12

Анонимен

преди 6 години

Когато човек се шегува го казва с усмивка и най важното подчертава че това е в кръга на майтапа другарю главчев! Май и твоят майтап е като на оня Химлер. Майтап на голо дуре става ли? Дай да ти го муш.нат пък ще ти кажат че е майтап!? Това което се случи не беше никакъв майтап а направо си беше живо еване в ефир пред стотици хиляди зрители! Попитай зрителите на майтап ли са го приели!

11

Анонимен

преди 6 години

за обикновения мaтepиал е ясно, че Радев се постави в услуга на Нинова и по-специално на бсп. Изкомандваха го да създава впечатление за конфликтни състояния между институциите и той старателно изпълнява заповедите.

10

Анонимен

преди 6 години

Ами отстрани прилича на бойкот, колкото и да се опитвате да го изкарате за нещо друго.Интерсно как Плевнелиев не го бойкотирахе, ама беше от вашите, не говореш за корупция, само го потупвахте по рамото, а бб даже и си го плескаше по челотоЕй такъв президент трвбва на герп, по нисък от тревата и само да кима с глава и да се усмихва инфантилно, е сори не случихте с Радев

9

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борисов отново показа държавническо поведение... - първо проблемите на протестиращите, а после за прищявката на фуражката...

8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

За самальотите президентът не е бил подкупван с едни 5 милиона ... - само е бил потупван по гърба...

7

Анонимен

преди 6 години

Как е Възможно Президент да Свика КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЪТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ.И тия са имали Пътувания и си тръгнали.А пък министъра закъснял с час.Показва огромно Неуважение.Тези Две Институции трябва да се сработят добре за да има най Вече Някакъв Прогрес в тази Жалка Изнемощена и Оскотена Държава.

6

Анонимен

преди 6 години

С едно изречение стане ли дума да се пипа корупцията, всички си намират работа някъде или се правят на халтави. Президента постигна целта си като изобличи нежеланието на водещи политически сили да се борят с корупцията.

5

Анонимен

преди 6 години

Двама заместник-министри наведнъж изненадващо уволни днес премиерът Станишев. Уволнените зам.-министри Корнелия Нинова и Делян Пеевски.Новина от 5 май 2007г :)))За каква корупция говори Нинова, какъв бойкот му се привижда на *** ?

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Крайно време е шумкарите да осъзнаят, че ПП ГЕПБ е управляваща партия и това повелява те да вземат важните решения, те да диктуват правилата, те да свирят първа цигулка... - разбира се останалите партии в духа на демокрацията имат право да протестират, да рИват, да бършат сополи... - никой няма да им пречи или да ги ограничава...

3

Анонимен

преди 6 години

Главчев, това част от сценария ли е? По-добре замълчи, че вторият път може и да не ти се размине вота на недоверие!

2

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Колкото и да се пъне фуражката... - за всички е ясно кой кара влака...

1

Анонимен

преди 6 години

Точно това искат гербаджиите. Разсекретяването на КСНС би довело до обезсмислянето му от гледна точка на функциите, които трябва да изпълнява. Искат да си играят докрай на партийна канцелария, докато действително важните неща останат несвършени. На някой просто не му се работи. И това наистина не е бойкот, това е дърпане на чергата към себе си.