80

Анонимен

преди 6 години

Наце , пробвай пак .

79

Анонимен

преди 6 години

Това за мухлясалата царевица е истина. Бяха гладни години и нямаше фураж за животните, те умираха от глад. Чакаха я тази царевица като спасение.Но и рибите отказаха да я ядат, като я изхвърляха в морето.

78

Анонимен

преди 6 години

И кой точно ще ходи да се бие с руснаците. Пикл1ьовците, които не искат да служат в наборната армия?

77

Анонимен

преди 6 години

Какви са сега тези корита с пушкала дето ми вълнуват морето и ми плашат яхтите???

76

ОТ АМЕРИКА ПОМОЩ

преди 6 години

съм видял за 28 години само 1 танкер с мухлясала царевица, която не дадоха и на прасетата. Обаче ние си платихме транспорта и изхвърлянето и

75

Анонимен

преди 6 години

Колкото пъти сме били с Германия работите са завършвали много трагично за България.Сега сме за трети път и вече знаем как ще завърши всичко.

74

НЕ СЕ НАПЪВАЙ

преди 6 години

да не станеш за резил

73

Анонимен

преди 6 години

До СТАНЕ ЛИ НАПЕЧЕНО се записвам в РУСКАТА АРМИЯ да освобождавам БЪЛГАРИЯ от ОКУПАЦИЯТА на САЩЧудесно че ще се запишеш в руската армия, освен външните ни врагове руснаците ще ликвидираме и един предател и вътрешен враг като теб.

72

ЧЛЕН НА НАТО

преди 6 години

Не много сигурно колко са "членовете" в НАТО. Много е съмнително. Не са минали медицински преглед. Пък и като гледам ТИКВАТА да си мъж не е едно също с това да се правиш на такъв. По-скоро е въпрос на характер

71

внимателно

преди 6 години

Вертолета на снимката се следи обемно от черна вражеска армада..Новото обемно оръжие следящо самолети без опашки заслужава да се види от високо внимателно..вероятно се базира на нови високо плътни тежко терористични холограми активирани в самолети .Експерти да огледат снимани полети на групи самолети пресичащи балкана близо до арката над Троян..

70

Анонимен

преди 6 години

Ми що купуваме руски нефт? Защо Иван Костов продаде Нефтохим и Петрол(с две хиляди бензиностанции) на руснаците?СДС ни навлече големи беди, проклети да са.

69

Анонимен

преди 6 години

След присъединяването на Крим Русия е абсолютен военен хегемон в Черно море.

68

Внимателно

преди 6 години

Подава с е вопъл от региона на черно море ,че заради острата конфронтация почнала след окупирането на КИев от Япония до САЩ масово се внедряват вс е по жестоко в редни облъчващо сканиращи оръжейни комплекси,Лъскат се ракети пробват се геофизични оръжейни комплекси..възможни са тежки ядрени аварии..Външни з а слънчевата ни ни система бойни кораби следят трилиони милиарди цели едновременно вкл по холограми инсталирани в уреди в самолети кораби автомобили в телефони и цигарени пакети ..

67

Анонимен

преди 6 години

А бе, Насо, ти сигурен ли си, че си писал коментар?

66

Насо

преди 6 години

Пак ми изтрихте коментара, а в него няма нито една цинична дума, моля да повторите условията за вписване на коментар, какво не трябва да пиша за да не го изтриете ???

65

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНапротив, напълно очевидно е, че именно ти си заблуден от сороската пропагадна.

64

НА ДЕДО ИВАН СОПАТА

преди 6 години

да не заиграе пак по задниците на кресльовците от АМЕРИКА граби БЪЛГАРИЯ

63

Анонимен

преди 6 години

Всичките ни два самолета и оцелелия хеликоптер ще участват в ученията или пак няма гориво?

62

кротко

преди 6 години

Вчера засякохме исключително негативна реакция на природата срещу всякакви учения в региона на Черно до Йонииско море вкл.Видяхме и извънземни които следят обемно ниско летящи безопашати самолети ..Имаше реакция от охраната на древни военни цивилизации разполагащи с мощни оръжия .."Вместо да спрат уврежданията с нови оръжия вкл с автомобили тези наркоманчета тръгнали да готвят кървави преврати и масови убииства на стотици милиони подават проверяващи

61

пишман ястреб

преди 6 години

До Пуй за ХутинКато додат братишките откъм Варна, ти ще си из първите редове да ги посрещаш с БГ водочка.