди 6 години

никакъв морал, този ясно казва, като говори в пъро лице множествено число, че "ние всъщност чакаме да заем по висок пост и да започнем да крадем" и мен ли включва в това число или само него и родата си ? Щото после и пояснява как е нормално да се облажиш покрай властта само трябвало да е в правилното време. Сериозно ли ? Отвратително е!

95

ни са знай

преди 6 години

Останаха ли нормални професори в тази държава?За моите глупости знае почти само жена ми, но за публичните личности знае половината народ.И този народ казва: ни лук ял, ни лук мирисал.Но за Константинов това не се отнася......................

94

Анонимен

преди 6 години

Професорът е изключително съмнителен.Откакто е начело на преброителите по избори печелят само тиквите!Затова цъфти редовно по медиите на Свински.

93

сминдух енд чесън

преди 6 години

Има ,но не са във властта.

92

Анонимен

преди 6 години

"Разликата между нормалните държави и нашата обаче била, че там първо вършиш полезната работа и после вземаш своето"С тези думи само, на господин професора, разбирам че той защитава политиците да си "вземат своето" или по точно да грабят от народа. Според него и е нормално да е пълно с роднини връзкари, слагайки САЩ като пример! Господин професоре България със САЩ ли сравнявате? Питате останаха ли нормални хора. Със сигурност вие не сте от тях с такива ненормални изказвания

91

Анонимен

преди 6 години

До До М, да ...Не си прав. Разследването и повдигането на обвинение е в правата на прокуратурата. Не на Валерката. Така че с или без Валерката е все тая. Нищо не зависи от него, освен да плямпа простотии целодневно, за да имитира дейност.

90

М, да ...

преди 6 години

До 98В.Симеонов не е читав! Чудя се как има хора които още му вярват! БМФ е голяма хапка за дребнавият *** Валерко Симеонов!

89

Джъстиса

преди 6 години

Професоре ти си един от тези, които водехте народа по досегашния път.ХахаВечен глашатай, омръзнал си на хората колкото и политическите партии.

88

силно възмутен

преди 6 години

То е ясно, защо професора защитава шуробаджанащината. Я да каже къде е назначена собствената му жена и колко хилядарки получава. Да каже и с каква експертност ръководи въздушното движение, заедно с мъжа на Цецка Цачева. Срам и позор!

87

Анонимен

преди 6 години

Франсоа Фийон не стана президент на Франция, защото около него се разрази скандал относно жена му, която той беше назначил за свой сътрудник още като депутат. За 15 години по този начин семейство Фийон беше спечелило към 800 000 евро. Това се прие болезнено от френското общество. Макрон забрани на депутатите да си назначават роднини за свои сътрудници. Да има закони и да се спазват законите, има и морални норми. Никой не може да ме убеди, че едно мошеничество в едни случаи е далавера, в други - не. Това са само приказки.

86

Анонимен

преди 6 години

До AZ22що бе, с кое не си съгласен? Или и на теб ти отъня гушката като на бсп/дпс?

85

АКО!

преди 6 години

АКО ИМАШ ПРЕДВИД СЕБЕ СИ ГОСПОДИНЕ МОЖЕ НО НЕ ОБИЖДАЙ БЪЛГАРИНА НЕ ГО СРАВНЯВАЙ СЪС СЕБЕ СИ И ТЕЗИ ОКОЛО ТЕБЕ - БИЛ ПРОФЕСОР И КОЙ ГО НАПРАВИ????????????????? ТО СЛЕД 89 ГОДИНА ВСИЧКИ СТАНАХА ПРОФЕСОРИ

84

Анонимен

преди 6 години

Професорът да каже докъде докара онлайн системата за покупка на билети за влаковете. Единствено към момента може да се купуват за 7-8 влака и то не по-късно от 1 ден преди отпътуване ... а усвоиха милиони от БДЖ за нея, и щеше да е готова всеки момент ... преди няколко години