14

Анонимен

преди 6 години

Мачкай, бай Рахой!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, в демократична европа пращат полицията да бият гласуващи, било то и на нелегален референдум. Все едно сме в Африка.

12

Анонимен

преди 6 години

Испанците показаха, как се брани родина ! Респект.

11

до 10 от славянин

преди 6 години

Всеки ход на Рахой ще бъде погрешен - ако бави окупирането на Каталуния ще изглежда слаб, ако го направи, ще бъди агресор, просто няма полезен ход!

10

Анонимен

преди 6 години

За сега Рахой е в по-изгодна позиция,Пучдемон се изложи с обявяването на независимоста и отлагането й.Рахой разчита и на жителите на Каталуния които са за оставане в Испания,и са повече от сепаратистите.Явно Рахой усеща,че всичко е до пари и ще им направи някакви даначни отстъпки.

9

държавата София

преди 6 години

Мариано ако прати танковете ще си гарантира победи поне в няколко следващи тура избори. Ще протака докато се съгласят на мирно вдигане на цирка, но все ми се струва че след края на месеца ще ги запука сепаратистите.

8

Анонимен

преди 6 години

нашето Ице е фен на Пуч-демон. Тоя го забърка лошо и ИЦЕТО ПОЧНА ДА ГЛЕДА ЛОШО

7

Анонимен

преди 6 години

ак в Европа има лицемерие , да идват в България . Тук е данъчен рай. Обработваш хиляди декари чужда земя наем не плащаш.Нито на държава нито на собственици. Тук е рая на измамите.

6

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон искаше да муфти кинти, но жестоко настъпи мотиката. Сега вижда, че главата е между коленете му, а слиповете здраво омотани около глезените. Дано и да не мърда много, че ще го боли още повече...

5

фгх

преди 6 години

...Испания) без да се орезва бюджета на Барселона ,то среща непредолими препяствия от Мадрид който забранява да се намали профицита и забранява да се заселят 15 000 беженци в пострените жилища в Барса (лицемери ли са политиците в ЕС ?) Идосега продалжава профицита на Барселона и досега пустеят жилищата за бежанците .Защо ли си мълчат лицемерните политици от Брюксел ? Това ще доведе до сепаратизъм в Католния ако тъй продалжава .

4

Момо

преди 6 години

И аз ако държа армията, парите и ЕС ще играя твърдо.

3

уу

преди 6 години

Лицемерието отдавна е станало основно поведение на управляващите в ЕС и държавите.Барселона е град с профицит и когато банките започнаха да изимат от браселонците техните апартаменти ,те се възмутиха ,защото самите тези банки бяха спасени от техните данаци преди това. И браселоци създават движение и избират за кмет Колау и тя обещава намаления на данаците и преференции за маклките предприятия и построяване на жилища за 15 000 бежанци от Италия и ГЪРЦИЯ и вместо да се намали профицита(отива в Ис

2

Анонимен

преди 6 години

играе си с твърдия по-скоро...

1

Анонимен

преди 6 години

Браво. Голям играч с ***.