157

Анонимен

преди 6 години

кворум ще събере ако обещае по 5 хилядарки,ще дойдат да ги вземат,после дружно ще издухат на пожар за някаква кризисна ситуация ,която ще възникне точно навреме,преди да гласуват

156

Анонимен

преди 6 години

С такъв (п)Резидент така се постъпва. В Полша още му се смеят на глупостите за отмяна на санкциите срещу Русия. Където отиде само излага България.

155

аспарух

преди 6 години

с корумпирани не може да се води борба срещу корупцията, Радев,браво на теб, ти достоенза президент, пилот-нещо най-сериозно, нови политици са нужни, от тези от снимката ни-що не става, времето дано ги измете.

154

Анонимен

преди 6 години

Юнаци.Как са се наредили само.

153

Категоричен

преди 6 години

Първо: Докато цялата тумба ГЕРБ-ии не се премахнат, така ще е!Второ: БСП да не се услушват и те!П.П При такива ситуации, народите едно време са грабвали орУжията.П.П.Но тогава е ИМАЛО мъже!

152

БАБА БУНА

преди 6 години

ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е ВАЖНО ЕГОТО ИМ,СУДЖУЦИТЕ ИМ,ТИКВИТЕ ИМ,НО НЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА,ТЕ ОТДАВНА ФИНАНСОВА НЕ СА В ТАЗИ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА,ТЕ СА ТУКА ФОРМАЛНО ДО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ОТ ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ,ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА ДНЕВНИЯ РЕД,Т.С.БЪЛГАРИЯ СЪВСЕМ НА ДЪНОТО.

151

БГ

преди 6 години

МНОГО ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАН ЗАГОВОР СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ,ТЕ НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ ЧЕ ТОЙ Е ИЗБРАН С ДВА И ПОВЕЧЕ МИЛИОНА ГЛАСА,А ТЕ СА ПАРТИЙНО НАЗНАЧЕНИ И НЕСМЕНЯЕМИ.ДОКАТО НА НАРОДА МУ ПИСНЕ.

150

Анонимен

преди 6 години

Това е като онази реплика от Господарите: "Много исках да обсъждам корупцията, ама нямах желание."

149

Анонимен

преди 6 години

До Коце кмета 96:Щом се оценяваш на 20 лева и 2 кебапчета,коментарът е излишен?!?!?!Явно на мен ще ми е дълго за обяснение,а на теб трудно за разбиране?!?!?!Хайде ходи при твоите индобългари за 20 лева и 2 кебапчета,че според такива,като теб,авантата е чиста печалба,и не мисли мен и моето семейство,защото преди мен,могат да теглят ножа на теб?!?!?!А сега бързай,не,по-скоро тичай за 20-те лева и 2-те кебапчета,че свършиха!!!Елементарник!!!

148

Анонимен

преди 6 години

"заради неприсъствието и напускането на част от участниците в КНСБ заради предвидени международни ангажименти"----------------------------------------------------КНСБ били ли са там или е грешка? Някой чете ли преди публикуване?

147

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

146

987657878

преди 6 години

ББ не може да преживее , че Румен Радев беше избран с 2.1 млн гласа , а за него гласуваха колко- 10 000 души , отделно Президентът не му играе свирката

145

Анонимен

преди 6 години

Хаха - Гербавите назначиха цялата си рода до 9-то коляно на държавна служба и сега ще вдигат заплатите - това само за хора на Делян или за всички ще бъде?-Какво работиш?-А нищо, съученик съм на Делян...

144

164

преди 6 години

Научи се да поставяш пълен член.

143

До 164

преди 6 години

Не забравяй, че най-корумпирания е президента. Колко ли милиона е забърсал покрай лобирането за Грипените.Освен корумпиран Президента е и *** като *** -- страшна комбинация !!!!

142

Анонимен

преди 6 години

Президента се опита да се събере корумпирантие за да обсъдят корупцията.Само, че корумпираните нямали желания да обсъждат постъпките им.Само в България! Да живей демокрацията, Дънди Прешъс и Хамерика с 4-те й военни бази на територията на така несуверенната ни бананова република! Амин

141

Анонимен

преди 6 години

Иначе на сватбата на Сидеров имаше кворум!

140

Анонимен

преди 6 години

За кворума липсвали Решетников и първият котарак на републиката Чарли !

139

Анонимен

преди 6 години

ами Ген. Радев да ги покани на суждук и тиква с мед и ще отидат и цуцо и тиквун !

138

Джъстиса

преди 6 години

С КОГО ДА ПРАВИ ЗАСЕДАНИЕ? С корумпираните ли? Хаха