99

СССР

преди 6 години

Когато големите сили говорят дребните и слабите мълчат и завиждат!

98

Исторически

преди 6 години

факт е, че Русия доминира над Черно море откакто Петър I е изгонил турците от Азов.Генерала е открил топлата вода.

97

ззз

преди 6 години

До 99 :Ти как разбра ,че се молят бе *** ? Там ли беше ? САЩ имат два пъти по-силна икономика от тази на Китай ,от САЩ зависи и половината световна икономика ,също така долара е най-силната валута.Обесни ни сега как САЩ ще излезе фалирала от цялата ситуация бе червен шут ?

96

Унуфри

преди 6 години

Доминират в сверата на фантазията си с техника и технологии от времето на варшавския договор.Едната бедна Украйна ги спука от бой.Кофти е да обърнеш съюзниците си от приятели във врагове.

95

до 84

преди 6 години

Китай нямат бизнес със САЩ напротив САЩ се мъкнат при Китай и им се молят на колене да им позволят да инвестират. Китай винаги може да нарита тия инвеститори и да им фалира доларите за туй ги допуска за да може да ги контролира.

94

Край

преди 6 години

ОТ ДОЛНИЯ разбирам че България била територия на САЩ. За това ли се множат *** така добре. Чакай от американци мед ... младо момче.

93

Анонимен

преди 6 години

До КрайЗагадката е там ,че всички държави в Черно Море са членки на НАТО или кандидат членки освен РУсия.Демек САЩ са много повече на своя територия от колкото Русия.Сега по-ясно ли ти стана ?

92

Патриот

преди 6 години

Изгледах видеото няколко пъти, на тия ако им вържа вратата със една тел и няма да могат да излязат от таз каруца. Да не говорим ако някой се изпусне вътре каква смрад е.

91

Ами анонимко

преди 6 години

като не знаеш какво да правиш поне си вдигни г.ащите

90

Край

преди 6 години

Обяснявам на Чичо Събевото момче-генерал. Русия доминира военно в Черно море щото има бряг на него и щото е голяма военна сила. България няма как да доминира а ми е чудно защо САЩ искат да доминират. Те това е загадката - янките чии го дирят тук.

89

Анонимен

преди 6 години

До ЦИРКОНИ СЛЕД КАЛИБРИЛеле ,някаква си *** ,която е равна на Бангладеш ,произвеждала ракети ?!?! Какво ще правим сега незнам..

88

ЦИРКОНИ СЛЕД КАЛИБРИ

преди 6 години

скоро ще постъпят на въоръжение на руския флот. А все още няма ПВО в света да прихване такива 8М ракети. Самолетоносачите на САЩ ще стоят близо до американския бряг. и ще обикалят като гладни вълци стадата ОТДАЛЕЧЕ. Че иначе ще има ДУМ,ДУМ - няма кораб

87

ззз

преди 6 години

До ядрени бомби са митТова граничи със сферата на фантастиката.САЩ имат най-силната и модернизирана армия за всички времена ,която просто няма военна конкуренция.Как очакваш някаква Русия ,която е страна от третия свят ,да нахлуе в САЩ и още повече да мине през НАТО,който е съюзна на най-силните държави на планетата ? Ти въобще вярваш ли си на глупостите дето ги пишеш бе червен клоун ?

86

Ало експерта

преди 6 години

не си хаби въздуха. Ще ти трябва да помпаш надуваемите лодки на българската флотилия. Защото от старите фрегати 50 годишни, дето купиха от Белгия на цената на нови тече мазут и са изгнили отвсякъде.

85

SS

преди 6 години

До Анонимен 87Сега ми е по спокойно, като виждам как расъждаваш. Ти специално ще разбереш, че кучето не е умряло, чак когато то ти го намлати чак до макарите.Спис и спокойно кучето е умряло и заплаха няма.

84

Военен експерт

преди 6 години

Платените от Путин хибридни псевдоексперти разпростраяват митове, че Русия доминирала в Черно море. Истината прятели мои е, че Русия е бедна и изостанала страна със средна заплата 86 евро, а България е евроатлантическа страна членка на ЕС и НАТО и натовския флот е абслютен военен хегемон в Черно море!

83

НА УЧЕНИЯТА

преди 6 години

в РУМЪНИЯ това лято когато нашите видели , че мишените наподобяват руски униформи ОТКАЗАЛИ ДА СТРЕЛЯТ. Защо това не се съобщи от никоя медия у нас. НЕ Е ПОЛИТКОРЕКТНО, а се дава трибуна на такива ..........като тоя Съби

82

Анонимен

преди 6 години

До SSникой не се кани да воюва с Русия - кой вади нож на умряло куче бе :)

81

SS

преди 6 години

До Анонимен 85Кои сте вие дето ще воювате срещу Русия?Ти , Антон Тодоров, Иво Инджев и още двама трима клиенти на клиника "Свети Наум"

80

Анонимен

преди 6 години

една ескадрила Грипен , въоръжена с противокорабни ракети Rbs.15F и въздух-повърхност Maverick , силно може да промени нещата .