20

5минутка на омразата

преди 6 години

Този долен просяк е въплъщение на абсолютното зло в България! Колкото по-бързо го премахнем, толкова по-бързо ще заживеем в охолство. Ето кой клати държавата! Ето кой граби пенсионерите, ето кой краде от заплатите, ето кой лишава децата ни от детство и ги гони навън! Просякът с телефон!!! Той! Той! Той! Да го пребием с камъни, честни братя и сестри! Най-после знаем вече КОЙ?

19

Факт

преди 6 години

Виждал съм и други варианти на просене. Например младеж с патерици, проси винаги на едно и също място, но като му дойде края на работното време, хваща патерицата и хуква без да я използва, т.е. нищо му няма. Друг вариант - просия чрез сакато дете, което очевидно нарочно са осакатили, за да просят чрез него. Детето не е на просяка, а го отдават под наем за просене и т.н. и т.н.

18

Факт

преди 6 години

Повече от 99% от просяците са по-богати от тези, които им дават милостиня.

17

Сп??нс

преди 6 години

Тези от варненския вестник , за 20 години нямаха ли време да го попитат кой е и за какво се бори?

16

Циник

преди 6 години

Преди години седяхме с брат ми на кафе на главната в Пловдив....дойде възрастна жена ...мърмореше си нещо под носа...но явно просеше...дожаля ми - дадох и левче.Тя не се махна и продължи да мърмори - вслушах се - "дай още...дай още...дай още" като автомат! Ядосах се - по онова време левчето беше 2 хляба - развиках и се - на моята баба никой не и е "подарил и 1 стотинка" марш оттук! Оттогава рядко давам пари.

15

Анонимен

преди 6 години

Недейте да завиждате, с този смартфон човека си изкарва и хляба, и цигарите, ракията - цял ден поства коментари в Дневник , Днес и Блиц от името на умните и красивите, десните, успелите и известните.

14

Анонимен

преди 6 години

Човека гледа да изкара за новия айфон!

13

Лобстър

преди 6 години

Мда този е стара тема. Проси от както се помня Аз съм вече на 35. И все по луксозни неща демонстрира. Просто човекът така си е свикнал / са го свикнали /

12

баба п

преди 6 години

"Жесток парадокс-супербедност и високи технологии."Хич даже не е парадокс, ами си е основна характеристика на капиталистическия обществено-икономически строй.

11

Анонимен

преди 6 години

Точно така, и телефон ли да няма нещастният човек?!! Лелеее, това българските медии са най - големия виновник за формирането на злоба у обществото. Трябва някой да няма и дреха на гърба си, за да го признаят за беден. Нали сме в ЕС, критериите за бедност са такива, че да не унижават човешкото достойнство- а тук още мислят по комунистически.

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя го знае цяла Варна. Може би вече 20 години е на улицата и проси на центъра около бившата Валентина .

9

бай Иван

преди 6 години

И какво, човека да няма телефон ли ?

8

Анонимен

преди 6 години

Баси жалките "журналисти". До къде стигнаха само и само да драснат някой ред. Такава злоба и жлъч може само тук са се срещне. Проклето племе....

7

Анонимен

преди 6 години

Този човек не може да върви може да се е обадил да го приберат. Авторката ако завижда на човецеца и пожелавам да е на неговото място

6

ined

преди 6 години

Тоя го знам, там са една мафия на просяци всеки с точно определено "работно" място и сигурно изкарва на ден повече отколкото много от пишещите тука - така че защо да не си позволи екстри. Ако забелязвате на снимките количката е от моторизирана и никак не е евтина.

5

Анонимен

преди 6 години

Просяците не са бедни.А истински беден човек не може да плаща телефон.А ,,индийския пример"не е много удачен,доста умират просто от глад.Жесток парадокс-супербедност и високи технологии.

4

Анонимен

преди 6 години

То вече какво като има смартфон. Някой му го е подарил.Един познат плаща сметката на gsm-а на една пенсионерка. Тя не може да си позволи.Все едно живеем в Зверландия. Сакън някой да не направи добро.

3

Бандит

преди 6 години

На това ли завидяхте ?

2

Далече от истината

преди 6 години

Българската пpocтoтия е безгранична. 1. Това, че някой има мобилен телефон не го прави богат. Например, в Индия около 500 милиона човека имат мобилни телефони, но САМО 300 милиона имат ТОАЛЕТНИ. Аз лично предпочитам да имам място за извършване на биологичните си нужди пред телефон.2. Никой не е длъжен да му дава пари, но като гледам изтърканите обувки на човека едва ли е богат. Нека всеки да действа според съвестта си.

1

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

той сам си плаща сметките.това също е работа в българия медийте също пишат глупости и лъжи но и им се плаща.