8

Анонимен

преди 6 години

ЛСД на квадрат и дилюзийте!

7

Стефан д-р Чолаков

преди 6 години

София никога няма да "стане град на знанието", а ще продължава да запада. Градът е пълен е неграмотни и необразовани ***, с *** които се чудят от кой еврофонд да откраднат пари, с държавни чиновници-интриганти, с шофьори на таксита, сервитьорки и други подобни. Много малко хора четат каквото и да било, камо ли да правят усилия да учат. Процента на неграмотните *** ще продължи да се увеличава, а на умните и знаещите - да намалява. Журналисти, върнете се в реалността !

6

Петър Папазов

преди 6 години

София беше град на знанието. Така че може пак да бъде но не с общи приказки и дървено философстване. Без развитие на отрасли които да" теглят" и създават знание няма "град на знанието". А това без участието на държавата няма как да стане.

5

гп

преди 6 години

Хахаха Град на Тарикатлъка.

4

Men

преди 6 години

Никак, от дървените кухи шопски глави нищо не става.

3

Анонимен

преди 6 години

За какъв град на знанието бълнуват? В София и цяла Европа на почит е рекламата, пиара, татуировките, всякакви шоута и т.н., но не и знанията. Мой приятел на висока позиция в САЩ казва,че в САЩ трудно се намира инженер американец под 50г. възраст. Почти всички млади инженери са азиатци. Да станеш инженер трябва яко учене, труд и т.н., а не шоута,всякакви развлечения и *** консумация.

2

mango

преди 6 години

Едва, когато започнат да плащат ПОДОБАВАЩО на ЗНАЕЩИТЕ, т.е . НИКОГА .

1

Анонимен

преди 6 години

Три пъти чета текста горе и нищо не разбрах...