19

Анонимен

преди 6 години

Най добрата вокална група на всички времена. ПО ДОБРАна този етап България ,не може да има Невероятни парчета изпълнени с много професионализъм .КОМПЛИМЕНТИ

18

Сериозно?

преди 6 години

До Анонимен 5Всичките им "хитове" крадени? Явно си ги слушал само по радиото. На времето имах няколко техни албума - първия бяха предимно инструментални парчета, половината на Патрик Мораз. Следващит албуми са с тяхна музика.

17

11

преди 6 години

До Анонимника 11Ако викаш на частите от концерт, които пуска Трифонов от 2-3 дена чaлгия, значи просто не си българин и си музикално кастриран инвалид. На българската народна музика вече крeтени викат чалгия,

16

Силвия:)

преди 6 години

Много поздрви на д-р Мирчев и Соломон Паси!:) Не мога да повярвам, че има български музикант, който не знае защо ФСБ се наричат ФСБ. Такава профанизация не може да е истина.:)

15

До 13:

преди 6 години

Да, ама Трифонов и тия като него имат предимството, че номенклтурата на ДС никой не я знаеше и сега могат да минат за "успели със собствени усилия".:))) С усилията на еврейските тайни служби демек.:)))

14

Анонимен:)

преди 6 години

Защото някакси ми се явява като естествен опонент на ФСБ - посредствен, претенциозен и с болни амбиции. А ФСБ просто цял живот...свирят добре.:)

13

?

преди 6 години

Защо намесвате Трифонов?

12

Анонимен

преди 6 години

Бащата на Иван Лечев може и *** някакъв вид номенклатура, но талантът му (на Иван) не му е връчен по партийна линия. Кой какъв музикант е се доказва на сцената (понякога дори на улицата), а не като плюеш по форумите. Който не го харесва, да не идва на концерта, съглсен съм. Интересно по ква линия едно време дадоха вечерното шоу да го води Трифонов. Пак по номенклатурна, ама на номенклатурата от ДС.

11

Анонимен

преди 6 години

Името ФСБ е изключително сполучливо, защото тези хора бяха студийни музиканти на "Балкантон". Което автоматично означава , че за времето си са били едни от най-добрите професионалисти в България.

10

Анонимен

преди 6 години

Може да са крали, може да са взаимствали, ама може и да не са. Поне музиката им е приятна, интелигентна и професионална. Което не може да се каже за посредствените ч.ал.гии на Слави Трифонов, дето ги пуска последните вечери. Аз ще съм там с доста хора и съм сигурен, че ще прекараме приятно. На когото не му хресва, да не идва.

9

Анонимен

преди 6 години

Ще свири ли А.Бахаров подледно?

8

Анонимен

преди 6 години

Вие си плювайте, аз пък съм си купил билети още преди 2 месеца!

7

Анонимен

преди 6 години

За съжаление в БГ всичко е фалшиво, включително и така наречените "звезди".Погледнете участниците във ВИП БРАДЪР - това е българският "елит".Все пак не можем да им се сърдим особено, защото това е пряко отражение на Обществото ни.

6

Анонимен

преди 6 години

Доста противни типове. Никога не съм ги харесвала. Особено оня псевдокоцкар Лечев, синче на комунистическа номенклатура, което сега се прави на голям демократ.Иначе в София всички го знаем що за стока е - импотентен алкохолик комплексар.

5

Анонимен

преди 6 години

Измислени музиканти, измислена група.Почти всичките им "хитове" се оказаха крадени. Ама тогава не знаехме.

4

Анонимен

преди 6 години

Eдната им "хитова" песен която въртят под различни форми от 30 години насам всъщност е брутално плагиатство.

3

Анонимен

преди 6 години

Този път ще платят ли за правото да пеят на концерт най-големия си хит на италианците, от които са го откраднали?Всъщност, защо Сашо Бахаров никога не застана с тях на сцена при концертите от 1990 насам?

2

11

преди 6 години

Някой броил ли е колко пъти се врещи високо, високо във "Високо" и дали е разбрал сложния текст от три думи и невероятната музика от четири тона на "хита" "Няма как"?

1

Анонимен

преди 6 години

Ще има отново 25 варианта на една и съща песен.