120

Анонимен

преди 6 години

И какво против има Корни нотовския флот? Да забравих, че нейните кремълски господари са против!

119

Анонимен

преди 6 години

До 145Ами да превземат Крим тогава, какво чакат. Да не би случайно малкият да ги плаши нещо?

118

Анонимен

преди 6 години

Божиле, вярно е че човек трябва да има познания.Време ти е да ги придобиеш и ти и да не говориш наизуст първото, което ти хрумне.

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 130Защото търпението на Путин и е голямо, но не е безгранично.кой го евава тоя малкия бе?

116

СатаНАТО™

преди 6 години

лидерът на левицата Корнелия Нинова поиска лично премиерът Бойко Борисов да обясни пред депутатите ще има ли сили на Алианса в Черно море, както информират чужди медии.---------------Защо, по дяволите, да няма? Щом постоянно има антинатовски сили, защо да няма натовски?

115

Анонимен

преди 6 години

Натовския военен академик от 3 военни академии на САЩ генерал Хвърчилко Радев има поставена задача от руския си началник генерал Решетников да не допуска никакви кораби в Черно море и никакви американски бойни самолети Ф16 в България. Не знам каква е русофилската логика да се страхуват от слабите американски стари грохнали изтощени и изхабени американски самолети и да искат на въоръжение новите шведски страшилища за Русия Грипен. Тая логика я знаят само предателите русофили.

114

Анонимен

преди 6 години

До Браво юнацикадето нашия баталион е отказал да стреля по мишени наподобяващи Руски войницитова в Комсомолская правда ли го прочете бе ушaнко или в листчето от руското посолство?

113

Анонимен

преди 6 години

До 135И се чудя, щом положението е такова, що не вземат янките набързо да превземат Крим, например.Нито самальот може да излети, нито ракета.КАКВО ЧАКАТ?

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 132А АЗ ИСКАМ ДА ОТИДА В КВЕБЕК, МЕРАК МИ Е.в Квебек не пускат с ватенки, но в Пхенян може :)

111

Браво юнаци

преди 6 години

В нета има материали от последното НАТОвско учение в Румъния,кадето нашия баталион е отказал да стреля по мишени наподобяващи Руски войници,скандала е потулен а мишените сменени.

110

Божил

преди 6 години

НАТО не ни е разорило и ограбило- това го направи Червената армия преди 73 години! Човек абяче трябва да има все пак и някакви познания,за да осъзнае това- не да си говори наизуст първото,което му хрумне! А масовия народ най-често няма такива познания,комунистическия пък никак!

109

Анонимен

преди 6 години

Божиле, българи НЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПЛАНОВЕТЕ НА НАТО. и ВЪВ ВЗЕМАНЕТО НА РЕШЕНИЯ.Така че дори и "сравнително" не сме.

108

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, богатата Русия която опрости 30 милиарда долара на Куба 20 милиарда долара на Сирия, още 20 на "братски" африкански страни и оня ден 3 милиарда долара на закъсалата по средата на социалистическото блато Венецуела още не си е изплатила последните 722 милиона долара от ленд-лиза от времето на 2СВ.

107

колев

преди 6 години

Русия е най голямият враг на България !!!!! Който не го знае, да чете и да се образова ......

106

Анонимен

преди 6 години

НИЩО, ТИ ПРОБВАЙ ПО ДРУГИТЕ ПРОЦЕДУРИ, ПЪК ДА ВИДИМ КАТО СИ ТОЛКОВА УМЕН, ДАЛИ ЩЕ ТЕ ОГРЕЕ.И КАКВО СТАНА С КАНАДСКИТЕ ВИЗИ, НАЛИ ОТ СЕПТЕМВРИ ТРЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА ДАВАТ БЕЗПРОБЛЕМНО. АМА ОЩЕ НИЩО НЕ СЕ ВИДИ, А АЗ ИСКАМ ДА ОТИДА В КВЕБЕК, МЕРАК МИ Е.

105

Чао

преди 6 години

Постояно ни намесват в мръсните игри на САЩ,стига вече разорихте ни,ограбиха ни,сложихте политици предатели,дадох ме ви бази без пари, стига сте ни тормозили стига войнни.

104

Божил

преди 6 години

За НАТО Българите са сравнително равноправни съюзници,а за Русия си бяха откровени слуги: кое е по-логично да изберем тогава? Ясно е кае!

103

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам виза за Русия, ама и ти нямаш за САЩИ ми отговори защо нямаш, не измествай въпроса.

102

Анонимен

преди 6 години

Не само кораби.Крайно време е Президента да поиска от НАТО да се инсталира в България ПРО.

101

Анонимен

преди 6 години

Рашките щяха да местят "стратегическите" си бомбардировачи в Крим, ама се отказаха, че не се знае колко ще успеят да прелетят това огромно разстояние :)