31

*****

преди 6 години

До Анонимен 25Могат да те окрадат само ако позволиш,разбра ли,фикус еврoгeйзeрски!Руснаците,за разлика от нас,не позволиха!А че ние сме им позволили,това е друга бира!И в крайна сметка на кого ще се дyпиш,дали на Америка или Русия, няма значение,все ти си булката!Бaси безхаберника!

30

Русофил

преди 6 години

Западът постоянно води пропагандна война срещу Русия, включително и тук в България. Четейки българските медии, човек остава с впечатленето, че в Русия властва някаква диктатура. Истината обаче е, че руският народ обича Путин и мрази Навални и подобните нему продажници. Запада се надява на руски Майдан, но такъв никога няма да има, защото руснаците не харесват Америка и Европа.Гледайте клипове в ютуб и ше видите, как по концерти народа ликува и изпада в екстаз на песни с антиевропейско съдържание

29

Анонимен

преди 6 години

НПО Отворена Русия аха ... ясно

28

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега тази зелкa василев да обяснии влиянието на америгуанските тайнислужби върху властта в сащ.

27

Анонимен

преди 6 години

В Русия има две що-годе по-сериозни опозиционни партии, това са комунистическата на Зюганов и ЛДПР на Жириновски. Нито една от тях обаче Запада не харесва, понеже не са продажници. Затова ни пробутват като "опозиция" партийки с под 5% резултати на изборите и вестници четени единствено от такива като нашата пропагандаторка тук.

26

Анонимен

преди 6 години

Лукойл и Петрол им ги подари Иван Костов

25

Анонимен

преди 6 години

До кви са що саза разлика от нас Русия не беше разбита и ограбена!че нали русия ни окраде и продължава да ни краде бе каскет - справка Лукойл, Белене

24

Анонимен

преди 6 години

До Еее, 20Въобще не е интересно, а напротив - тъпо е! Все едни и същи глупости! Поне да бяха сменили плочата, че тая вече се изтърка.....Все Русия им е виновна (като Руска империя, като СССР, като Русия)....през 100 години западните кутрета се събират в глутница, тръгват на изток, ядът пердах чак до столиците им (ту Париж, ту Берлин!) и после си сядат си на г.ъз.а за следващите 100!!!! така че НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!

23

Анонимен

преди 6 години

Това изобщо не е новина, а руска реалност отпреди 100 години.

22

Анонимен

преди 6 години

Абе нещо ми напомня на последните думи действия и закони на ГЕРБ

21

кви са що са

преди 6 години

не знам,но знам че за разлика от нас Русия не беше разбита и ограбена!

20

Еее,

преди 6 години

Тук,винаги чакат да се докопат до някакъв компроматен материал срещу Русия или БСП и Р.Радев и бързат да го предложат на вниманието ни.После чакат да се боричкаме из сайта. Интересно е.

19

Анонимен

преди 6 години

"Газетата" не казва нищо ново. Цял свят знае, че Путин дойде на власт след безкръвен преврат, с което в Русия се установи диктатура на КГБ`ето !

18

Анонимен

преди 6 години

Новая Газета е на нивото на Дойче веле- тя мрази Русия и лъже безобразно с цел да й навреди. Не трябва да й се вярва.

17

да са живи и здрави

преди 6 години

КГБ направиха перестройката,не горбачов!И добре направиха,че оня шапшал хрушчов щеше да запали света!Голям зор видяха,но се справиха!

16

Анонимен

преди 6 години

Те не са ги пускали ..че да ги вземат :))) Това е комунистическа държава с режим ...там политика няма. ИмА само военни и полиция.

15

Сорос-чо

преди 6 години

Това "НЕЩО" Отворена Русия е нещо като Отворено общество ли.....?

14

В терорашка

преди 6 години

Е на власт бандата наПичинАко някой не слуша му пращат убийците на Мюслито КадировПравославна идилия

13

Боли ме куро

преди 6 години

За Къркащите Битова Химия - БМК за КБХ

12

факт

преди 6 години

Явно Путин е разчистил някой предатели и сега вижте какъв вой и лъжи се изсипва....