18

охох

преди 6 години

До Анонимен 17Боли нали боли истината.

17

чети

преди 6 години

До Анонимен 16Хората бяха прогонени от атаките на ИД и техните зверства в превзетите градове,ти явно си проспал тези събития,нормално за вашата раса.

16

Резултатът е...

преди 6 години

Унищожен боен дрон на Израел за над 200 000 000 евро. Бълха е ухапала израелски данъкоплатец...те си знаят най-добре.

15

Анонимен

преди 6 години

Няма свален безпилотен - това е фалшива новина на която кълват наивници с руско самосъзнание.Въпросния унищожителен обстрел е дело на редовната Израелска армия, която както вече на всички е ясно си лети и унищожава в Сирия без да бъде засечена от безполезните руски *** струпани там.Поредното унижение, въпроса е сега на кой ще си продадат непотребните железа при вида на тази поредна демонстрация на безпомощност???

14

Анонимен

преди 6 години

"Успехите" на главорезите на кървавия башар ги виждаме добре - прогониха половината си сънародници зад граница.Сирия няма бъдеще начело с касапина асад.

13

двойни стандарти

преди 6 години

До PDНе пишат за успехите на Сирийската армия и техните съюзници срещу терористите а пишат когато някой "удари"Сирийски обект?на коя страна са западните и нашите медии преценете сами!?

12

ей

преди 6 години

Да ама се премълчава че удара е нанесен от безпилотен апарат който е свален от Сирийските ПВО,нарочно се премълчават не удобни факти като тези.

11

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Тия израелци ще съжаляват. Димящата гемия Кузя е отплавала вече от Питер и ще ги накаже жестоко...Очаква се да пристигне в Средиземно море по Коледа....

10

до 9

преди 6 години

Обедната " доза" ли сте си взел ? Изглежда май , че е двойна...

9

PD

преди 6 години

По добре, уважаеми журналисти, въобще не пишете за Сирия. Иначе, от тук от там клъвнато по нещо, наистина сте смешни. Давайте го както досега. Наведени по линия на новата генерална линия.

8

Анонимен

преди 6 години

2051 г. : Израел не съществува.

7

Анонимен

преди 6 години

Безполезните руски ***, които гордо наричат пво с-400 защо не ги спряха, нали бяха покрили цяла Сирия и комар не можеше да мине от там? Пак безкрайни руски лъжи.Сирийския народ не е глупав и след като наритат руските нашественици ще се снабдят с надеждни Западни системи, а защо не и да ги приемем като член или Протекторан на НАТО.На добро място са и ще можем да прекараме тръби за да заобиколим и изолираме веднъж завинаги руснаците като доставчик на горива за Европа.Шах и мат за руските фашисти! Красота!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Не ве те С-400 не работят в събота и неделя, затова така.

5

Анонимен

преди 6 години

С 400 са там но по израелски изтребители не стрелят по причини(въобще нямам намерение да ви ги обяснявам) които всеки средно интелигентен човек знае освен ако не е платен да пише лъжи.Но ние си бачкайте......

4

Анонимен

преди 6 години

Прokлeт да е израел!

3

Анонимен

преди 6 години

А С-400 къде са били?

2

aSANO

преди 6 години

ООН защо не осъди този държавен тероризм и не наложи санкции на исрал се?

1

Анонимен

преди 6 години

А защо не пишете че безпилотния самолет нанесъл ударите е свален.В другите сайтове показаха и снимки.