29

Анонимен

преди 6 години

Да, наистина нямаш право да нарушаваш нощната тишина, но процедурата е първо да те предупредят за шума и ако не се съобразиш при второ посещение ти се съставя акт, за което не се налага да ходиш до патрулката. Ако е бил агресивен, пиян и т.н. може да се наложи го задържат, но това с побоя няма как да е норманло и не разбирам защо има хора, които го подкрепят. Не забравяйте, че утре може и вие да попаднете в подобна ситуация.

28

Стоян

преди 6 години

Роки ли си Роко ли си какъв череп и на кого ще строшиш пич ? Ходи гледаи детски филмчета , препоръчвам ти Красавицата и Звяра

27

Ко?Не!

преди 6 години

Аве туй бой ли е бе. Едно време къв бой имаше...

26

?

преди 6 години

До Анонимен 28Ако е посегнал какво да го правят? Да го целуват ли? Ако се е държал нормално, не се е карал и не е налитал на бой просто са щели да му съставят акт за 100 лева. На другият ден има право да подаде жалба, ако смята, че акта е неправомерно съставен!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, какво не е на ред с вас?! Разбира се, неможе да вдига шум посред нощ и правилно са го окошарили, като не спира, но как може да сте съгласни да го бият!? Не разбирате ли, че никой никого няма право да бие! Няма изключения! За това си ги кътате мутрите, защото не разбирате тази проста истина. Д0биtъk :(

24

тодор

преди 6 години

Не мога да го разбера тоя, физиономията му от алкохола или от боя е изкривена

23

роко

преди 6 години

Малко са го били,трябвало е тей да го оправят че да му държи влага поне година напред.Решил да празнува за новородено,добре заведения нямали а мишко,или вкъщи надуваме музиката а съседите да са опраят 3.30 сутринта аз ако бях трошати черепа с бухалката да видим кът мине лека нощ следващия път ще пускаш ли музика

22

Явно

преди 6 години

Егати лъжеца. Явно се е одраскал при ярстната съпротива при слагане на белезниците. Грешката на полицаите е , че не са го били изобщо. При такъв тормоз към съседите и незачитане на никакви норми на поведение е трябвало да остане поне за 72 ч. в ареста

21

сда

преди 6 години

Сигурно им се е отварял,но и ченгетата са прекалили.Що не бият ромите така?

20

1

преди 6 години

Наглец до безобразие, нормално е в 3.30 някой да се оплаче от силна музика.Той какво си мисли, че ще му се молят ли така трябва да се действа с твърда ръка. Другия път ще си ляга в 9.00.

19

Край

преди 6 години

За да почне да бие и ромите - сега защитете момчетата. Полицайте трябва да знаят че обществото и държавата са зад тях винаги когато упражнят законно насилие. България може да се оправи само с полицейски бой - ефикасни наказания в закон няма да ни разрешат да напишем.

18

Край

преди 6 години

Два полицейски ритника са десетки пъти по-превъзпитателни от седем условни присъди. Страните които имат население подобно на нашето имат записани в законите наказания като бой с пръчки. Ако мислите че на тоя му увира главата от писания и от прокурорки - много се лъжете.

17

Анонимен

преди 6 години

сега вместо да си гледа бебето, ходи по телевизиите да се разправяи другото му детенце и жена му да му берат срама

16

Край

преди 6 години

Полицията е за да бие - не само да ми пише протоколи, актове, доклади, предупреждения. Момчетата добре са си свършили работата-наградете ги.

15

Див Селянин

преди 6 години

Типичен селски бек с основно мото: "Ям, пия и съ бия"!

14

Анонимен

преди 6 години

Бугаристанския *** си мисли,че всичко му е разрешено,че има единствено права,с които всички трябва да се съобразяват!

13

Край

преди 6 години

Ако тоя е жертва на полицейско насилие - 5-6 млн. сме жертви на полицейско безсилие. Ние на кого да ревем. В страната ни няма никаква сигурност.

12

Дебиломер

преди 6 години

Аман от пиянски истории. По този повод народа е казал "Да би мирно седяло, не би чудо видяло"! Алкохола на никого не е донесъл нещо добро, освен печалби на производителя му. Татенцето вместо да пиянства до среднощ да вземе да купи един букет цветя на мамчето и един кашон памперси на бебчето и няма да го бият кyкитe.

11

Анонимен

преди 6 години

Ченгетата много ги обичат такива като този пич. На всеки му се е случвало по една или друга причина да има пререкания с полицаи, и изводът е, че човек не бива да се прави на по-умен от тях. Трудно е, но е постижимо. Тогава можеш да разбереш, че и те са хора.

10

изумен

преди 6 години

Тоя селски тарикат освен акт за силна музика трябва и да полежи за отправяне на явни лъжи и набеждаване на полицаи. Поред нощ се напил свинята, надува музика /то селя_ндурина само така знае да отбелязва събития - с простотия/, и сега се прави на света вода ненапита. Да го бият още!!!